• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılların hızlı çıkması

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Arkadaslar kaslarimi aldığımda eskiye göre daha hızlı çıktı en son kimyasal gebelikteykn de böyle olmuştu adetime bir hafta var bu belirti olabilir mi yada nedeni ne olabilir

Yazın duşa daha fazla giriyoruz bu da bi sebep uzaması için

Onceden böyle değildi
Bir hafta varken belirti aramak anlamsız. Değer çok çok yükselmesi lazım ki anca başlar. Şüphe ediyorsan test yap belirti veren bi hamilelik tutunmuş demektir gösterir varsa ama bnce erken

Bir hafta varken belirti aramak anlamsız. Değer çok çok yükselmesi lazım ki anca başlar. Şüphe ediyorsan test yap belirti veren bi hamilelik tutunmuş demektir gösterir varsa ama bnce erken
Önceki hamileligimde de yumurtlama donemimden itibaren vucudumdaki degisimler vardı. Ben erken yada geç belirti kisiden kişiye değiştini düşünüyorum yani dollenme zamanina bağlı ben mesela bu ay yumurtlamami erken hissettim normal donemden arkadaşım adeti bittiği gibi erken hamile kaldi ama bu gebelikte olan bisey mi yada daha başka nedenleri var mi diye sordum. Çünkü bir sene önce hormon testı yaptirmistim normaldi degerlerim ve bir sene geçti o yüzden tekrar baktirmam gerekli mi diye soruyorum. Yani sorum belirtilerde olabiliyor mu yoksa yok mu internette tam birşey bulamadim 😅

canim insallah kalbindeki olur yalniz bazi kremlerde tuylerin daha cabuk uzamasini sagliyor ama evet hamileliktede killar daha cabuk uzayabilir yani ucu acik bir durum 😉 en iyisi adet gununu bekleyip,test yapin hadi hayirlisi..
.

canim insallah kalbindeki olur yalniz bazi kremlerde tuylerin daha cabuk uzamasini sagliyor ama evet hamileliktede killar daha cabuk uzayabilir yani ucu acik bir durum 😉 en iyisi adet gununu bekleyip,test yapin hadi hayirlisi..
.
Yani gebelik kesinlesmeden hormon testı falan yapmaya gerek yok sanırım

Back