- 18 Aralık 2009
- 6.153
- 6.713
- 773
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
-
Neredeyse senelerdir bu bölümü takip ediyorum.
Yapmadığım denemediğim hiç bir şey kalmadı. Sürekli kilo alamama şikayetlerim sonucu doktora gittim.
Bugün test sonuclarımı aldım.
Doktora girdiğim an ''lütfen bir bakın,neden kilo alamıyorum herseyi denedim ama olmuyor'' dedim.
23 tane test yapıldı. Neredeyse baştan sona.
Sonuç hiç bir problem yok. Aksine sinir bozucu bir şekilde '' kilo alıpta ne yapacaksın'' cevabı oldu.
''Beni mutsuz ediyor! yetmez mi?''
Demek zorunda kaldım. Sonucunda değerlerim,herşeyim normal. Demir eksikliği kapsüllerinden yazdı.
Artık fazlasıyla sıkıldım. Hiç bir sorun yok.
İçimden sürekli lütfen bari bir şey cıksın,bari bir sebebi olsun diye diye gittim.
Bu daha kötü. Ortada zerre kadar sorun yok,fakat ben kilo alamıyorum. Alsam da 1 kilo alıp 2 kilo olarak geri veriyorum.
İsyan noktası bu olsa gerek..
canım senin adına çok üzüldüm, bnde aynı sorunu yaşadım ama benim demir eksikliğim varmış ilaç vermesine ragmen hiç kilo alamadım, bn gece yatmadan önce bir kaseye 15 tane bebe bisküvisi atıp içine süt koyuyorum içine bal veya pekmez koyuyorum çünkü kalorisi çok yüksek onları karıştırıyorum yiyorum, bide boza var oda kilo aldırıyor, suprdyn var onu tevsiye ederim, fakat bir doktoruna danış suradyni, yan etkisi yok ama yinede bi sor derim :) Ayrıca sürekli kuruyemiş, abur cubur ye miden boş kalmasın ne bulursan ye, sebze meyve bol bol tüket, bol bol et ye inan bir faydasını görürsün :)
Evet işte aynı sorun tamamen. Ben de cok yememe ragmen dediğin gibi oluyor bu yuzden kilo alamıyorum..Ben de öyle.Hiç problem yok ama kilo alamıyorum.çok yemek yiyorum ama aynı oranda afedersiniz tuvalete çıkıyorum.Yediklerim hooop gidiyor.
Gece yarım ekmek nutella yiyip kola içip yatıyorum sabah uyanıyorum karnım yine içine göçmüş.Çaresi ne bilmiyorum.
supradyn'i 1 aydır kullanıyorum kilo aldırmadı,bebe bisküvisi tarifini uyguladım evet aldırıyor ama bıraktıgın an kilolarda ucup gidiyor malesef... :2:
Evet işte aynı sorun tamamen. Ben de cok yememe ragmen dediğin gibi oluyor bu yuzden kilo alamıyorum..
Metabolizma yavaslatma yollarına care arıyorum. Sürekli yattıgımda oldu,aldırmadı. Spor yaptım,yine tık yok.
Herseyi denedim..
Neredeyse senelerdir bu bölümü takip ediyorum.
Yapmadığım denemediğim hiç bir şey kalmadı. Sürekli kilo alamama şikayetlerim sonucu doktora gittim.
Bugün test sonuclarımı aldım.
Doktora girdiğim an ''lütfen bir bakın,neden kilo alamıyorum herseyi denedim ama olmuyor'' dedim.
23 tane test yapıldı. Neredeyse baştan sona.
Sonuç hiç bir problem yok. Aksine sinir bozucu bir şekilde '' kilo alıpta ne yapacaksın'' cevabı oldu.
''Beni mutsuz ediyor! yetmez mi?''
Demek zorunda kaldım. Sonucunda değerlerim,herşeyim normal. Demir eksikliği kapsüllerinden yazdı.
Artık fazlasıyla sıkıldım. Hiç bir sorun yok.
İçimden sürekli lütfen bari bir şey cıksın,bari bir sebebi olsun diye diye gittim.
Bu daha kötü. Ortada zerre kadar sorun yok,fakat ben kilo alamıyorum. Alsam da 1 kilo alıp 2 kilo olarak geri veriyorum.
İsyan noktası bu olsa gerek..
Ben de öyle.Hiç problem yok ama kilo alamıyorum.çok yemek yiyorum ama aynı oranda afedersiniz tuvalete çıkıyorum.Yediklerim hooop gidiyor.
Gece yarım ekmek nutella yiyip kola içip yatıyorum sabah uyanıyorum karnım yine içine göçmüş.Çaresi ne bilmiyorum.
Hayır canım kullanmıyorum.Sigara kullanıyor musun sen de?
boza aldırıyormus onu denemedim her gün yatmadan iki bardak falan icmeyi düsünüyorum..peki cnım bozayı denedinmi? istersen araştır derim :)
bu arada bebe büskivisinn tadı ne kadar kötü olursa olsun yiceksin bırakmicaksın içine bal vs. koy tadlandırır ayrıca yatmadan önce ceviz vs. ye kuruyemiş felan yoksa meyve tüket eminim kilo alırsın :)
canım benim ben üni.2 sınıfa kadar boy 175 kilo 50ydi . çok zayıftım.
bir kadının kilo alması için günde 1500 ve üzeri kalori alması gerekiyor.
ben ne yapsam ne yesem kilo alamıyordum senin dediğin gibi . sonra canıma tak etti sevgilimin annesi de çok zayıfmışsın diyince yani şimdiki kaynanam dedim artık kilo almam lazım.
kendime haftalık 1 poşet marketten abur cubur alıyordum
yatmadan önce tost yapıyordum . önceleri tosta çeyrek ekmekle başlamıştım çünkü iştahım yoktu ama zamanla açılıyor merak etme
her gece yatmadan önce tost ve 1 kupa çay tostu bitirip 1 pakette kalorisi yüksek çikolatalardan(yaklaşık 1 çikolatalı gofret 300-350 kalori) yiyordum sonra yatıyordum gün içinde 3-4 tane abur cubur yersen faydalı olur.ama ana yemeklerini ihmal etme
gün içinde de abur cubur atıştırıyordum. ve her yediğim paketin arkasında kalorisine bakıp bugün ne kadar atıştırdım diye bakıyordum.
sonra 8 ayda 10 kilo aldım o.. 60 kiloya çıktım. boyum uzun olduğu için o bile yetmedi.
şimdi ideal kilodayım 66-67 kilo arasındayım ne kilo alıyorum ne veriyorum. resmen evrim geçirdim..
biraz uzun oldu yazdıklarım ama tavsiye ederim günlük yemeğini ye ama ekstradan kalorisi yüksek abur cubur atıştır. ve mutlaka arkasını çevirip bak kaç kalori diye. halen alışkanlık oldu herşeyi çevirip bakıyorum
canım istersen bi doktora görün midende gasrit olur, ünser olur allah korusunda yani tedbir alman lazım erkenden bağırsaklarında kurt bile olabilir bu bile kilo aldırmaz bi doktora görün derim canım :)
Evet kesinlikle kilo alamayan her insan mutlaka testlerini yaptırmalı.
Doktorum kan,idrar,parazit testi yaptı bende bir şey cıkmadı.
Ama alamıyorum dediğiniz zaman şüphelendikleri tek sey acaba içinde parazit mi var oluyor..
Mutlaka bakılmalı
Hayır canım kullanmıyorum.
boza aldırıyormus onu denemedim her gün yatmadan iki bardak falan icmeyi düsünüyorum..
Çok teşekkür ederim son zamanlarda onu yapmaya başladım yediklerimi sayacagım cok mantıklı gercekten..
Kilo almama engel bir saglık sorunum yokmus ögrenmem iyi oldu demek ki iradeli bir sekilde devam etsem belki de alırım..
Ara vermeden düzenli yapmak lazım..
supradyn'i 1 aydır kullanıyorum kilo aldırmadı,bebe bisküvisi tarifini uyguladım evet aldırıyor ama bıraktıgın an kilolarda ucup gidiyor malesef... :2:
Evet işte aynı sorun tamamen. Ben de cok yememe ragmen dediğin gibi oluyor bu yuzden kilo alamıyorum..
Metabolizma yavaslatma yollarına care arıyorum. Sürekli yattıgımda oldu,aldırmadı. Spor yaptım,yine tık yok.
Herseyi denedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?