- 24 Kasım 2021
- 67
- 53
- 18
- 28
- Konu Sahibi Aycicegimm
Bisi soylicem bu esra ezmecinin kilo almak icin çabalama yapıyor deneyen varmi kilo alan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke.kilo almayan bünyem olaydı yaaaBisi soylicem bu esra ezmecinin kilo almak icin çabalama yapıyor deneyen varmi kilo alan varmi
Keşke.kilo almayan bünyem olaydı yaaa
Yemeği yedikten hemen sonra b 12 vitaminiBisi soylicem bu esra ezmecinin kilo almak icin çabalama yapıyor deneyen varmi kilo alan varmi
Ciddenmi öz guvenim yerle bir eşim yüzünden yıkılmış durumdayım karbonhidrat tozları var bildiğiniz bisi varmiYemeği yedikten hemen sonra b 12 vitamini
Bol bol bebe büskivisi çok sağlam kilo yapıyo
Onlar hakkında bilgim yokCiddenmi öz guvenim yerle bir eşim yüzünden yıkılmış durumdayım karbonhidrat tozları var bildiğiniz bisi varmi
Slm.esra ezmecinin cabalamalarini bilmiyorum ama ben sihir gibi bi iac keşfetim.stres yasadiğimda tamamen yemekten kesiliyor ve cok hizli kilo veriyordum.ne denediysem.olmuyodu.şimdi doymak bilmiyorum.burada ismini verme mdogrumu bilmiyorum.merak edenlerBisi soylicem bu esra ezmecinin kilo almak icin çabalama yapıyor deneyen varmi kilo alan varmi
Spraktin miSlm.esra ezmecinin cabalamalarini bilmiyorum ama ben sihir gibi bi iac keşfetim.stres yasadiğimda tamamen yemekten kesiliyor ve cok hizli kilo veriyordum.ne denediysem.olmuyodu.şimdi doymak bilmiyorum.burada ismini verme mdogrumu bilmiyorum.merak edenler
bilemedin.biliceginide sanmiyorum..Spraktin mi
Ozaman özelden yazarmısınnbilemedin.biliceginide sanmiyorum..
Bukadar güldügune göre kilo problemin yok.sen böyle iyisin.dewam et🖐🖐bilemedin.biliceginide sanmiyorum..
Banamı sordun?
Kilo vermek için de mucizevi bir formülünuz var mı?Slm.esra ezmecinin cabalamalarini bilmiyorum ama ben sihir gibi bi iac keşfetim.stres yasadiğimda tamamen yemekten kesiliyor ve cok hizli kilo veriyordum.ne denediysem.olmuyodu.şimdi doymak bilmiyorum.burada ismini verme mdogrumu bilmiyorum.merak edenler
Maalesef.ac kal bol hareket spor.bildiklerim bunlarKilo vermek için de mucizevi bir formülünuz var mı?
Stres mtres hiç etki etmiyor, her şart ve koşulda, her duygu durumunda, o iştah hep açık.
Mesela şu anda gece 03.20 ben kalkıp mutfağa gitmemek için kendimi frenliyorum
Açım aç
Özelin varmi?Banamı sordun?
Siz o ilacin reklaminimi yapiyorsunuz her basliga millete ilac satmaya calisiyorsunuz sanirim ilac satisi yasakti KazenÖzelin varmi?