- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Gerek yok huysuz bosver. Bir insana bu kadar genis beddua edebilen insalara uzuluyorum ben, yazık. Allaha havale eder gecerim..Neden beddua ediyorsunuz. Başbakan cumhurbaşkanı hakkında gözünün üstünde kaşın var dense dava acabiliyorlarsa , Atatürke hakaret için suç duyurusunda bulununca beddua mı çözüm.
Ozmaan şöyle deyim. Haksız yere suç duyurusunda bulunan eleştiri hakkımı elimden alıp tehditle sindirmeye çalışan herkesi Allaha havale ediyorum , allahim dan bulsunlar.
Gözünüzü seveyim inançlı insanım diyorsun , kolay mı bu kadar beddua etmek?!
Varmı dinimizde. Eğer yanlışta olsa doğruda olsa Allah görüyor değilmi? Gerek varmı işine karışmaya?
Not: konunun benimle hiç alakası yok ama "beddua -ilenme" denilen şeylere inanılmaz karşıyım.
Yahu bu siyaset.Gerek yok huysuz bosver. Bir insana bu kadar genis beddua edebilen insalara uzuluyorum ben, yazık. Allaha havale eder gecerim..
Yalnız anlayamadıgım traji-komiklik ne biliyor musun? Bunca yıldır bir suru masum insanın canının yanmasına ve hatta cocukların ölümüne sebep olanlara dua edip onları bas tacı edenler, bir bilisim sucunu savcılıga verdigimiz icin bize beddua ediyor :)) Bu samimiyet gozlerimi yasartıyor yeminlen.
Özelden kümelenmek derken kimleri ne sebepten kast ediyorsunuz?hayırdır burası savaş yerimi
sen benim acımı kınamadın ben seninkini
çokmu zordu arkadaşın sitemlerine diğer konuya yazıldı gözden kaçırmısşın demek
15 gün siyasete bakmama kararı almıştım ama dürttü bişeyler işte
ayrıca desteğe ihtiyacı yok bizler kümelenmiyoruz özelde cınımmm
işte buda benim hassas noktam huysuz benim şikayetim Allaha(beddua olarak algılama) çünki adil olan hakkı bilen odur bu dünyanın adaleti yok çünki olsaydı ..bu arkadaş böyle hava atamazdı gaddarımda yaptımda diye..neyse ağzımı açarsam tehdit edileceğimi biliyroum.Neden beddua ediyorsunuz. Başbakan cumhurbaşkanı hakkında gözünün üstünde kaşın var dense dava acabiliyorlarsa , Atatürke hakaret için suç duyurusunda bulununca beddua mı çözüm.
Ozmaan şöyle deyim. Haksız yere suç duyurusunda bulunan eleştiri hakkımı elimden alıp tehditle sindirmeye çalışan herkesi Allaha havale ediyorum , allahim dan bulsunlar.
Gözünüzü seveyim inançlı insanım diyorsun , kolay mı bu kadar beddua etmek?!
Varmı dinimizde. yanlışta olsa doğruda olsa Allah görüyor değilmi? Gerek varmı işine karışmaya?
Not: konunun benimle hiç alakası yok ama "beddua -ilenme" denilen şeylere inanılmaz karşıyım.
Gerek yok huysuz bosver. Bir insana bu kadar genis beddua edebilen insalara uzuluyorum ben, yazık. Allaha havale eder gecerim..
Yalnız anlayamadıgım traji-komiklik ne biliyor musun? Bunca yıldır bir suru masum insanın canının yanmasına ve hatta cocukların ölümüne sebep olanlara dua edip onları bas tacı edenler, bir bilisim sucunu savcılıga verdigimiz icin bize beddua ediyor :)) Bu samimiyet gozlerimi yasartıyor yeminlen.
Ah keşke bende içimden geldiği gbi yazabilsem ve cevap verebilsem sana. Şurda yada başka platformlarda akp yi eleştiren kaç üye savcılık tarafından mimlendi , kaç kişi gokcegin şikayetiyle hakim karşısına çıktıişte buda benim hassas noktam huysuz benim şikayetim Allaha(beddua olarak algılama) çünki adil olan hakkı bilen odur bu dünyanın adaleti yok çünki olsaydı ..bu arkadaş böyle hava atamazdı gaddarımda yaptımda diye..neyse ağzımı açarsam tehdit edileceğimi biliyroum.
bak böyle ALLAHA havale et beni canımı ye gözlerim yaşardı.
Hassas oldugunuz konu ne? Değil Atatürk kim olursa olsun ölen kişinin arkasından hakaret kötü söz vs edilmemeli değil mi? Yaşasa neyse kendini savunur çıkar televizyona bir saat geniş geniş konuşur ya da normal vatandaş ise iftira atanla hakaret edenle konuşur. Hassas olduğunuz konu kendini savunamayacak birine desteksiz atılan hakaret ve iftiraların evet öyledir denilip geçilmemesi miost: 42386214 .!.:Dediğim gibi bu konuda hassasım (çünki çok farklı düşüncelere sahibiz) ama yazmak bile yasak bu cümle herşeyi özetliyor.Allahın adaletine ve yasalarına inanıyorum çok şükür.
bir söz vardır ..haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok eder.. herkimi seviyorsa kişi yada ideolojiyi bunda ileri gidip canını yakıyorsa başkasının ve tarihte çok canlar yanmışssa maddi manevi hepsine ulaşacak ilahi adalet tayyipde dahil sizin sevdiklerinizde vs de..
dileyen beddua algılasın dileyen dua...
hayırdır burası savaş yerimi
sen benim acımı kınamadın ben seninkini
çokmu zordu arkadaşın sitemlerine diğer konuya yazıldı gözden kaçırmısşın demek
15 gün siyasete bakmama kararı almıştım ama dürttü bişeyler işte
ayrıca desteğe ihtiyacı yok bizler kümelenmiyoruz özelde cınımmm
işte buda benim hassas noktam huysuz benim şikayetim Allaha(beddua olarak algılama) çünki adil olan hakkı bilen odur bu dünyanın adaleti yok çünki olsaydı ..bu arkadaş böyle hava atamazdı gaddarımda yaptımda diye..neyse ağzımı açarsam tehdit edileceğimi biliyroum.
bak kardeşim şu düşüncede bir insan olarak asla benim merhametimi sorgulayamassın sen .
Eğer yaktıysan bir masumun canını rabbim misliyle mukabelede bulunsun sana diyorum.
pkk li, ulkesinin askerini oldurmeyi kendine amac edinmis, silahi sehit kanlarina bulanmis kadin militanin oldurulup resmi paylasilinca cigir cigir bagiran kadin haklari savunucusu , (sozde) Türk vatandasi , Ataturkcu (!) vatandaslarin bu konuda sessiz kalisi ayrimciligin en iyi ornegi...
Vatan hainine uzulup ,ulkesinin Cumhurbaskanina inat kizina yapilan hakaretlerde sukunete burunen ilginc bi dusunce yapisi ....
Hayretteyim !!!
Sozde Ataturkcu olmayanlar kendi askerine silah dogrultani savunmazlar . Ataturkcuyum , milliyetciyim diye gecinen ve soyledikleriyle bagdasmayan ifadelerle komik duruma dusenlere duydugum tek his "acima" ....
ha bu arada, siyasi gorusumu bilmeden elestirenlere soylemis olayim,sagci solcu diye ayirmiyorum, insan olarak bakildiginda bu boyle.
Şansımızı zorlamasak.
Olmadı mıMune oldumu simditam mesaj atmaya gelmistim
Nerde olmus bu? Anlamadim.. PKK militani bagrisan Ataturkculer filan..pkk li, ulkesinin askerini oldurmeyi kendine amac edinmis, silahi sehit kanlarina bulanmis kadin militanin oldurulup resmi paylasilinca cigir cigir bagiran kadin haklari savunucusu , (sozde) Türk vatandasi , Ataturkcu (!) vatandaslarin bu konuda sessiz kalisi ayrimciligin en iyi ornegi...
Vatan hainine uzulup ,ulkesinin Cumhurbaskanina inat kizina yapilan hakaretlerde sukunete burunen ilginc bi dusunce yapisi ....
Hayretteyim !!!
üstelik devlet büyüğü sayılıyor sümeyye,nasıl oluyorsa ne hükmü varsaNerde olmus bu? Anlamadim.. PKK militani bagrisan Ataturkculer filan..Baskalari ile karistirdin herhalde.. Diyarbakirda PKK ile Megri agitlarina aglasanlar, dagdan inen katilleri bando ile karsilayanlar. dugunlerinde altin bilezik takanlar Ataturkcu degildi..
Ama cumhurun kizinin benim korumama ihtiyaci yok.. Memleketin tum savcilari ve de hakimleri babasinin emrinde ne zamandir.. HSYK Adalet Bakanligina, Jandarma Icisleri Bakanligina baglandi, hepsinin tepesinde de kendini "baskomutan" ilan etmis babasi var, haberin yok mu? Babasi kizdiysa zaten bir sozu ile attirir iceri, ya da bir sozu ile orduyu ustune salar, karsisindaki adam ister hakaret etmis olsun ister elestirmis.. Bana ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?