• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıllanma için hormon testinde nelere bakılır? Adetin 3.gunu mü gitmek gerekir

markrenton

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
106
12
98
Muğla
Merhaba ben iğneli epilasyon öncesi hormon testi yaptıracağım. Ama doktora gitmekten zaten çekiniyorum ve şu sorular kafamı karıştırıyor: kan testi hariç doktor alt taraflara bakar mı? Ve kan testi için adetin 3.gunu gitmek lazım gibi bir şey okudum bu doğru mu başka zaman bakılmaz mı??

Ve benim hiç adetim gecikmedi hep vaktinde oldu. Yine de hormon bozukluğu ihtimali var mı?

Ben kızımı götürdüm baktım ondan beri çocuğu doktora götüremiyorum. Sana da bakalım derlerse istemiyorsan bakılmasını istemiyorum dersin. Ben demediğime pişmanım . Evet adetin 3. gün test yapılıyor

Anladım sagolun
Ben kızımı götürdüm baktım ondan beri çocuğu doktora götüremiyorum. Sana da bakalım derlerse istemiyorsan bakılmasını istemiyorum dersin. Ben demediğime pişmanım . Evet adetin 3. gün test yapılıyor

Peki neden götürmüştünuz, ben şunu merak ediyorum adetim hep duzenliydi buna rağmen hormon bozukluğum olabilir mi?

[QUOTE="markrenton, post: 5192394

Peki neden götürmüştünuz, ben şunu merak ediyorum adetim hep duzenliydi buna rağmen hormon bozukluğum olabilir mi?[/QUOTE]

Adet sıklığı için götürdüm hormonlar normal çıktı şükür. senin düzenliyse hormonlarda bozukluk çıkmaz büyük ihtimalle. Varsa da Doğum kontrol hapı verebilir o da kıllanmayı azaltıyor.

[QUOTE="markrenton, post: 5192394

Peki neden götürmüştünuz, ben şunu merak ediyorum adetim hep duzenliydi buna rağmen hormon bozukluğum olabilir mi?

Adet sıklığı için götürdüm hormonlar normal çıktı şükür. senin düzenliyse hormonlarda bozukluk çıkmaz büyük ihtimalle. Varsa da Doğum kontrol hapı verebilir o da kıllanmayı azaltıyor.[/QUOTE]

Peki sağolun. Artık 3.gunu bekleyip gideceğim iğneli epilasyondan önce nolur nolmaz diye.

Back