Bende yaptırım şükür bende de çıkmadı dahiliyeye gittim iştah açıcı şurup verdi ama şurubu içiyorum 1 saat sonra bak ki ben uyumuşum ve aşırı derecede zor uyanıyorum normalde de tıkırtıya uyanırımBende aynıyım geçen doktora gittim çölyak olabilir sin dedi test yapıldı değilmişim şükür ama kiloda alamıyorum sizin gibi 45in üstünü görmedim hamileliklerim dışında 1800 kalorinin altına düşme dedi doktor dahiliyeye gittim bu arada diyetisyen çözer mi bu işi dersiniz
Şimdi bazıları iyi yazar ama çok şaapma azmış gerçekten164 boy 42 kilo
Yedim bakalım şimdi aslında almıştım ama sürekli yemiyordum şimdi buradakiler yazınca aklıma geldi kalkıp yedimSütlü bebe bisküvisi ye uyumadan. Kilo aldırıyor diyorlar
Aynen kilo almak icin diyetisyene gittigimde etrafta ay ne var kilo almakta vs diye konuşulmuştu. Alamamak da bi dertAy allahaşkına buraya gelip keşke benim de böyle derdim olsa derde bak falan yazmayın arkadaşlar. Kilo alamamak da en az kilo verememek veya kilo almaya yatkın olmak kadar zor. Yani böyle kıytırık ya da gülünecek bi dert değil. Diyet konusuna gelip tut boğazını verirsin demek gibi bi şey yani bu yorumlar.
Sevgili konu sahibi benim de bi dönemim oldu senin gibi. Diyetisyene git güzelce testlerini yaptır. Yemek yemekte zorluk çekiyorsan iştah açıcı bi şeyler iste mutlaka. Bana bi şurup verilmişti faydasını gördüm baya. Üstüne sporla da destekle mutlaka. Biraz çaba gerektiriyor özellikle iştahsızsan ama halledersin eminim :)
164 boy 42 kilo
Tabiki öyle zaten Konya’da önerebilceğiniz diyetisyen var mı diye araştırmaya giriştimBen de boyle bir donemden gectim. Benim boy 1.62 kilo 43 idi o zamanlar. Cok stresli bir donemdeydim artik yemek yiyemez duruma gelmistim. Kisa surede yaklasik 10 kilo gidince adetten de kesilmistim. 1 sene boyunca adet goremedim. Cok kotu zamanlardi, hormonlarim hersey altust olmustu. Diyetisyene gittim, 12 13 ayin sonunda 50 kilonun ustune ciktim.
Kilo almakta kilo vermekte doktor gozetiminde yapilmali. Ani kilo alis verisler insana yaramaz. Kalici cozumler icin yetkili bir doktorla gorusmelisiniz. Burda fikir sormak saglikli degil bence. Herkesin bunyesi farkli.
Değişik bna hiç bişi vermediler bitek d vitaminim kötü durumdaymış ona ilaç verdi o kadarBende yaptırım şükür bende de çıkmadı dahiliyeye gittim iştah açıcı şurup verdi ama şurubu içiyorum 1 saat sonra bak ki ben uyumuşum ve aşırı derecede zor uyanıyorum normalde de tıkırtıya uyanırım
Kanser, diyabet olmak ya da damarlarının tıkanması istiyorsan her gün bebe bisküvisi ye. Hiç ihmal etme ama. Bol bol işlenmiş gıda, paketli ürün, asitli içecek de tüket bu arada. Tombik, mutlu ama hasta olmak istiyorsan bunlardan daha süperi yok.Yedim bakalım şimdi aslında almıştım ama sürekli yemiyordum şimdi buradakiler yazınca aklıma geldi kalkıp yedim
Adı ne banada söylermisinGel sarılalım174 boyunda 48 kiloyumm aslaaa alamıyorum. Diyetisyene gittim ama beceremedim saatli ve listedeki şeyleri yeme işini sevmedim ev ödevi gibi üzerimde baskı hissettim umarım sen başarırsın. Geçenlerde burdan bi arkadaş eşinin kullandığı bitkisel toz karışımı önerdi trendyoldan aldım psikolojik ya da gerçekten bilmiyorum iştahım açıldı onuda 1 hafta kullandım 1 kilo aldım . Aklıma gelmişken devam ediyim ona ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?