- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
İmza kampanyası başlatmadığınız için samimi olduğunuzu düşünmüyoruz.İmza kampanyası istiyoruz biz ama onu da siz yapın.
Ne kadar alışmışlar farkında mısınız her yanlışa ses çıkarın diye bekliyorlar, kendi elleri armut topluyor çünkü.
Tutan mı var madem büyük bir hakaret olduğunu düşünüyorsunuz ortada siz başlatın imza kampanyasını, gidin protesto düzenleyin, yürüyüş yapın? Hem hiçbir şey yapmıyorsunuz hem de haksızlığa ses çıkarmaya üşenmeyip cesaret eden insanlara ekstra sorumluluk yüklüyorsunuz yok kediye köpeğe yürüyorlarmış da Sümeyye Erdoğan'a yürümemişler...Bütün dünyanın yükü aktivistlerin olsun zaten siz de yattığınız yerden ahkam kesin anca.
Kaldı ki dün zaten bu konuda ayıp edildiğini, böyle bir tweetin çok gereksiz olduğunu da yazdık konu kapandı en son.
Tıpkı gezide ki gibi. Gezi parkı belediyesi akp li olan biri tarafindan yönetildiği için ortalık yakılıp yıkıldı. Allahın sopası yokya kısa bir süre sonra chp li yalova belediyesi onlarca ağacı kesti. Nedense orada çevrecileri göremedik. Ülkesini bbc ye cnn e şikayer eden jölelileri göremedik..pkk li, ulkesinin askerini oldurmeyi kendine amac edinmis, silahi sehit kanlarina bulanmis kadin militanin oldurulup resmi paylasilinca cigir cigir bagiran kadin haklari savunucusu , (sozde) Türk vatandasi , Ataturkcu (!) vatandaslarin bu konuda sessiz kalisi ayrimciligin en iyi ornegi...
Vatan hainine uzulup ,ulkesinin Cumhurbaskanina inat kizina yapilan hakaretlerde sukunete burunen ilginc bi dusunce yapisi ....
Hayretteyim !!!
Siz niye sürekli Atatürk ü katıp duruyorsunuz araya. Hangi partiden olduğunuzu hiç merak etmiyorum da Atatürk hakkında lisede okuduğunuz kitaplar dışında ne biliyorsunuz çok merak ediyorum.Sozde Ataturkcu olmayanlar kendi askerine silah dogrultani savunmazlar . Ataturkcuyum , milliyetciyim diye gecinen ve soyledikleriyle bagdasmayan ifadelerle komik duruma dusenlere duydugum tek his "acima" ....
ha bu arada, siyasi gorusumu bilmeden elestirenlere soylemis olayim,sagci solcu diye ayirmiyorum, insan olarak bakildiginda bu boyle.
Pkk li kadina hanfendi sus dien Arinca bi ton laf yazdik sayfalarca . Ama sumeyye erdogana tik yok kimseden . O kadin degil demi . O diktatorun kizi ona istediniz kadaf hakaret edin . Adaletini sevdim ulkem
Merak etme bnm vicdanim abisine dgl, ama arkada abisinin yanlis yaptini dusenen bayanlsr cekmeyin cekmeyin die haykırıyordu ys bnm icim onlara acidi . Cunku o yarbayin yanlış yaptini onlarda biliyordu . Orada yatan sehitimiz varya onun da kemikleri sizliyordur . .. vicdanim herkeze esittir merak etmeyin..
Ne kadar alışmışlar farkında mısınız her yanlışa ses çıkarın diye bekliyorlar, kendi elleri armut topluyor çünkü.
Tutan mı var madem büyük bir hakaret olduğunu düşünüyorsunuz ortada siz başlatın imza kampanyasını, gidin protesto düzenleyin, yürüyüş yapın? Hem hiçbir şey yapmıyorsunuz hem de haksızlığa ses çıkarmaya üşenmeyip cesaret eden insanlara ekstra sorumluluk yüklüyorsunuz yok kediye köpeğe yürüyorlarmış da Sümeyye Erdoğan'a yürümemişler...Bütün dünyanın yükü aktivistlerin olsun zaten siz de yattığınız yerden ahkam kesin anca.
Kaldı ki dün zaten bu konuda ayıp edildiğini, böyle bir tweetin çok gereksiz olduğunu da yazdık konu kapandı en son.
hayırdır burası savaş yerimiBurada atıp tutan AKP'li arkadaşlarına seslendiği varsayıyorum zira onlar senin bu acını seninle paylaşabilirdi. Onlar nerede acep??? Onlar neden sana desteğe gelmedi ki??? Oysa sayıca çoklar...
Arkadaşın aslen demek istediği belli konularda car car konuşan kadın hakkı savunucularinin demekki aslında kadın haklarının çok da umurlarinda olmadığı yada siyasi yanlı görüşleri kadar hakları savunduklari olmuş ki buna katılıyorum.
Yoksa başlık açıp yorum yazarak kendisi tepkisini ortaya koymuş sosyal medyada tepkiler var sizden destek değil samimiyet istiyor .
Kendi görüşüm ise ben burdaki çoğunluğun zaten hicbirzaman eşitlikçi hak hukuk savunanlar olduğuna inanmıyorum bu bilinen birşeydir sanırım ; )
Atlamayayim O okypete nin hakkını yemek istemem onu genelde hassas gördüm .
Atatürk konularında da daha merhametli olmaya davet ediyorum kendisini.
Neyse ne diyorduk ha bittiydi : ))
Bu ne yav? 4 sayfalık konuda 2 sayfa itham okudum. NErdeler bilmemneler..Kendi adıma konusayım hastanedeydim efendim. Konuyu yeni gordum.
Yanlısa yanlıs diyen zibilyon tane uye var burada. He ben o kadar objektif, esitlikci ve humanist degilim kusura bakılmasın.
Bir cumhurbaskanı tarafından "capulcu,gavur,terorist,perdesiz ev" ve nice hadden ve saygıdan uzak acıklama ve yaftaların icine girdigi %60 danım cunku.
Bazı insanlardan ve zihniyetlerinden o kadar tiksiniyorum ki, o insanları seven ve nice haksızlıgı, zulmu, iftirayı, adaletsizligi mesrulastıranları da sevmiyorum.
Dinime soven musluman olsa. Siz bu tur konularda oyle hassas oyle samimisiniz ki, cocuk yasta olen insanlara "oh olsun" diyebilen, memleket uzerinde donen dunya kadar oyuna "yarasın padisahıma" diyerek salınan guruhla alakanız yok degil mi?
NEyse ne diyorduk? He Ataturk. O konuda okiden daha merhametsiz ve acımasızımdır. Bir kac kisiyi savcılıga vermisligim vardır.
Kimse bu memleketin kurucusu , lideri ve silah arkadasları sehitlerimiz hakkında "car car" konusmayacak, herkes haddini bilecek.
bak kardeşim şu düşüncede bir insan olarak asla benim merhametimi sorgulayamassın sen .
Eğer yaktıysan bir masumun canını rabbim misliyle mukabelede bulunsun sana diyorum.
evt canım o atasözüyle mukabelede bulunacağını bilerek yazdım bakalım mevla neyler o zaman görürüz atasözümü yerini bulmuş dua mı...Masumun canını yakmak mı? Savcılık olayı icin mi diyorsun? Yok yahu bildigin suc islemisti yasalara gore.
MAsum canı yakmak kiiiim, ben kim guzel kardesim. Onu bizden daha iyi yapanlar var. Bedduana da cok uygun bir atasozu var ama burası yeri degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?