Kıllar, çatlaklar!

Canım yuz için sakin lazere gitme. Ankaraya gel. Burada iyi uzman bulursun iğneli için. Yüze lazer olmuyor. Vücutta da yerine yapana göre değişiyor. Bazı kişiler var iyi yerde doğru uzmana denk gelmiş azalmış. Ben lazerden istediğimi alamadım. Bence biraz paraya kiy kaliteli bir yerde yaptır. Lazerden memnun olanlar genelde kaliteli yerlere gidenler. Güzellik salonu gibi yerler çok doğru yapmıyor. Yüzüne lazeri zaten düşünme. İğneli icin ankaraya gelebilirsin ayda bir. Ankarada emel hanim iyi bir uzman yardımcı olur sana

Merhabalar, cevabınız için teşekkür ederim. Sorun para değil aslında, ilk gittiğim yere üniversitede burs paramı biriktirerek gitmistim, çok fazla para dökmeden en kötüsünü görmüş oldum diyorum. Ankara'ya gelmek benim de aklımda var... Eğer bahsettiğim dermatolog ile ilgili olumlu dönüşler almaz isen, Ankara da bir yerler bakacağım. Sağlıcakla, namaste

Düzenli kullanınca gerçekten işe yarıyo. Aslında kahve kolay akıyo gidiyo suyla. Öyle pek leke bırakmıyo. Duş alacağınız zamanlara denk getirirseniz daha rahat olur belki. Güzel yani ben peeling etkisini de seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…