- 15 Haziran 2016
- 37
- 9
- 44
- Konu Sahibi sibelkelesoglu
Selam kızlar, aranızda eğer sağlıklı yollar ile kilo almaya başaranlar var ise bunu nasıl yaptığını paylaşabilir mi, hem hepimize yardımcı olmuş olur, herkese teşekkürler :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, sanırım Siz de kilo vermek için mi uğraşıyorsunuz? Daha önce olumlu olumsuz çalışmalarınız oldu mu hiç? Bizim birbirimize faydamız dokunur belki :))kimse bize yardımcı olmayacak anlaşılan
Yaa canım çok üzüldüm, kimi kilo vermek için kimi de almak için uğraşıyor işte, doktorda bir şey çıkmadı diyorsun, acaba psikolojik sebepleri olabilir mi, kafana taktığın şeyler vs. ??yok kilo almaya çalışıyorum 1.72 boyum vr fkt 46 kiloyum her türlü doktora gittim testlerin hiç birinde birşey çıkmadı çok zayıfım ne yapıcagımı bilmiyorum ve hoşuma gitmiyor bu durum
ben 176 boy 48 kiloydum, her sabah kahvaltıda 3-4 yumurta (omlet ya da menemen şeklinde), ara öğünlerde fıstık, badem,zeytin vs yiyip, akşam yatmadan da tavuk ya da ton balıklı makarna yiyerek 4 ayda 54 kiloya ulaştım kızlar size de tavsiye ederim. yalnız spor da önemli en çok erkek arkadaşımla fitnessa gitmiştik o da etkili oldu
Lr ürün derkennnn ? nasıl birz dha açklayıcı ltfen :)Lr ürünlerinde ballı içecek var... yemeklerden sonra yarım çay bardağı içmeniz yeterli oluyor... sağlıklı kilo alırsınız... ters yöntemde kilo verdiriyor ürün...
Fakat ya kilo verdirirse ?Çok sağolun araştıracağım :)
Benim boyum 1.63 kilom 40tı. Ben de kilo almak istiyordum. İnternetten araştırmadığım diyet programları kalmadı. Birçok şeyi denedim. Fındık fıstık ceviz fazla yemek yemek vs birçok şeyi denedim. Ancak olumlu sonuçlar aldığım söylenemez. Bunun yanı sıra çok da hareketliyimdir. Daha sonra bıraktım. Sınav dönemimdi. Gerçekten günde 3 öğün beslendim. Ders çalıştığım için masa başından çok kalkmıyordum. Yanımda sürekli çikolata bisküvi meyve sandviç vs bir şeyler oluyodu. Ve ister istemez beynin yoruldukça vücudun besin istiyo. Otur otur sıkıldıkça elini yiyeceklere atıp ağzına götürüyorsun. Ben bir eğitim öğretim yılı boyunca 49 kiloya ulaştım. Şimdi bazı psikolojik sıkıntılarım olduğu için 42 kiloya düştüm. Yemeklerimi düzenli yemiyorum. Canım istemiyo. Yani diyeceğim şu bu tarz psikolojik sıkıntılar rahatsızlıklar da etkiliyor. Relax olmak gerek. Haddinden fazla hareket etmemeli hareket ediliyosa bile bu hareket daha fazla acıkmak için olmalı. Yemeği aşırı yavaş değil de hızlı bir şekilde mideyi yormadan yemek de etkili olur. Bunlar benim gözlemlerim doğru veya yanlış olabilir. Bir diyetisyenle görüşülmesi tabi ki daha doğru olacaktır.Selam kızlar, aranızda eğer sağlıklı yollar ile kilo almaya başaranlar var ise bunu nasıl yaptığını paylaşabilir mi, hem hepimize yardımcı olmuş olur, herkese teşekkürler :))
Benim boyum 1.63 kilom 40tı. Ben de kilo almak istiyordum. İnternetten araştırmadığım diyet programları kalmadı. Birçok şeyi denedim. Fındık fıstık ceviz fazla yemek yemek vs birçok şeyi denedim. Ancak olumlu sonuçlar aldığım söylenemez. Bunun yanı sıra çok da hareketliyimdir. Daha sonra bıraktım. Sınav dönemimdi. Gerçekten günde 3 öğün beslendim. Ders çalıştığım için masa başından çok kalkmıyordum. Yanımda sürekli çikolata bisküvi meyve sandviç vs bir şeyler oluyodu. Ve ister istemez beynin yoruldukça vücudun besin istiyo. Otur otur sıkıldıkça elini yiyeceklere atıp ağzına götürüyorsun. Ben bir eğitim öğretim yılı boyunca 49 kiloya ulaştım. Şimdi bazı psikolojik sıkıntılarım olduğu için 42 kiloya düştüm. Yemeklerimi düzenli yemiyorum. Canım istemiyo. Yani diyeceğim şu bu tarz psikolojik sıkıntılar rahatsızlıklar da etkiliyor. Relax olmak gerek. Haddinden fazla hareket etmemeli hareket ediliyosa bile bu hareket daha fazla acıkmak için olmalı. Yemeği aşırı yavaş değil de hızlı bir şekilde mideyi yormadan yemek de etkili olur. Bunlar benim gözlemlerim doğru veya yanlış olabilir. Bir diyetisyenle görüşülmesi tabi ki daha doğru olacaktır.Selam kızlar, aranızda eğer sağlıklı yollar ile kilo almaya başaranlar var ise bunu nasıl yaptığını paylaşabilir mi, hem hepimize yardımcı olmuş olur, herkese teşekkürler :))