• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alamama

Peynirsiz Cheeseburger

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.153
6.704
773
Neredeyse senelerdir bu bölümü takip ediyorum.
Yapmadığım denemediğim hiç bir şey kalmadı. Sürekli kilo alamama şikayetlerim sonucu doktora gittim.
Bugün test sonuclarımı aldım.

Doktora girdiğim an ''lütfen bir bakın,neden kilo alamıyorum herseyi denedim ama olmuyor'' dedim.
23 tane test yapıldı. Neredeyse baştan sona.

Sonuç hiç bir problem yok. Aksine sinir bozucu bir şekilde '' kilo alıpta ne yapacaksın'' cevabı oldu.
''Beni mutsuz ediyor! yetmez mi?''

Demek zorunda kaldım. Sonucunda değerlerim,herşeyim normal. Demir eksikliği kapsüllerinden yazdı.
Artık fazlasıyla sıkıldım. Hiç bir sorun yok.
İçimden sürekli lütfen bari bir şey cıksın,bari bir sebebi olsun diye diye gittim.

Bu daha kötü. Ortada zerre kadar sorun yok,fakat ben kilo alamıyorum. Alsam da 1 kilo alıp 2 kilo olarak geri veriyorum.

İsyan noktası bu olsa gerek..

Son düzenleme:
Yapmadığım denemediğim hiç bir şey kalmadı. Sürekli kilo alamama şikayetlerim sonucu doktora gittim.

Doktora girdiğim an ''lütfen bir bakın,neden kilo alamıyorum herseyi denedim ama olmuyor'' dedim.

Sonuç hiç bir problem yok. Aksine sinir bozucu bir şekilde '' kilo alıpta ne yapacaksın'' cevabı oldu.

Demek zorunda kaldım. Sonucunda değerlerim,herşeyim normal. Demir eksikliği kapsüllerinden yazdı.
İçimden sürekli lütfen bari bir şey cıksın,bari bir sebebi olsun diye diye gittim.

Bu daha kötü. Ortada zerre kadar sorun yok,fakat ben kilo alamıyorum. Alsam da 1 kilo alıp 2 kilo olarak geri veriyorum.

canım senin adına çok üzüldüm, bnde aynı sorunu yaşadım ama benim demir eksikliğim varmış ilaç vermesine ragmen hiç kilo alamadım, bn gece yatmadan önce bir kaseye 15 tane bebe bisküvisi atıp içine süt koyuyorum içine bal veya pekmez koyuyorum çünkü kalorisi çok yüksek onları karıştırıyorum yiyorum, bide boza var oda kilo aldırıyor, suprdyn var onu tevsiye ederim, fakat bir doktoruna danış suradyni, yan etkisi yok ama yinede bi sor derim :) Ayrıca sürekli kuruyemiş, abur cubur ye miden boş kalmasın ne bulursan ye, sebze meyve bol bol tüket, bol bol et ye inan bir faydasını görürsün :) :56::56:

Ben de öyle.Hiç problem yok ama kilo alamıyorum.çok yemek yiyorum ama aynı oranda afedersiniz tuvalete çıkıyorum.Yediklerim hooop gidiyor.

Gece yarım ekmek nutella yiyip kola içip yatıyorum sabah uyanıyorum karnım yine içine göçmüş.Çaresi ne bilmiyorum.

canım senin adına çok üzüldüm, bnde aynı sorunu yaşadım ama benim demir eksikliğim varmış ilaç vermesine ragmen hiç kilo alamadım, bn gece yatmadan önce bir kaseye 15 tane bebe bisküvisi atıp içine süt koyuyorum içine bal veya pekmez koyuyorum çünkü kalorisi çok yüksek onları karıştırıyorum yiyorum, bide boza var oda kilo aldırıyor, suprdyn var onu tevsiye ederim, fakat bir doktoruna danış suradyni, yan etkisi yok ama yinede bi sor derim :) Ayrıca sürekli kuruyemiş, abur cubur ye miden boş kalmasın ne bulursan ye, sebze meyve bol bol tüket, bol bol et ye inan bir faydasını görürsün :) :56::56:

supradyn'i 1 aydır kullanıyorum kilo aldırmadı,bebe bisküvisi tarifini uyguladım evet aldırıyor ama bıraktıgın an kilolarda ucup gidiyor malesef... :2:

Ben de öyle.Hiç problem yok ama kilo alamıyorum.çok yemek yiyorum ama aynı oranda afedersiniz tuvalete çıkıyorum.Yediklerim hooop gidiyor.

Gece yarım ekmek nutella yiyip kola içip yatıyorum sabah uyanıyorum karnım yine içine göçmüş.Çaresi ne bilmiyorum.
Evet işte aynı sorun tamamen. Ben de cok yememe ragmen dediğin gibi oluyor bu yuzden kilo alamıyorum..
Metabolizma yavaslatma yollarına care arıyorum. Sürekli yattıgımda oldu,aldırmadı. Spor yaptım,yine tık yok.
Herseyi denedim..

supradyn'i 1 aydır kullanıyorum kilo aldırmadı,bebe bisküvisi tarifini uyguladım evet aldırıyor ama bıraktıgın an kilolarda ucup gidiyor malesef... :2:

Evet işte aynı sorun tamamen. Ben de cok yememe ragmen dediğin gibi oluyor bu yuzden kilo alamıyorum..
Metabolizma yavaslatma yollarına care arıyorum. Sürekli yattıgımda oldu,aldırmadı. Spor yaptım,yine tık yok.
Herseyi denedim..

Sigara kullanıyor musun sen de?

peki cnım bozayı denedinmi? istersen araştır derim :)
bu arada bebe büskivisinn tadı ne kadar kötü olursa olsun yiceksin bırakmicaksın içine bal vs. koy tadlandırır ayrıca yatmadan önce ceviz vs. ye kuruyemiş felan yoksa meyve tüket eminim kilo alırsın :) :52:

canım benim ben üni.2 sınıfa kadar boy 175 kilo 50ydi . çok zayıftım.

bir kadının kilo alması için günde 1500 ve üzeri kalori alması gerekiyor.

ben ne yapsam ne yesem kilo alamıyordum senin dediğin gibi . sonra canıma tak etti sevgilimin annesi de çok zayıfmışsın diyince yani şimdiki kaynanam dedim artık kilo almam lazım.
kendime haftalık 1 poşet marketten abur cubur alıyordum
yatmadan önce tost yapıyordum . önceleri tosta çeyrek ekmekle başlamıştım çünkü iştahım yoktu ama zamanla açılıyor merak etme
her gece yatmadan önce tost ve 1 kupa çay tostu bitirip 1 pakette kalorisi yüksek çikolatalardan(yaklaşık 1 çikolatalı gofret 300-350 kalori) yiyordum sonra yatıyordum gün içinde 3-4 tane abur cubur yersen faydalı olur.ama ana yemeklerini ihmal etme
gün içinde de abur cubur atıştırıyordum. ve her yediğim paketin arkasında kalorisine bakıp bugün ne kadar atıştırdım diye bakıyordum.
sonra 8 ayda 10 kilo aldım o.. 60 kiloya çıktım. boyum uzun olduğu için o bile yetmedi.
şimdi ideal kilodayım 66-67 kilo arasındayım ne kilo alıyorum ne veriyorum. resmen evrim geçirdim..
biraz uzun oldu yazdıklarım ama tavsiye ederim günlük yemeğini ye ama ekstradan kalorisi yüksek abur cubur atıştır. ve mutlaka arkasını çevirip bak kaç kalori diye. halen alışkanlık oldu herşeyi çevirip bakıyorum

canım istersen bi doktora görün midende gasrit olur, ünser olur allah korusunda yani tedbir alman lazım erkenden bağırsaklarında kurt bile olabilir bu bile kilo aldırmaz bi doktora görün derim canım :)

Sigara kullanıyor musun sen de?
Hayır canım kullanmıyorum.
peki cnım bozayı denedinmi? istersen araştır derim :)
bu arada bebe büskivisinn tadı ne kadar kötü olursa olsun yiceksin bırakmicaksın içine bal vs. koy tadlandırır ayrıca yatmadan önce ceviz vs. ye kuruyemiş felan yoksa meyve tüket eminim kilo alırsın :) :52:
boza aldırıyormus onu denemedim her gün yatmadan iki bardak falan icmeyi düsünüyorum..
canım benim ben üni.2 sınıfa kadar boy 175 kilo 50ydi . çok zayıftım.

bir kadının kilo alması için günde 1500 ve üzeri kalori alması gerekiyor.

ben ne yapsam ne yesem kilo alamıyordum senin dediğin gibi . sonra canıma tak etti sevgilimin annesi de çok zayıfmışsın diyince yani şimdiki kaynanam dedim artık kilo almam lazım.
kendime haftalık 1 poşet marketten abur cubur alıyordum
yatmadan önce tost yapıyordum . önceleri tosta çeyrek ekmekle başlamıştım çünkü iştahım yoktu ama zamanla açılıyor merak etme
her gece yatmadan önce tost ve 1 kupa çay tostu bitirip 1 pakette kalorisi yüksek çikolatalardan(yaklaşık 1 çikolatalı gofret 300-350 kalori) yiyordum sonra yatıyordum gün içinde 3-4 tane abur cubur yersen faydalı olur.ama ana yemeklerini ihmal etme
gün içinde de abur cubur atıştırıyordum. ve her yediğim paketin arkasında kalorisine bakıp bugün ne kadar atıştırdım diye bakıyordum.
sonra 8 ayda 10 kilo aldım o.. 60 kiloya çıktım. boyum uzun olduğu için o bile yetmedi.
şimdi ideal kilodayım 66-67 kilo arasındayım ne kilo alıyorum ne veriyorum. resmen evrim geçirdim..
biraz uzun oldu yazdıklarım ama tavsiye ederim günlük yemeğini ye ama ekstradan kalorisi yüksek abur cubur atıştır. ve mutlaka arkasını çevirip bak kaç kalori diye. halen alışkanlık oldu herşeyi çevirip bakıyorum

Çok teşekkür ederim son zamanlarda onu yapmaya başladım yediklerimi sayacagım cok mantıklı gercekten..
Kilo almama engel bir saglık sorunum yokmus ögrenmem iyi oldu demek ki iradeli bir sekilde devam etsem belki de alırım..
Ara vermeden düzenli yapmak lazım..

canım istersen bi doktora görün midende gasrit olur, ünser olur allah korusunda yani tedbir alman lazım erkenden bağırsaklarında kurt bile olabilir bu bile kilo aldırmaz bi doktora görün derim canım :)

Evet kesinlikle kilo alamayan her insan mutlaka testlerini yaptırmalı.
Doktorum kan,idrar,parazit testi yaptı bende bir şey cıkmadı.
Ama alamıyorum dediğiniz zaman şüphelendikleri tek sey acaba içinde parazit mi var oluyor..
Mutlaka bakılmalı

Hayır canım kullanmıyorum.

boza aldırıyormus onu denemedim her gün yatmadan iki bardak falan icmeyi düsünüyorum..

Çok teşekkür ederim son zamanlarda onu yapmaya başladım yediklerimi sayacagım cok mantıklı gercekten..
Kilo almama engel bir saglık sorunum yokmus ögrenmem iyi oldu demek ki iradeli bir sekilde devam etsem belki de alırım..
Ara vermeden düzenli yapmak lazım..

evet canım ne giysen yakışmıyor kemiklerim sayılıyordu gerçekten. ömür boyu öyle olacam sanıyordum yüzüm gözüm çöküyordu..
gerçekten dediğim gibi günde 1500 kaloriden fazlasını alırsan kilo alırsın toparlarsın :)
kolay gelsin canım. tabi her işte olduğu gibi stresten uzak kalacaksın sinirlenmeyeceksin ki iştahın kapanmasın :)

Bir karar verdim yaza kadar irademi kaybetmemeye özen göstericem. Böyle oturup şikayet etmek yok. Yazın o şortların altına toplu toplu girmek istiyorum.
Göğüslerde büyür hem oh mis,şöyle ele gelelim biraz :9::9:
İştahımda her hangi bir sorun yok şükür. Planlı,programlı bir şekilde hic aksatmadan bir kaç formül uygulayacagım.

Buradan eski konuları arastırırken bir tarife denk geldim. İnanılmaz sonuc vermiş bir kaç kişide.
Eczacımla görüştüm Sonucun olumlu olacagını söyledi.
Eczaneden gıda takviyesi süte karıştırılmalı toz aldım ismini isterseniz özel msj atabilirsiniz.

Ek olarak o tarif; Her gece yatmadan bir bardak süte yumurta sarısı,2 cici bebe, 1 yemek kaşığı bal karıstırıp içicem.

Eczaneden aldığım tozu gün içinde bir kaç defa kullanıcam. Diğer tarifi ise her gece yatmadan.

Hafta hafta bilgilendiricem bu gece başlıyorum. Şuan kilom 45-hedefim 55
Bir an gaza gelip marketten abur cuburuda doldurdum. Özellikle browni inanılmaz kalorisi var minicik kekin. Gün içinde sürekli tıkınıcam işin açıkcası :1::1:

Hadi bakalım,bol şans...

kilo diyince bana sağdan sağdan geliyorlar,doktora gidecem artık ne yapsam alamıyorum.aldığım maksimum kilo 3 ya da 4. daha fazla kendimi yırtsam gene alamıyorum.43 kiloyum az da yiyor sayılmam.nasıl bir metabolizma var bende anlamadım.yediğimi yakmada üstüme yok.:52::14:

bende bir zamanlar burda çok takılırdım yarışmalara falan katılırdım kilo almak için :31:
o zamanlar 44 kiloydum bi ara hırslandım kalorisepeti diye bi site var üye oldum hergün tek tek yazardım yediklerimi. eksik kalanları da tamamlamaya çalışırdım.
çok uğraşınca oldu 52 kiloya kadar çıktım. ama nasıl?şöyle, prakten şurup aldım antihistaminik bi şurup ve bebeklerde bile kullanılabiliyor. 1-2 ay kadar kullandım. iştahımı müthiş açtı ve daha iyisi yeme alışkanlığı kazandırdı. şurubu bıraktıktan sonra da aynı şekilde yemeye devam ettim.geceleri mutlaka cici bebe yiyordum onun etksi de çok. aradan 1 yıla yakın zaman geçti.
şimdi yine kilo verdim çok hasta oldum o yüzden. 46 kiloya düştüm.tekrar şuruba başlamayı düşünüyorum. çünkü 4 ay sonra düğünüm var ve gelinliğimin içinde küçücük kalmak istemiyorum. bakalım 1-2 ayda kaç kilo alıcam :31:

Herseyi denedim..

Canım ben 1,5 ayda 6 kilo aldım burada çabalayarak... Her gün ne yediğimizi yazarak, her gece cicibebe yedim ama o kadar ok zorladım ki kendimi bol bol yemek yemek için.. Ve sonunda aldım. Dediğin gibi cicibebemi bırakınca kilolar geri de gitmedi hatta şu an 48de sabitlemdim diyebilirim şimdi çok yemiyorum tün içinde yemek ama kilo kaybetmiyorum

Bom 158 biraz mola verip bu sırada spor yapıp daha sonra 4 5 kilo daha almayı düşünüyorum

İlaç hiç ama hiç gerek yok emin ol her şey senin içinde bitiyor, yediklerini 2 katına çıkar bak gör alıyorsun... Biz hep kendimize göre yeterince yiyoruz sanıyoruz ama hesapla bakalım günde kaç kalori alıyorsun günde kilo Alman için 2700 3000 kalori almak gerekiyor çoğumuz bunu almıyoruz ama sonra yediğim halde alamıyorum diyoruz. Biz zayıfların yemesi yeterli yemek değil :)
Önce mide genişleyecek sonra her şeyin peşi geliyor zaten :)

Bu konunun üstüne düzenli bir şekilde süt-cici bebe-yumurta sarısı-bal karışımını her gece yatmadan önce içtim.
O zamandan bu zamana tam 2 kilo almışım. İştahımda baya açıldı çok şükür.. Bilgilendirmek istedim :):12:

Back