Üslubu, lafları bir kenara bırakalım. Biz bu insanların kaç kere bol yumruklu kavgalarına şahit olduk.Üslup cidden rahatsız edici. Bizim meclis kadar seviyesiz meclis, seviyesiz laflar yoktur sanıyorum.
Çocuk gibi o ona laf atar o ona. Bunu 10 yaşındaki çocuk yapsa kızarız.
bide iktidara gelirsem siyasi ahlak yasasını çıkartıcam diyordu. bu ahlakla nasıl bir yasa vaadettiğini de anlamış oldukValla bir ülkenin Cumhurbaşkanına bu lafları edebiliyorsun ya sen ona şükret.
Hani Padişahlık devri geliyordu?
Eskisinden daha fena giydiriyorlar Başbakana da Cumhurbaşkanına da.
bide iktidara gelirsem siyasi ahlak yasasını çıkartıcam diyordu. bu ahlakla nasıl bir yasa vaadettiğini de anlamış olduk
Ben kötü üslubun söylenenleri de gölgelediğini, değersizleştirdiğini düşünüyorum. Söylediklerinde haklı olabilir buna yorumum yok ama daha düzgün bir şekilde ifade etse tartışmaya konuşmaya daha da açık olmaz mıydı mesele? Böyle laf ebeliği yapmaktan başka iş görmüyorlar.Erdoğanın üslubunu bilmeyenler konusuyor sanırım.
Doğru söylüyor. Üsluba değil söylenenlere bakmak lazim
Hırsız mi? Hırsız
Soyguncu mu? Soyguncu.
Din tüccarı mi? Evet
Bu dünya fani bir de diğer taraf var.
İnsanlar cahil olabilir ama Allah görüyor
O ayakkabı kutusuyla aldıklarını kazanlarla soracaktır.
Adaletimiz kör topal da olsa işleyecektir elbet.
Ben kötü üslubun söylenenleri de gölgelediğini, değersizleştirdiğini düşünüyorum. Söylediklerinde haklı olabilir buna yorumum yok ama daha düzgün bir şekilde ifade etse tartışmaya konuşmaya daha da açık olmaz mıydı mesele? Böyle laf ebeliği yapmaktan başka iş görmüyorlar.
Söylediklerim Erdoğan ve tüm siyasi partiler için de geçerli. Kafa göz yarmalar, haa nasıl da laf attım diye tatmin olmalar,açık açık hakaretler tartışma ve uzlaşma ortamını yok eder nitelikte. Olmaması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?