• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıllar ne zaman tüy olur?

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
245
5
26
İzmir
kendimi bildim bileli bikini bölgesini jiletle alıyorum. 22 yaşındayım. ne kadar kalınlaştığını tahmin bile edemezsiniz. erkek sakalı gibi :(((

artık ağda yapmaya karar verdim. hazır ağda bantlarından aldım. üstleri ağda bantlarıyla aldım. kalanları ve uçlarını epilasyon aletiyle aldım. 2 saate yakın uğraştım. boynum tutuldu :)))
çok kanadı ve ağrıdı. ama tertemiz oldu. aradan 10 gün geçti şimdilerde tekrar çıkmaya başladılar gibi. yine aynı acıları yaşıcam.
ne zaman incelmeye başlar ki bunlar :(

Seninle aynı yaştayım ve aynı durumdayım. bende geçen baktım olmuyo ağdayla alayım dedim beceremedim makineyle de sadece üst kısmı alabildim:17: ve pes edip jilete döndüm:26: sen hazır ağda bantlarından memnun kaldın mı?

Lazere gidiyorum 1 Yıldır azaldılar ama incelen yok hala sakal gibi her tarafım .... Sadece azalmasına şükrediyoryorum ... Ağda hiç işe yaramadı incelme konusunda hiç bir bölgede üzgünüm .. Lazerle bi zor bu iş :(

bende 1 yıl öncesine kadar hep jiletle alıyodum sonra ağdaya geçtim baştan çok acıyo ama sonra alışıyo artık eskisi kadaar zorlanmıyorum alırken alıştım heralde hemen pes etmeyin ve sitedeki dolunay epilasyonu topiğini takip edin dolunay günlerine uyarak yapın

İlk alışta jiletten döndüğünüz için acı olması doğal.Daha sonrasında ilk çekmede acır ama ısındığı için devamında acınız çok olmaz.Dayanılmayacak gibide değildir zamanla alışırsınız.Dolunay epilasyonuyla deneyin faydasını göreceksiniz.Hem düzenli temizlik hem de azalma olacaktır.Jilete hayır ağdaya devam ;)

Evde yapmak bazısına zor geliyor mesela bana geçen eldivenle denedim 1 ,5 saatte bikini bölgemi aldım ayy bittim resmen ..normalde güzellik merkezine gidiyorum memnunumda arada kendim girişiyorum ..bende uzun yıllar jiletin ardından döndüm gitgide azalacak acısı 6 7 aydan sonrada o kalınlık gider ama tüy gibi zor yaşımız malum hormonlar dolu dizgin..ama acısı gider

Seninle aynı yaştayım ve aynı durumdayım. bende geçen baktım olmuyo ağdayla alayım dedim beceremedim makineyle de sadece üst kısmı alabildim:17: ve pes edip jilete döndüm:26: sen hazır ağda bantlarından memnun kaldın mı?

ağda bantları gerçekten çok güzel. normalde benim cildim çabuk kızarır. ama ağda bantları kullandığım yerlerde hiç kızarıklık olmadı.
bikini bölgesindede işe yarıyo ama tüyler kalın olduğu için o ağdayı çekmek biraz cesaret istiyo :) çekmeye cesaretin yoksa hiç yapıştırma. yavaş yavaş çekince her yer yapış yapış oluyo

ben çoğunu epilasyon aletiyle yaptım. biraz incelse ağdaysa hepsini temizlerim. bu şekilde çok zor oluyo :(

dolunay epilasyonuna uymaya çalışıyorum. ama bikini bölgesi 10 günde uzamaya başladı. çok fazla uzamadan tekrar almam lazım. çok fazla uzatsa acısı da o kadar artar. ama işte dolunay tarihleri 10 günlük aralıklarla olmuyo genelde. ayın başında ve sounda tarihler oluyo. o yüzden bazı tarihlere uyabiliyorum.

lazer konusunu çok düşündüm. kararsızım. bana sadece kıllar tüye dönüşse yeter :) ağda yapmaktan hiç üşenmem. :)

dolunay epilasyonuna uymaya çalışıyorum. ama bikini bölgesi 10 günde uzamaya başladı. çok fazla uzamadan tekrar almam lazım. çok fazla uzatsa acısı da o kadar artar. ama işte dolunay tarihleri 10 günlük aralıklarla olmuyo genelde. ayın başında ve sounda tarihler oluyo. o yüzden bazı tarihlere uyabiliyorum.

lazer konusunu çok düşündüm. kararsızım. bana sadece kıllar tüye dönüşse yeter :) ağda yapmaktan hiç üşenmem. :)

aynen canım ben de ağdaya yeni yeni başladım sayılır. :)
İlk başta acıyor kanıyor falan ama sonra tüyler inceliyor, biz acıya alışıyoruz falan ben inanıyorum ki çıktıkça sürekli alırsak tüye dönüşürler :) Artık çok düzenli almaya karar verdim bende .

Bu arada denemeyi düşünen varsa ağda bantları gayet iyi. Tabi ama benimkiler de 10 günde falan çıkıyorlar.. Daha uzun süre çıkmasalar iyi olacaak :D

kendimi bildim bileli bikini bölgesini jiletle alıyorum. 22 yaşındayım. ne kadar kalınlaştığını tahmin bile edemezsiniz. erkek sakalı gibi :(((

artık ağda yapmaya karar verdim. hazır ağda bantlarından aldım. üstleri ağda bantlarıyla aldım. kalanları ve uçlarını epilasyon aletiyle aldım. 2 saate yakın uğraştım. boynum tutuldu :)))
çok kanadı ve ağrıdı. ama tertemiz oldu. aradan 10 gün geçti şimdilerde tekrar çıkmaya başladılar gibi. yine aynı acıları yaşıcam.

canım ben bir sprey kullanoıyorum sanırım dövmeciler kullanıyormuş uyuşturmak için en çok acıyan yerlere sadece çok az sıkıyorum ben çook uzun yıllar ağda yaptım sonra lazere başladım bir seans gittim e tabi jilete başlamış bulundum ve 5 ay kadar jilet yaptım

şimdi tekrar ağdaya başladım umarım hemen incelir

o akdar inceydiler ki önceden:43::43:

canım bir de ağdadan sonra limon suyu-tuz sürsen baya etkiliymiş

Back