Arkadaşlar herşeyden önce muhakkak bi dahiliye doktoruna görünün derim ben .. Onun yanı sıra spor yapın .. İnsanlar bi çok şeyi çok yanlış biliyorlar .. Spor yaptıkça zayıflama olmaz tam tersi vücut dinç olur ve çabuk acıkır aynı zamanda yedikleriniz de yağ olmaz .. Yağlı olmaktansa çok olmaması şartıyla kaslı ve şekilli bi vücuda sahip olmanızı taysiye ederm)))
Kız bi yandanda kendi yazdığıma güldüm haaHem üzülme skıntı yapma diorm hemde iki haftadır aşk acısındaym yaslardaym
o zaman beni çok iyi anlarsın ben de aynı şeyleri yaşıyorum sabah kalktığımda ve midemde bulantı ile uyanıyorum kahvaltı yapasım da gelmiyor haliylezorla çeyrek ekmek ve bir iki bardak çay stresten uzak durmak da mümkün olsa keşke yaaa hele de benim gibi çok duygusal olan biri için
O da giderken bize son bir hediyeleri oldu Allah razı olsn ne dielm
aynen canım sözün bittiği yer artıkne olacak bu halimiz kilo almamız gerek bu iş böyle olmaz ben bebe bisküvisi aldım ona başlayacam kilo almak için süt benim midemi bozuyor şekerli çayla mama yapıp yiycem
Oyhhhh hadi afiyet olsun bakalıminşallah alırsın :) alırsan haber et bana bende denicem
bende de gastrit var midem çok fena sabahtan beri yemek yiyemiyorum midem çok yanıyor. midesi rahatsız olanlar nasıl kilo alıyor yada alan var mı
midenin yanması uzun süre boş kalmasından yada stresten iyice artıyor mideni boş bırakmamaya çalış. ben midem yandığında yada bulandığında elma yiyorum ya da ayran içiyorum rahatlatıyor hemenceciksarı leblebi de iyi gelir :) önce şu yanma ve bulantıları azaltırsak iştahımız da artar diye düşünüyorum gastriti olana çok fazla ekşi acı yağlı ve baharatlı yaramaz genelde bunları kararında tutmak gerek ama sen zaten sana neyin iyi gelip gelmediğini yaşayarak öğrenmişsindir ona göre dikkat etmek lazım yoksa kilo alayım derken mide mahvoluyor iyice zayıflıyoruz
tamam hemen elmayla leblebi aldırıyorum anneme çok teşekkür ederim canım :109: midemi de boş tutmamaya çalışıyorum ama genede oluyor genelde ben stres yaptığımda çok oluyordu ama bu sefer streste yapmadım iki gündür ağrıyor yine başladı ağrımaya
rica ederim canım faydası olursa ne mutlu bana
ben çok çektiğim için biliyorum yaşadıklarını malesef. çok rahatsız edecek düzeye geldiyse bi kontrole git istersen canım yaa çok üzüldüm:26: son günlerde midene iyi gelmeyecek birşeyler de yiyip içmiş olabilirsin bir düşün eğer öyleyse onlardan uzak dur derim
en son midem ağrımadan önce pilav yemiştim acaba o yapmış olabilir mi
bu hesaba bakılırsa sanırım 2 haftada 2 kilo almışşın çok güzel benceçünkü daha fazlasını o kadar kısa sürede almak zararlı olabilir yağ bağlarız kilo alayım derken benim sorum mamayı nasıl hazırladığın canım ben de cici bebe aldım tarifini bekliyorum başlayayım bir an önce yaa 2 kilo bile benim için çok farkettirir çok güzel bir yöntem ayrıca tadını da seviyorum cici bebenin [/QU
evet canım 2 kilo aldım ama bu hafta bi artış olmayınca morelim bozuldu :) ben 15-20 bebe bisküvisine süt ekliyorum ne çok katı nede çok sıvı yapıyorum onu sabahlarıda aç karnına pekmez içiyorum yarım çay bardağı
ben öyle yapıyorum spor yapıyorum ama sporla daha fazla almıyorsun sadece sabitlenmiş bir kilo alıyorsun ama o kadar hızlı bir kilo alımı gerçekleşmiyor daha yavaş ama kalıcı kilolar
evet canım haklısın aslında o daha sağlıklı görünüyo ctesi spora başladım ama fazla zorladım sanırım kendimi bacaklarımın ağrısından yürümekte zorluk çekiyorum iki gündür
evet canım 2 kilo aldım ama bu hafta bi artış olmayınca morelim bozuldu :) ben 15-20 bebe bisküvisine süt ekliyorum ne çok katı nede çok sıvı yapıyorum onu sabahlarıda aç karnına pekmez içiyorum yarım çay bardağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?