• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilisliler gazeteye ilan verdi: Acele edin ölüyoruz!

Hayyal

Doruk♥
Pro Üye
4 Temmuz 2008
5.767
14.790
773
06.05.2016 Cuma 10:37
Kilisliler gazeteye ilan verdi: Acele edin ölüyoruz!
kilis-roket-katyusa-1-1jpg-1462520643.jpg

0

Kilis’e 3 Roket Daha Düştü: 1 Ölü, 7 Yaralı

Aljazeera'nın haberine göre şimdiye kadar 21 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı ilçedeki hukukçular, sanayiciler ve esnaflar tarafından kaleme alınan bildiri şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın TBMM Başkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Milli Savunma Bakanımıza, Sayın Genelkurmay Başkanımıza ve Yüce Türk Milletine Açık Çağrı;

#KiliseSESver

Evlerimize roketler düşüyor. Üzerimize şarapnel yağıyor. Evimizde öldürülüyoruz, Sokakta öldürülüyoruz.

Biz, haberlerde alt yazı, iki haber arasında bir kare değiliz ! Magazin programlarının arasına sıkıştırılmayı kabul etmiyoruz.

Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Can güvenliği istiyoruz. Yaralarımız sarılsın istiyoruz. Devletimize bağlıyız. Devletimizin korumasını ve şafkatini istiyoruz.

Sesimizi duyun. Sesimize ses verin. Unutmadığınızı, çaba harcadığınızı biliyoruz.

Ama acele edin. Ölüyoruz...

Kilis Saldırı altında. Vatan saldırı altında "

Bildirinin altında Kilis Barosu Başkanı Av. H. Muammer Fazlıağaoğlu, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ömer Sevengül ve Kilis Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Kanar'ın imzalar var.

Kilis esnafından roket isyanı: Kepenkler kapandı

O İLAN
chwdhc9vaaebnlp.jpg

http://www.karar.com/gundem-haberleri/acele-edin-oluyoruz-113514

Ülkede bir şehre, başka bir ülkedeki gruplar tarafından roket atılıyor, insanlar ölüyor. Kimse iplemiyor. Kilis'in İstanbul'dan Ankara'dan farkı ne bilmiyorum, onlar daha mı az ölüyor büyük şehir insanlarından, öldüklerinde bir hakları daha mı oluyor yeniden başlamak için?

Kilisli kardeşlerim!
Cumhurbaşkanı'nız egosuna yaraşacak ağzı var dili yok bir Başbakan arıyor, başkanlık çalışmaları ile ilgilenirken, bir taraftan da hem kendisine edilen ve edilmeyen hakaretlerle alakalı davalara kafasını yormakla hem de bir taraftan dünyaya meydan okuduğunu sanmakla meşgul.
Anlayacağınız işi başından aşkın.
Siz ölmeye devam edin. Cumhurbaşkanınız cenaze başında siyasi propaganda yapmayı pek sever, sizi başkanlık seçimleri için ziyarete gelmeyi unutmaz illa ki!

Karşılık veremezler Suriye'ye burnunun ucunu soksa Rusya tetikte bekliyor.
Kendi yaptıkları hatayı masum halka ödetiyorlar ya neyse birşey demiyorum!!!

Aslında Kilis şuan PKK ypg güdümünde olan Türkiye şehri ve stratejik bir yerdir devlet açıkça bambalayamadığı için malum Avrupa birliği insan hakları vs bunu işid eliyle yapıyor
Tam doğru mu bilemiyorum ama başka haber kaynaklarının yazdığı bu devlet daiş ile işbirliği yapıyor mu bilemiyorum
Doğru değil dir heralde

Ankaradan sonrasını vermeye razılar belli.
İnsanlar ölüyor ama yakında seçim olmadığı için kendi iç çekişme ve iktidar hırslarından önemsemiyorlar.
Onlara beddua bile etmiyorum çünkü başlarına gelen her müsibet için bizim canımızı yakıyorlar.
Allah akıl, fikir ve vicdan versin.

Yok yazacak konusacak trk bir söz bulamiyorum. Mantik hatasisiniz. Vicdan hatasisiniz. Piskinsiniz

Boyle haberlerle agzimizin tadini bozmayin. Daha sumeyyeyi evercez, baskan sececez, ab deye vizesiz girecez, ondan sonra osmanliyi yeniden ayaklandirip 30 cihana hukmedecez....
Adamlar zahmetip sizin ici , "kilisliler bombalardan nasil korunurlar" diye egitim veriyorlar sizin su yaptiginiza bakin.
Yakinda bir secim daha olsun. Kilis'ten bu hukumete %80 oy cikmazsa gelin, aha buraya yaziyom...

Boyle haberlerle agzimizin tadini bozmayin. Daha sumeyyeyi evercez, baskan sececez, ab deye vizesiz girecez, ondan sonra osmanliyi yeniden ayaklandirip 30 cihana hukmedecez....
Adamlar zahmetip sizin ici , "kilisliler bombalardan nasil korunurlar" diye egitim veriyorlar sizin su yaptiginiza bakin.
Yakinda bir secim daha olsun. Kilis'ten bu hukumete %80 oy cikmazsa gelin, aha buraya yaziyom...
Oy oy oy emine nedir bu güzellikler nedir bu bilezikler parmağın da yüzükler kolunda bilezikler
:halay::halay::halay:
Kilis kalırsa oy çıksın be gunnur

Azıcık daha uyusun millet ha gayret olucak yakında başbakanlık sistemiii !!!!

Back