http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html
bu konu yardımcı olur büyük ihtimal. ben bu konunun sayesinde kilo alıyorum
canım fındık, fıstık, badem, cips, çiğdem, börek, süt, pasta tarzı şeyleri bolca ye sık sık ye. aynı senin boyunda ve kilondaydım. şimdi de zayıflamaya çalışıyorum 64 kiloyum. ağlardım doktorlara giderdim. her gün yumurta ye mutlaka.ben de 1.63 boyunda ve 43 kiloyum eskiden böyle değildim çok zor günler geçirdim o günlerden sonra da alamadım diyetisyene gittim bi liste verdi onu uygulayınca 2 kilo aldım 1 ayda ama sonra gene verdim devam edemedim listeye sanırım önce bir psikolojimi düzeltmem gerekiyoro kadar moralim bozuluyor ki hiçbir şey üstüme olmuyor kendimi hep halsiz hissediyorum yani diyeceğim o ki yalnız değilsin sinemeyll
canım fındık, fıstık, badem, cips, çiğdem, börek, süt, pasta tarzı şeyleri bolca ye sık sık ye. aynı senin boyunda ve kilondaydım. şimdi de zayıflamaya çalışıyorum 64 kiloyum. ağlardım doktorlara giderdim. her gün yumurta ye mutlaka.
bir şey değil canım üzme kendini gir pastaneye ne güzel yer orası pastalar mis kokulu börekler al ye valla keyfini çıkar zayıflığın ne istersen yersin ya biz öylemiyiz bak çocuk şimdi cips ve eti crax yiyor ben tırtıklıyorum yememem lazım vicdan azabı çekiyorum. git kebap ye çiğköfte ye ara öğünlerde de pasta tarzı kuruyemiş tarzı ye hiç zor değil inan kilo almak kafana takma yeterki. ben çok takardım herkes zayıfsın derdi yiyemezdim iyice psikolojimi bozmuşlardı. desinler olsun varsın ben böyle rahatım herşeyi yiyip kilo almıyorum dersin :)çok teşekkür ederim canım önce bir kafamı toparlayayım, stres yaratan faktörleri eleyeyim kendime bakmaya başlayacağım hiç canımın kıymetini bilmiyorumdiyetisyenin bana verdiği liste de hemen hemen senin dediğin gibi, 2 saatte bir yemek yeniyor, 3 ana öğün 3 ara öğün, ara öğünler yoğurt,süt,bisküvi vs. bir yerden sonra sıktı tabi. şimdi doğaçlama yiyorum belirli bir plana uymak zor geliyor, senin dediklerini de atarım çantama aklıma geldikçe yerim. teşekkür ederim tekrardan :)
ben de 1.63 boyunda ve 43 kiloyum eskiden böyle değildim çok zor günler geçirdim o günlerden sonra da alamadım diyetisyene gittim bi liste verdi onu uygulayınca 2 kilo aldım 1 ayda ama sonra gene verdim devam edemedim listeye sanırım önce bir psikolojimi düzeltmem gerekiyoro kadar moralim bozuluyor ki hiçbir şey üstüme olmuyor kendimi hep halsiz hissediyorum yani diyeceğim o ki yalnız değilsin sinemeyll
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html
bu konu yardımcı olur büyük ihtimal. ben bu konunun sayesinde kilo alıyorum
ben bu konuyu doktora sordum bana kızdı bu şekilde kendini şeker hastası yaparsın dediyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?