Hop orda dur bakalım terbiyesizliğin luzümü yok sen benim dinime müslümanlığıma laf atamazsınBeybisi, öyle laf atma ama..Biz sana sözde vatansever, sözde müslüman, sözde Allahçı diyor muyuz? Kalbimizi kırıyorsun...
Hop orda dur bakalım terbiyesizliğin luzümü yok sen benim dinime müslümanlığıma laf atamazsın
İkisi cok farklı şeyler
Sen aynı kefeye koymuşsun
Yazık cok yAzık
Senin gibi bu Kadar alçakça ithamlar kullanan biriyle muhattap olmuyorum bundan sonra cevap yazma birdaha..
konuyu sen açıyorsun ''bilemiyorum'' diye bir yanıt veriyorsun.Bacım bilemiyorum ama Banu güven in bakışından belli neyin ne olduğu
Kadın ah ah bizde kimlerden medet umuyoruz umut bekliyoruz der gibi bakmış
Bu kadar basit yani
evet sınırdaki kürt oyların hepsi hdpye kaydı tehditlere şantajlara korkup oylarını hdpye verdiler.ayrıca chpliler hdp ye oy vermediysse 2011 seçimlerinde chp tunceliden 2 milletvekili çıkartmıştı. nasıl olduda 7 haziranda o iki milletvekilini hdp çıkarttı. tuncelililer yer değiştirdi bizim mi haberimiz yok. çözüm sürecinde tek askerin bile burnu kanamazken sesiniz çıkmıyordu nolduda şimdi çözüm sürecini eleştiriyorsunuz. yıllardır atatürkü erdoğanla kıyaslayarak küçük düşüren bizzat siz chplilersiniz. nerde kıyaslandı diyceksin şimdi burda profillerinde cumhurumda cumhurbaşkanımda atatürktür yazanlar vardı. tabi işine gelmediği için görmemişsinizdir.
Dili surcmustur yada montajdir.
Anasına küfür ettiğinde % 50 yi aldığı gni değilmiKılıçdaroğlu canlı yayında atatürke hakaret etse bile iddia ediyorum ki yine en az %25 oy alır
Montaj modasına mi uydu sence deDili surcmustur yada montajdir.
Bir tek Tunceli ili CHP'den HDP'ye geçti. Diğer iller AKP'den geçti. AKP'den daha çok il gitmesine rağmen CHP'yi sayıklarken aklınız yerinde mi?evet sınırdaki kürt oyların hepsi hdpye kaydı tehditlere şantajlara korkup oylarını hdpye verdiler.ayrıca chpliler hdp ye oy vermediysse 2011 seçimlerinde chp tunceliden 2 milletvekili çıkartmıştı. nasıl olduda 7 haziranda o iki milletvekilini hdp çıkarttı. tuncelililer yer değiştirdi bizim mi haberimiz yok. çözüm sürecinde tek askerin bile burnu kanamazken sesiniz çıkmıyordu nolduda şimdi çözüm sürecini eleştiriyorsunuz. yıllardır atatürkü erdoğanla kıyaslayarak küçük düşüren bizzat siz chplilersiniz. nerde kıyaslandı diyceksin şimdi burda profillerinde cumhurumda cumhurbaşkanımda atatürktür yazanlar vardı. tabi işine gelmediği için görmemişsinizdir.
Bir tek Tunceli ili CHP'den HDP'ye geçti. Diğer iller AKP'den geçti. AKP'den daha çok il gitmesine rağmen CHP'yi sayıklarken aklınız yerinde mi?
Atatürke benzerligiyle unlu olan birisi var yanilmiyorsam tekirdağdaydi. Adam orta yerde küfürler savuruyordu napti chp o adami oraya cikartan chp li belediyeye noldu sonuc ne ataturkun en buyuk dusmani siz chplilersiniz. Daha gecenlerde ataturke hakaret etmekten hapis cezasi alan hdpli bir yetkili vardi. Onunla ayni zihniyetteki insanlarla barış mitingi yapan chpliler degilmiydi. Ataturkun bustuyle top oynayanlarla ak partiyi birlikte iyi salladik diyen chp millet vekili degilmiydi. Aponun heykelini dikecem diyen demirtasa akp gitsin diye oy veren sizin zihniyetiniz degilmi yeter artik ataturkun arkasina sigindiginiz yeter yediginiz her halttan sonra ataturkun arkasina saklanmayi birakin.
Aynen, zaten batıda CHP'den HDP'ye ödünç oy verenler bulundukları seçim bölgesinde bir milletvekili sayısını bile değiştirecek kadar yok. Hep bu argümanla geliyorlar, burada CHP'liyim ama HDP barajı geçsin diye vereceğim diyenleri kanıt göstererek oylar CHP'den geçti diyorlar. Gel gelelim oyların büyük kısmı batıdan değil doğudan kaydı. Büyük dilime bakmadan küçük dilime sataşıp duruyorlar yahu.açık açık belliydi Akp den giden oyların Hdp ye geçtiği....ama nedense yine Chp ye patladılar... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?