- 17 Ocak 2021
- 48
- -35
- 1
- 24
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Eğer tüyleriniz açık renkse lazer görmez. Koyu renkse ve buna rağmen hiç etki etmediyse kötü bir yerde yaptırmışsınız demek ki. Eğer lazer görüyorsa batıklarınızın bitmesi lazımdı en azından. Size tavsiyem yüzünüze asla lazer sürdürmeyin, ince tüylerde tam tersi etki yaparak çoğaltıyo çünkü. İğneli epilasyon deneyebilirsiniz ama o yer seçiminde daha da dikkat gerektiren bir konu. Yanlış yapıldığında kalıcı izler bırakıyo çünkü. Ayrıca pahalı bir işlem. Bu durumda en mantıklı ve işe yarar tavsiyem şu, şems aslanın kahve-karbonat kürü var youtubeda bulabilirsiniz. Tüyleri kökten alma işleminden sonra uygulanıyo. Hem tüy azaltıcı hem de peeling etkisi var. Çok işe yarayan bi kür hem de doğal, zararsız. Peeling etkisi olduğu için zamanla batıklarınıza da iyi gelebilir. Tabi altın kural düzenli yapmanız. 1-2 kez yapıp bırakırsanız olmaz. Kese de kullanın mutlaka batıklar için.Hanımlar herkese merhaba. Uzun zamandır takipte olduğum bir site burası. Artık üye olup, beni çileden çıkaran birkaç konu da size danışmak istedim. Ben 20 yaşındayım vücudumda çatlak desen var, batık desen var, çok alakasız yerler de tüylenme problemim var... ama şimdi çatlaklardan ziyade kıl problemi ile ilgili konuşmak istiyorum. Konya'da yaşıyorum. Daha önce uygun bir fiyata epilasyona gittim. Fakat neredeyse hiç faydasını görmedim, hâlâ 1 seans hakkım var. Ama sonuç hüsran... Pandemiden dolayı son seanslarima düzenli gidemedim... Gitsem de aman aman bir fayda göreceğimi sanmıyorum. Bacaklarımda ciddi batık problemlerim var, karnımda, boynumda, belimde tüylenme var, yüzüm deseniz aşırı kıllı... Yüzüme sürekli ağda yapmaktan bıktım her seferinde daha kötü oluyor... 2-3 kez hormon testi yaptırdım, gayet sağlıklıyım. Lütfen bana samimi bir şekilde, kardeşiniz gibi görerek reklam amacı gütmeden yardımcı olur musunuz? Sizce eve epilasyon cihazı mı alayım, Konya'da ki dermatolog Dilek Peker'e mi gideyim (ki gidenler varsa nolur yardımcı olsun...) Yoksa tavsiye ettiğiniz iyi bir epilasyon merkezi var mı? Şimdiden hepinize minnettarım. Güzel günler dilerim.
Öncelikle vakit ayırıp uzun uzun yazdığınız için minnettarım. Evet koyu renkli... Batıklarım olduğu gibi duruyor. Yalnızca kollarımda ki kıllar biraz inceldi. Çalışıyorum, iyi bir yer bulsam direkt iğneli yaptıracağım. Fakat bu forumda bulunduğum ilde ki hiçbir güzellik salonunu önermiyorlar... Tavsiye ettiğiniz kür için ayrıca teşekkür ederim. Deneyeceğim.Eğer tüyleriniz açık renkse lazer görmez. Koyu renkse ve buna rağmen hiç etki etmediyse kötü bir yerde yaptırmışsınız demek ki. Eğer lazer görüyorsa batıklarınızın bitmesi lazımdı en azından. Size tavsiyem yüzünüze asla lazer sürdürmeyin, ince tüylerde tam tersi etki yaparak çoğaltıyo çünkü. İğneli epilasyon deneyebilirsiniz ama o yer seçiminde daha da dikkat gerektiren bir konu. Yanlış yapıldığında kalıcı izler bırakıyo çünkü. Ayrıca pahalı bir işlem. Bu durumda en mantıklı ve işe yarar tavsiyem şu, şems aslanın kahve-karbonat kürü var youtubeda bulabilirsiniz. Tüyleri kökten alma işleminden sonra uygulanıyo. Hem tüy azaltıcı hem de peeling etkisi var. Çok işe yarayan bi kür hem de doğal, zararsız. Peeling etkisi olduğu için zamanla batıklarınıza da iyi gelebilir. Tabi altın kural düzenli yapmanız. 1-2 kez yapıp bırakırsanız olmaz. Kese de kullanın mutlaka batıklar için.
Rica ederim faydam dokunursa ne mutlu. Konyada olmadığım için dermatoloğu bilemiyorum. Ben lazeri de iğneliyi de bu kürü de deneyimledim. Sansıma ben gittiğim yerden çok memnun kaldım. Lazerle batıklar bitiyo, uzun sürüyo ama bitiyo yani. Etkisi hiç olmadı diyosanız oraya devam etmeyin boşuna. İğneli de dediğim gibi iyi bir yer bulamazsanız bulasmayın. Mutlaka da önce görünmeyen küçük bi bölgede denetin, sonuca göre karar verin. Ama kürü deneyin mutlaka. İlk zamanlar geç çıkartıyo, bikaç uygulamadan sonra gözle görülür şekilde azaltıyo. Hem de peeling yapmış oluyosunuz. Umarım çözüm bulursunuz en yakın zamandaÖncelikle vakit ayırıp uzun uzun yazdığınız için minnettarım. Evet koyu renkli... Batıklarım olduğu gibi duruyor. Yalnızca kollarımda ki kıllar biraz inceldi. Çalışıyorum, iyi bir yer bulsam direkt iğneli yaptıracağım. Fakat bu forumda bulunduğum ilde ki hiçbir güzellik salonunu önermiyorlar... Tavsiye ettiğiniz kür için ayrıca teşekkür ederim. Deneyeceğim.Tek bir umudum kaldı o da bahsettiğim dermatolog. Onunla ilgili geri dönüşleri bekliyorum.
Dokunmaz olur mu? :) Tavsiyelerinize uyacağım. Umarım Konya'da yaşayan ve güzel deneyimleri olan birisi yardımcı olur. Sevgiler, namaste.Rica ederim faydam dokunursa ne mutlu. Konyada olmadığım için dermatoloğu bilemiyorum. Ben lazeri de iğneliyi de bu kürü de deneyimledim. Sansıma ben gittiğim yerden çok memnun kaldım. Lazerle batıklar bitiyo, uzun sürüyo ama bitiyo yani. Etkisi hiç olmadı diyosanız oraya devam etmeyin boşuna. İğneli de dediğim gibi iyi bir yer bulamazsanız bulasmayın. Mutlaka da önce görünmeyen küçük bi bölgede denetin, sonuca göre karar verin. Ama kürü deneyin mutlaka. İlk zamanlar geç çıkartıyo, bikaç uygulamadan sonra gözle görülür şekilde azaltıyo. Hem de peeling yapmış oluyosunuz. Umarım çözüm bulursunuz en yakın zamanda
Merhabalar, cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Güven veren ve olumlu yorumları olan bir yer bulursam benim aklımda iğneli yaptırmak vardı. Buz lazer kıllara kökten çözüm mü, yoksa uyutuyor mu? Bilginiz varsa ve cevaplarsanız memnun olurum. Tavsiyelerinize uyacağım, namaste. :)Çalışıyormuşsunuz zaten iyi bir araştırma yapıp buz lazere başlayabilirsiniz ne batık kalır ne tüy probleminiz. ( Yüzünüzede rahatlıkla gidebilirsiniz bizzat şahit oldum bittiğine çok yakınımdan, ama uzun sürebilir) Çatlaklar için düzenli nemlendirici kullanabilirsiniz var olanlara etki etmese bile yenilerinin oluşmasını önler.
Rica ederim yardımcı olabilirim umarım :) Artık lazer çok gelişti bence iğneli epilasyona hiç gerek yok sadece iyi bir yer bulmanız mesele. (Lazer epilasyonda lazer ışını kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından emilir ve kıl köküne kadar nüfus eder. Kıl kökünde ısı enerjisine dönüşerek kıl kökünü tahrip eder. Her seansta tahribat artar ve yaklaşık 6-8 seans sonra kıl kökü bir daha kıl üretemeyecek şekilde tamamen tahrip olur. Bu kıl kökü artık kıl üretemez ve kıl bir daha çıkmaz. Dünyada kabul edilen değer, lazer epilasyonda kılların %80-90 oranında azalmasıdır. Buz Lazer ile epilasyon bu prensipten yola çıkarak kılları uyutmaz, kıllarda %80-90 oranında kalıcı epilasyon sağlar.) Bakın alıntı yaptım doktor ağzından içiniz rahat etsin. Ben mesela üçüncü seansima gideceğim bu ay ama koltukaltı genital yok denecek kadar az gerçi ben hiçbir zaman çok tüylü biri olmadım ama yinede bendeki açık renkli seyrek tüyleri bile gördü batığa gelince bacak arkamda tek tük vardı onlarda yok olduMerhabalar, cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Güven veren ve olumlu yorumları olan bir yer bulursam benim aklımda iğneli yaptırmak vardı. Buz lazer kıllara kökten çözüm mü, yoksa uyutuyor mu? Bilginiz varsa ve cevaplarsanız memnun olurum. Tavsiyelerinize uyacağım, namaste. :)
Nasıl rahatlattınız beni bir bilseniz...Rica ederim yardımcı olabilirim umarım :) Artık lazer çok gelişti bence iğneli epilasyona hiç gerek yok sadece iyi bir yer bulmanız mesele. (Lazer epilasyonda lazer ışını kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından emilir ve kıl köküne kadar nüfus eder. Kıl kökünde ısı enerjisine dönüşerek kıl kökünü tahrip eder. Her seansta tahribat artar ve yaklaşık 6-8 seans sonra kıl kökü bir daha kıl üretemeyecek şekilde tamamen tahrip olur. Bu kıl kökü artık kıl üretemez ve kıl bir daha çıkmaz. Dünyada kabul edilen değer, lazer epilasyonda kılların %80-90 oranında azalmasıdır. Buz Lazer ile epilasyon bu prensipten yola çıkarak kılları uyutmaz, kıllarda %80-90 oranında kalıcı epilasyon sağlar.) Bakın alıntı yaptım doktor ağzından içiniz rahat etsin. Ben mesela üçüncü seansima gideceğim bu ay ama koltukaltı genital yok denecek kadar az gerçi ben hiçbir zaman çok tüylü biri olmadım ama yinede bendeki açık renkli seyrek tüyleri bile gördü batığa gelince bacak arkamda tek tük vardı onlarda yok oldu
Yüze lazer için kesinlikle gitmeyin deniliyor . Ben iğneli yaptırıyorum yüzümü . Oraya gelenler hep lazer mağduru . Başta bittiğini sanıyormuşsun ama 2,3 ay içinde ayva tüylerni de kıla çeviriyormuş . Yani ben de çok araştırdım .asla yapmayın deniliyor . Yani bitseydi kim neden uğraşsın ki iğneliyle, o kadar acıya , para ya ..Rica ederim yardımcı olabilirim umarım :) Artık lazer çok gelişti bence iğneli epilasyona hiç gerek yok sadece iyi bir yer bulmanız mesele. (Lazer epilasyonda lazer ışını kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından emilir ve kıl köküne kadar nüfus eder. Kıl kökünde ısı enerjisine dönüşerek kıl kökünü tahrip eder. Her seansta tahribat artar ve yaklaşık 6-8 seans sonra kıl kökü bir daha kıl üretemeyecek şekilde tamamen tahrip olur. Bu kıl kökü artık kıl üretemez ve kıl bir daha çıkmaz. Dünyada kabul edilen değer, lazer epilasyonda kılların %80-90 oranında azalmasıdır. Buz Lazer ile epilasyon bu prensipten yola çıkarak kılları uyutmaz, kıllarda %80-90 oranında kalıcı epilasyon sağlar.) Bakın alıntı yaptım doktor ağzından içiniz rahat etsin. Ben mesela üçüncü seansima gideceğim bu ay ama koltukaltı genital yok denecek kadar az gerçi ben hiçbir zaman çok tüylü biri olmadım ama yinede bendeki açık renkli seyrek tüyleri bile gördü batığa gelince bacak arkamda tek tük vardı onlarda yok oldu
Rahatlayın tabii çok takıntı yapıp kendinizi üzmeyin iyi bir araştırma yaparsınız düzenli gidince hallolur merak etmeyin. Çok teşekkür ederim sizinde gönlünüzce olsun her şeyNasıl rahatlattınız beni bir bilseniz...Minnettarım. Dediğiniz gibi tek sorun iyi bir yer bulmak. Bu süreci de umarım deneme yanılma ile yapmak zorunda kalmam. Sizin adınıza da çok sevindim, gönlünüzce olsun her şey.
Benim gittiğim yer yüzümden ayak tırnağıma kadar yapıyor üçüncü aya giriyorum yüzümde hiç tüy olmamasına rağme öyle bir şey olmadı bende ısrarla sordum.O makinayla alâkalı bir durumYüze lazer için kesinlikle gitmeyin deniliyor . Ben iğneli yaptırıyorum yüzümü . Oraya gelenler hep lazer mağduru . Başta bittiğini sanıyormuşsun ama 2,3 ay içinde ayva tüylerni de kıla çeviriyormuş . Yani ben de çok araştırdım .asla yapmayın deniliyor . Yani bitseydi kim neden uğraşsın ki iğneliyle, o kadar acıya , para ya ..
Bilmiyorum umarım sizde pişman olmazsınız . Ve dediğiniz gibi olur inşallah .Benim gittiğim yer yüzümden ayak tırnağıma kadar yapıyor üçüncü aya giriyorum yüzümde hiç tüy olmamasına rağme öyle bir şey olmadı bende ısrarla sordum.O makinayla alâkalı bir durum
Ablam 1 seneyi aşkın süre gitti çenesi burnu tüm yüzüne ama ondada öyle bir şey olmadı. Teşekkür ederimBilmiyorum umarım sizde pişman olmazsınız . Ve dediğiniz gibi olur inşallah .
Ben de öyle, tüm yüz için istiyorum... Bakalım umarım sizin gittiğiniz yer gibi bir yer bulurum. Hangi şehirdesiniz özel olmazsa? Belki benim de bir şekilde o şehre yolum düşer, sizin gibi faydasını görebilirim.Ablam 1 seneyi aşkın süre gitti çenesi burnu tüm yüzüne ama ondada öyle bir şey olmadı. Teşekkür ederim
Merhabalar, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Ben de aynı seyleri duydum... O yüzden korkmuştum, iğneliye karar vermiştim. Nasıl gidiyor sizinki? Memnun musunuz? Leke vesaire kalıyor mu?Yüze lazer için kesinlikle gitmeyin deniliyor . Ben iğneli yaptırıyorum yüzümü . Oraya gelenler hep lazer mağduru . Başta bittiğini sanıyormuşsun ama 2,3 ay içinde ayva tüylerni de kıla çeviriyormuş . Yani ben de çok araştırdım .asla yapmayın deniliyor . Yani bitseydi kim neden uğraşsın ki iğneliyle, o kadar acıya , para ya ..
Ben evde kullanmak için lazer epilasyon aleti almak istiyorum.. Ama yumurtalıklara zararı olur diye korkuyorum... Ama almak istersen herkes philips lumea lazer epilasyon aletini öneriyor..Hanımlar herkese merhaba. Uzun zamandır takipte olduğum bir site burası. Artık üye olup, beni çileden çıkaran birkaç konu da size danışmak istedim. Ben 20 yaşındayım vücudumda çatlak desen var, batık desen var, çok alakasız yerler de tüylenme problemim var... ama şimdi çatlaklardan ziyade kıl problemi ile ilgili konuşmak istiyorum. Konya'da yaşıyorum. Daha önce uygun bir fiyata epilasyona gittim. Fakat neredeyse hiç faydasını görmedim, hâlâ 1 seans hakkım var. Ama sonuç hüsran... Pandemiden dolayı son seanslarima düzenli gidemedim... Gitsem de aman aman bir fayda göreceğimi sanmıyorum. Bacaklarımda ciddi batık problemlerim var, karnımda, boynumda, belimde tüylenme var, yüzüm deseniz aşırı kıllı... Yüzüme sürekli ağda yapmaktan bıktım her seferinde daha kötü oluyor... 2-3 kez hormon testi yaptırdım, gayet sağlıklıyım. Lütfen bana samimi bir şekilde, kardeşiniz gibi görerek reklam amacı gütmeden yardımcı olur musunuz? Sizce eve epilasyon cihazı mı alayım, Konya'da ki dermatolog Dilek Peker'e mi gideyim (ki gidenler varsa nolur yardımcı olsun...) Yoksa tavsiye ettiğiniz iyi bir epilasyon merkezi var mı? Şimdiden hepinize minnettarım. Güzel günler dilerim.
Bunu biliyorum bende. Denedim hatta ama tabiki 1 2 sefer denemekle faydasını görmedim.. Her yer batıyor birde banyoyu temizlemeye koyuluyorum..Eğer tüyleriniz açık renkse lazer görmez. Koyu renkse ve buna rağmen hiç etki etmediyse kötü bir yerde yaptırmışsınız demek ki. Eğer lazer görüyorsa batıklarınızın bitmesi lazımdı en azından. Size tavsiyem yüzünüze asla lazer sürdürmeyin, ince tüylerde tam tersi etki yaparak çoğaltıyo çünkü. İğneli epilasyon deneyebilirsiniz ama o yer seçiminde daha da dikkat gerektiren bir konu. Yanlış yapıldığında kalıcı izler bırakıyo çünkü. Ayrıca pahalı bir işlem. Bu durumda en mantıklı ve işe yarar tavsiyem şu, şems aslanın kahve-karbonat kürü var youtubeda bulabilirsiniz. Tüyleri kökten alma işleminden sonra uygulanıyo. Hem tüy azaltıcı hem de peeling etkisi var. Çok işe yarayan bi kür hem de doğal, zararsız. Peeling etkisi olduğu için zamanla batıklarınıza da iyi gelebilir. Tabi altın kural düzenli yapmanız. 1-2 kez yapıp bırakırsanız olmaz. Kese de kullanın mutlaka batıklar için.
Adana'dayım ben.Ben de öyle, tüm yüz için istiyorum... Bakalım umarım sizin gittiğiniz yer gibi bir yer bulurum. Hangi şehirdesiniz özel olmazsa? Belki benim de bir şekilde o şehre yolum düşer, sizin gibi faydasını görebilirim.
Valla devam ediyorum 3 ay olmak üzere leke yok ama daha yolun çok başındaymışımMerhabalar, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Ben de aynı seyleri duydum... O yüzden korkmuştum, iğneliye karar vermiştim. Nasıl gidiyor sizinki? Memnun musunuz? Leke vesaire kalıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?