• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alamamaktan artık bıktım!

çok zayıfsın bilirim bu hissi benim boyumda 1,68 ve kilom 19-20yaşlarında 40-45 kiloydu ve herkes ucacaksın derdi banada zamanla kilo alınıyor ama ben balık yağı hapı kullanmıştım o birazcık farkettirmişti... bide dr çıkmanı tavsiye ederim tiroid bozuklukları çok zayıflığa yol açabiliyor

ben de 1.63 boyunda ve 43 kiloyum eskiden böyle değildim çok zor günler geçirdim o günlerden sonra da alamadım diyetisyene gittim bi liste verdi onu uygulayınca 2 kilo aldım 1 ayda ama sonra gene verdim devam edemedim listeye sanırım önce bir psikolojimi düzeltmem gerekiyor :( o kadar moralim bozuluyor ki hiçbir şey üstüme olmuyor kendimi hep halsiz hissediyorum yani diyeceğim o ki yalnız değilsin sinemeyll :(

ben de 1.63 boyunda ve 43 kiloyum eskiden böyle değildim çok zor günler geçirdim o günlerden sonra da alamadım diyetisyene gittim bi liste verdi onu uygulayınca 2 kilo aldım 1 ayda ama sonra gene verdim devam edemedim listeye sanırım önce bir psikolojimi düzeltmem gerekiyor :( o kadar moralim bozuluyor ki hiçbir şey üstüme olmuyor kendimi hep halsiz hissediyorum yani diyeceğim o ki yalnız değilsin sinemeyll :(
canım fındık, fıstık, badem, cips, çiğdem, börek, süt, pasta tarzı şeyleri bolca ye sık sık ye. aynı senin boyunda ve kilondaydım. şimdi de zayıflamaya çalışıyorum 64 kiloyum. ağlardım doktorlara giderdim. her gün yumurta ye mutlaka.

bir de bal içine arı sütü polen karışımı yaptırmıştım . her gün bir tatlı kaşığı yiyordum. her yemeğe de limon sıkıyordum iştahımı açmıştı.

canım fındık, fıstık, badem, cips, çiğdem, börek, süt, pasta tarzı şeyleri bolca ye sık sık ye. aynı senin boyunda ve kilondaydım. şimdi de zayıflamaya çalışıyorum 64 kiloyum. ağlardım doktorlara giderdim. her gün yumurta ye mutlaka.

çok teşekkür ederim canım önce bir kafamı toparlayayım, stres yaratan faktörleri eleyeyim kendime bakmaya başlayacağım hiç canımın kıymetini bilmiyorum :( diyetisyenin bana verdiği liste de hemen hemen senin dediğin gibi, 2 saatte bir yemek yeniyor, 3 ana öğün 3 ara öğün, ara öğünler yoğurt,süt,bisküvi vs. bir yerden sonra sıktı tabi. şimdi doğaçlama yiyorum belirli bir plana uymak zor geliyor, senin dediklerini de atarım çantama aklıma geldikçe yerim. teşekkür ederim tekrardan :)

çok teşekkür ederim canım önce bir kafamı toparlayayım, stres yaratan faktörleri eleyeyim kendime bakmaya başlayacağım hiç canımın kıymetini bilmiyorum :( diyetisyenin bana verdiği liste de hemen hemen senin dediğin gibi, 2 saatte bir yemek yeniyor, 3 ana öğün 3 ara öğün, ara öğünler yoğurt,süt,bisküvi vs. bir yerden sonra sıktı tabi. şimdi doğaçlama yiyorum belirli bir plana uymak zor geliyor, senin dediklerini de atarım çantama aklıma geldikçe yerim. teşekkür ederim tekrardan :)
bir şey değil canım üzme kendini gir pastaneye ne güzel yer orası pastalar mis kokulu börekler al ye valla keyfini çıkar zayıflığın ne istersen yersin ya biz öylemiyiz bak çocuk şimdi cips ve eti crax yiyor ben tırtıklıyorum yememem lazım vicdan azabı çekiyorum. git kebap ye çiğköfte ye ara öğünlerde de pasta tarzı kuruyemiş tarzı ye hiç zor değil inan kilo almak kafana takma yeterki. ben çok takardım herkes zayıfsın derdi yiyemezdim iyice psikolojimi bozmuşlardı. desinler olsun varsın ben böyle rahatım herşeyi yiyip kilo almıyorum dersin :)

bende aynı böyleyim işte diyetisyene gittim liste verdi demen gibi uyguladım bir ay ama hiç bir işe yaramadı

ben bu konuyu doktora sordum bana kızdı bu şekilde kendini şeker hastası yaparsın dediyaa

sen bilirsin canım doktor kontrolünde kilo almak daha iyi tabi ki. bunu da o arkadaşa bir doktor önermiş konu da da yazıyor. doktorluk taslamak için demişte olabilir bir kaç doktora daha danış zararı yoksa başlarsın ben sadece yönlendirdim

Kilo almak için iyi bir çözüm olabilir karanfil.. Karanfil ayrıca, çok güçlü bir mikrop kırıcı. Mide ve bağırsakta gaz oluşumunu engelliyor. Mideyi çalıştırıp, iştah açıyor ve sindirime yardımcı oluyor. Bunların yanında hafızayı güçlendiriyor ve sinirsel baş ağrılarını da gideriyor. Ben deneyeceğim inşallah burdanda yazayım dedim belkı yararı olur :/

sabah ve akşam portakal suyunun içine 3 4 kaşık pekmez koyup içiyorum işe yarar gibi sanki,suyun içinede koyabilirsiniz tatlı içemediğimden biraz ekşi olsun diye portakal suyuna katıyorum pekmezi.

Back