Kılıçdaroğlu'ndan Sümeyye Erdoğan açıklaması

Gerek yok huysuz bosver. Bir insana bu kadar genis beddua edebilen insalara uzuluyorum ben, yazık. Allaha havale eder gecerim..

Yalnız anlayamadıgım traji-komiklik ne biliyor musun? Bunca yıldır bir suru masum insanın canının yanmasına ve hatta cocukların ölümüne sebep olanlara dua edip onları bas tacı edenler, bir bilisim sucunu savcılıga verdigimiz icin bize beddua ediyor :)) Bu samimiyet gozlerimi yasartıyor yeminlen.

Yahu bu siyaset.
Kimse kimsenin kuyruğuna basmıyor, canını yakmıyor. Siyaset için birbirinizi kırmayın diyolar , beddua level'ine geçtik. Olmaz ya cidden ayıp. Yahu yargıla, kız, tartista ... beddua ne ya.

Özelden kümelenmek derken kimleri ne sebepten kast ediyorsunuz?

işte buda benim hassas noktam huysuz benim şikayetim Allaha(beddua olarak algılama) çünki adil olan hakkı bilen odur bu dünyanın adaleti yok çünki olsaydı ..bu arkadaş böyle hava atamazdı gaddarımda yaptımda diye..neyse ağzımı açarsam tehdit edileceğimi biliyroum.

bak böyle ALLAHA havale et beni canımı ye gözlerim yaşardı.

Ah keşke bende içimden geldiği gbi yazabilsem ve cevap verebilsem sana. Şurda yada başka platformlarda akp yi eleştiren kaç üye savcılık tarafından mimlendi , kaç kişi gokcegin şikayetiyle hakim karşısına çıktı
Peki şuna objektif cevap ver lütfen. Ben bırak başbakanı bir belediye başkanını eleştirmeye korkarken ülkenin kurucusu ve kurtarıcısı hakkında birileri ileri geri konuşurken dava açılması çokmu? Sevmek zorunda değil ama saygı duymak Zorundayım dimi?
Bu dünyada adalet olmadığı konusundada sana sonuna kadar katılıyorum malesef ama burdada detaya girmicem neden biliyormusun; adaletsizlikten sadece!
Deme öyle çok bişey demek istiyorsan ; Allahın adaletini dile okadar.onuda içinden. . Çünkü burdan beddua gibi görünüyor..
Ay birde ne havası ne gaddarligi yapma lütfen. .

bak böyle ALLAHA havale et beni canımı ye gözlerim yaşardı.

Genelde yolum yordamım budur efide. Kimseyle kişisel derdim yok, namusuma dil uzatılmadığı sürece yasal yollara başvurmam, Allaha havale eder geçerim. Beddua etmedim diye kıvırmana gerek yok o yüzden. Rahat ol..

Amma velakin internet ortamında "özellikle" ülkemin kurucusu ve topraklarımın sınırlarını çizen Atatürk'e hakaret, iftira, küfür edenleri veya onu aşağılayanları savcılığa şikayet ederim. Yasa bana bu hakkı veriyor. Bu kadar basit.
Geçenlerde biri ölmüş babama küfretti..Şu anda davalığız. Allah elbet cezasını verecek te, yasalar da versin değil mi ama?

Benim de bu kadar geniş geniş, yayıla yayıla beddua eden birinin inancınından gözlerim yaşardı.

Silelim gözyaşlarımızı

Neyse uzatmaya gerek yok. Sıkıştı mı yok yere beddua eden biriyle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.

Dediğim gibi bu konuda hassasım (çünki çok farklı düşüncelere sahibiz) ama yazmak bile yasak bu cümle herşeyi özetliyor.Allahın adaletine ve yasalarına inanıyorum çok şükür.
bir söz vardır ..haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok eder.. herkimi seviyorsa kişi yada ideolojiyi bunda ileri gidip canını yakıyorsa başkasının ve tarihte çok canlar yanmışssa maddi manevi hepsine ulaşacak ilahi adalet tayyipde dahil sizin sevdiklerinizde vs de..
dileyen beddua algılasın dileyen dua...

Hassas oldugunuz konu ne? Değil Atatürk kim olursa olsun ölen kişinin arkasından hakaret kötü söz vs edilmemeli değil mi? Yaşasa neyse kendini savunur çıkar televizyona bir saat geniş geniş konuşur ya da normal vatandaş ise iftira atanla hakaret edenle konuşur. Hassas olduğunuz konu kendini savunamayacak birine desteksiz atılan hakaret ve iftiraların evet öyledir denilip geçilmemesi mi

Kedilerin ve köpeklerin, tüm hayvanların ve hatta 3-5 ağacın yaşam haklarını savunmak benim için daha önce gelir, yalan yok. Danışmanların biri gider, biri gelir. Çocuklarımıza danışmanlar değil, ormanlar bırakalım.

Arkadaş 30 tane peşpeşe tahrik edici mesaj yazmak yerine bir tane sitemli mesaj atsa biz de dur kardeşim bak üzüldün ama böyle böyle deriz de 10 tane peşpeşe dalga geçen mesaja ne yapabiliriz? O zaman diğer konuları okuyan arkadaşları bak arkadaşım bu konu konuşuldu sakin ol diyebilirdi. Anlayış beklemek için anlayış gerek.

Özelde kümelenmek ne demek onu da anlamadım. İlkokul kümesi mi? Burada yazmak yerine kümelenme yapmak saçma..

Yahu tanımadığın ne dediğini bilmediğin adamı amma savundun? Nerden biliyorsun aradaki mevzuyu? Belki çok ağır bir küfür etti belki başka şey. Senin için o adamın masum olması ya da senin için vicdan yapılacak bir insan olmasının sebebi Atatürk'e hakaret etmesi mi? O yüzden mi bu kadar yakın buldun şahsına. Hani mevzuyu detaylandırsa da beddua ettiğin arkadaşı haksız bulsan anlıcam, bayanın tek dediği dava ettim. Zaten adam haklıysa Allah inancı varsa Allah adaleti tecelli eder. 10 mesajda Allah'ından bul demene layık bir adam mı değil mi bilmeden ne trip attın ayol? Allah senin bedduan olmadan adaletini göstermeyecek mi bebişim? Belki masum dediğin ırz düşmanı sapık, ne biliyon ne???

Tek ortak noktanız Atatürk nefreti ve RTE aşkı. Gerisi boş anam gerisi boş...

bak kardeşim şu düşüncede bir insan olarak asla benim merhametimi sorgulayamassın sen .
Eğer yaktıysan bir masumun canını rabbim misliyle mukabelede bulunsun sana diyorum.

Gerçi arkadaş beddua etmemiş sana _MedceziR_ , Allah misliyle mukabelede bulunsun demiş. Beddua ederken dua etmiş anlayacağın. Mukabele Kuran-ı Kerim okumak demek, güzel demek. Allah razı olsun diyeceğine kadının üstüne gitmişsin bak şimdi

Ben de hayretteyim.

Hepi topu 6 sayfalık konuda bakındım bakındım, terörist sempatizanı bir Atatürkçü göremedim.
Alıntılar mısınız pkk yanlısı Atatürkçülerin mesajlarını? Merak ettim kimlermiş onlar.

Nerde olmus bu? Anlamadim.. PKK militani bagrisan Ataturkculer filan..Baskalari ile karistirdin herhalde.. Diyarbakirda PKK ile Megri agitlarina aglasanlar, dagdan inen katilleri bando ile karsilayanlar. dugunlerinde altin bilezik takanlar Ataturkcu degildi..

Ama cumhurun kizinin benim korumama ihtiyaci yok.. Memleketin tum savcilari ve de hakimleri babasinin emrinde ne zamandir.. HSYK Adalet Bakanligina, Jandarma Icisleri Bakanligina baglandi, hepsinin tepesinde de kendini "baskomutan" ilan etmis babasi var, haberin yok mu? Babasi kizdiysa zaten bir sozu ile attirir iceri, ya da bir sozu ile orduyu ustune salar, karsisindaki adam ister hakaret etmis olsun ister elestirmis.. Bana ne gerek var?

üstelik devlet büyüğü sayılıyor sümeyye,nasıl oluyorsa ne hükmü varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…