• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'na neden saldırdı? İşte ilk ifadesi

AKP ya üye sayıları çok görünsün diye herhalde insanları sorgusuz sualsiz kayıt ediyorlar ya da bu tarz işlerde kullanmak için bu insanları üye yapıyorlar.
inşallah ilk dediğim gibidir ya da Hüseyin Çelik'in dediği gibi ihmalkarlıktır.
Partinin ihmalkarlığını geçtim meclis güvenliğini sıfırlamışlar :D en mahrem toplantılar dinleniyorş vekillere saldırı düzenleniyor bu konuda birşeyler yapılmalı acil olarak.
:) valla üye kendisi bilir inanıp inanmamak ona kalmış olayla ilgili birşey biliyorsa bize değil polise ifade versin.

olayla ne bilcem allah aşkına dün de belirttim seçimin hezimetini atmak için yapılmış olarak göörüyorum .

AKP ya üye sayıları çok görünsün diye herhalde insanları sorgusuz sualsiz kayıt ediyorlar ya da bu tarz işlerde kullanmak için bu insanları üye yapıyorlar.
inşallah ilk dediğim gibidir ya da Hüseyin Çelik'in dediği gibi ihmalkarlıktır.
Partinin ihmalkarlığını geçtim meclis güvenliğini sıfırlamışlar :D en mahrem toplantılar dinleniyorş vekillere saldırı düzenleniyor bu konuda birşeyler yapılmalı acil olarak.
:) valla üye kendisi bilir inanıp inanmamak ona kalmış olayla ilgili birşey biliyorsa bize değil polise ifade versin.

Çok sayılsın deyince aklıma eski okul müdürümün beni 2 sene önce yetkili sendika seçiimi öncesi eğitim-bir sen (%99'unun akpli oldugu) sendikaya üye olmam konusunda ısrarcı tavrı geldi.Hatta üye ol sayımdan sonra istifa edersin derdi :ssz:

Mecliste herkes kollasın kendini vallahi bugun a kişisine olan yarın b'ye...

Polise ifade versin naparsa yapsın ama burda pimi çekip gerçek olmayan haberi bomba gibi ortaya atar sonra o haber yalanlanır dünkü iftira gibi sonra da vınn turizm yapmasın.

Bu arada telefona KK app yüklemiştim.Alıntılanınca mesaj geldi haberim oldu.Teşekkürler kk :46:

olayla ne bilcem allah aşkına dün de belirttim seçimin hezimetini atmak için yapılmış olarak göörüyorum .

İstediğiniz gibi görebilirsiniz saygı duyarım :)
Ama sanki olayla ilgili kimsenin bilmediği şeyler biliyormuşsunuz gibi bir izlenim yarattınız bende o nedenle polise gidin dedim.
Olay zaten araştırılıyor hezimete uğradığı için Kılıçdaroğlu kendisini yumruklattırdıysa çıkar ortaya zaten :) merak etmeyin.

Saldırı hakkında flaş açıklamalar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı hakkında konuştu.

Tekin'in konuşmasından satırbaşları

Hayatında ilk kez geldiği TBMM’de nerede duracağını çok iyi biliyor. En stratejik, en kritik, BDP’nin kapısının önünde bekliyor ve eylemini gerçekleştiriyor. Bizler, milletvekillerimiz, BDP’li milletvekilleri orada olmasa, CHP’liler bu şahsın BDP’li olduğunu varsayarak bir BDP-CHP çatışmasının kaçınılmaz olduğu görülüyor.

Bu böyle sıradan münferit sokaktan giderken parlamentoya gideyim, CHP genel başkanına bu eylemi gerçekleştireyim söz konusu olmaması gerekiyor. Bırakın profesyonelce polis olmasına gerek yok. Ne diyor şahıs? Altındağ belediyesi önünde indim, mobese sistemlerinin tamamında görebilirsiniz. Doğru mudur? Gerçekten oradan inmiş midir? Yalnız mıdır? Çok net bir şekilde görebilirsiniz. İki, SGK kurumu önünde diyor. Yine baktığınız zaman, mobese olmasa bile, kurumun kendisinin kameralarını görebilirsiniz.

Daha önemlisi. Örneğin Mithatpaşa Caddesi, Kocatepe camii istikametine doğru, AVM önünde. Yahu bütün AVM’lerin kameralarının olduğunu çok net şekilde biliriz. Acaba bu kameralar incelendi mi? Bu şahsın ifadeleri doğru mu değil mi? Bu saate kadar bunlar yapılabildi mi? Yapıldıysa ana muhalefet genel başkanına yada partinin yetkililerine bir bilgi verme imkanı yok muydu?

Bir gazetecisiniz. Polis olmanıza gerek yok. Bu kadar net güzergahı söyleyen, annesinin söylemiş olduğu cümleleri bile şahısa evet annem böyle diyordu, kim seni kullandı cümlesinin olmaması herhalde ciddi soru işaretleri uyandıracaktır. Maalesef iktidarın çürümüş olduğu yerde devletin itibarının da önemli şekilde çürüdüğünü görüyoruz.

Yine sorulması gereken bir başka önemli olay. Tutanağa baktığınızda, bu tutanakta, kendisinin bu eylemi siyasi olarak yaptığını ifade ediyor. Yani başbakana yada hükümete karşı tavrından dolayı bu eylemi gerçekleştirdiği söylüyor. Polisin aklına acaba siz herhangi bir partiye üyeliğiniz var mı sorusunu sormaz mı? Şaşkınlıkla izliyor. Elbette CHP çaresiz bir siyasi parti değildir. Elimizde belge bilgiler var. Ne kadar sağlıklı olup olmadığını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Hüseyin Çelik, saldırganın AK Partili olduğunu açıkladı. Saldırgan şikayetçi olduğunu ifade ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu şikayetçi olacak mı?
Dün akşam bizim elimize ulaşan veriler, AKP üyesi olduğunu biliyorduk. Ama soruşturmanın selameti açısından, soruşturmanın dejenere olmaması için bu cevapları hükümette bekliyorduk. Bunlar bilinmeyecek şeyler değildi.

İkincisi, biraz önce geldim tabi ne kadar doğru, burası Türkiye. Sanığın serbest bırakıldığı cümlesi söylendi, herhalde bir yanlışlık olması gerek diye düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde sayın Genel Başka'nın tavrını da sizlerle paylaşırım.

Meclis’te 3 saatlik bir zaman dilimi var. Yeni kayda göre 10:31’de giriyor, önce MHP grubuna gittiği, sonra nizamiyeye gittiği, meclis lokantasına geldiği, CHP grubuna gelip beklediği…
Meclis yemekhanesinde milletvekili refakati olmadan yemek yenmeyeceğini bilirsiniz. Bu sıradan bir insanın olmadığını, çok profesyonel olduğunu düşünüyoruz. Umut ediyorum ki yanılmaz istiyoruz ama sonuçlara baktığımızda ne yazık ki yanılacak gibi değiliz. TBMM’nin kameraları dahil olmak üzere, aynı zamanda biliyorsunuz, çok pratik biçimde polisin GBT’ye bakma şansı vardır. Yani 26 farklı olayda suç işlemiş bir insanın, parlamentoya kimliğini verirken GBT’sine bakılmaması da ciddi bir güvenlik açığı.

Ben üç yıldır koridorları ezberleyemedim. Ama o bütün koridorları, yemekhaneyi biliyor, siyasi partilerin grupları biliyor. Biz CHP olarak ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ama bizden önce bu güvenlik güçleri nasıl önlem alacak? Kamuoyunu tatmin edecek hangi verileri getirecek?

Melih Gökçek’in seçim sürecinde bir ifade olmuştu, bir takım liderlere saldırı olabileceğini ifade etmişti. Bu söyleminin gerçek olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bizde Cumhuriyet savcıları derler. Savcılar, siyasilerin herhangi bir vatandaşın söylemiş olduğu her cümleyi değerlendirmesi gerekiyor. Yani belediye başkanı bir şeyler paylaşıyorsa, ya bilgiye ya belgeye dayalı olarak söylüyor. Şimdi o bilgilerin, savcıların ifadesini alarak sorması gerektiğine inanıyorum.

Saldırı Başbakan’a olsaydı?
Kime olursa olsun. Başbakan olabilir, ana muhalefet olabilir. Her türlü saldırı sonuna kadar dikkatle incelenmesi gerekir. Soruşturmanın sağlıklı tamamlanması gerekiyor. Önemli olan şu, siyasetin gerilimli ortasında, parlamentonun göbeğinde böyle bir eylemle karşı karşıya kalması, normal bir hukuk devletinde bu saldırı Cumhurbaşkanı'na, Başbakan'a sayılır. Ama böyle bir kültür oluşmadığı için, yok üyemizdi de attık cümleleri kamuoyunu tatmin edecek cümleler değildir.

Altını çizerek söylüyorum. Bu şahsın hangi milltvekilleriyle siyasilerle ilişkisinin olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Kanıtlanmamış hiçbir iddiayı paylaşmak doğru değildir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26186331.asp

Sen cikip kac kisinin oldugu, yaralandigi yerde "polisim destan yazdi" der, bir de bu siddeti oldullendirirsen biri de gider CHP baskanina yumruk atip odul bekler iste boyle... :27:

Adam ak partili facebook hesabında da Erdoğanın resimlerine övgüler yağdıran yazışmaları mevcutmuş. Tabi ki parti üzerine yıkmıyorum bunu şu bu yaptırmıştır diye ama bir insanın da durup dururken kızdı diye meclise gelip üstelik 2 saatte bekleyip bunu gerçekleştirmesini de mantıklı bulmuyorum cesaret edebilmesi, o kadar beklemesi, sanki öğretilmiş gibi yani. Ne cesaret demezler mi insana. Kim yaptırır neden yaptırır bilmiyorum ama ifadesi bile biri tarafından öğretilmiş sanki bunları söyle diye 1 aydır sinir oluyormuş filan garip yani.

Bi insan bi parti liderinin konuşmalarına sinirlenemez mi! bu insan normal değilse yumrukta atar herşeyi yapar,bi yumrukla iyi yırtmış gene kılıçdaroğlu (kötü niyetli söylemedim yanlış anlaşılmasın!) hah bunuda yıkın akp yaptırmıştır diye tam olsun:53:
yağmur yağsa akp yaptırtmıştır diyeceksiniz yazık valla bişey diyemiyorum artık!!

Bi insan bi parti liderinin konuşmalarına sinirlenemez mi! bu insan normal değilse yumrukta atar herşeyi yapar,bi yumrukla iyi yırtmış gene kılıçdaroğlu (kötü niyetli söylemedim yanlış anlaşılmasın!) hah bunuda yıkın akp yaptırmıştır diye tam olsun:53:
yağmur yağsa akp yaptırtmıştır diyeceksiniz yazık valla bişey diyemiyorum artık!!

Hadi ben normal değilim ve başbakanın konuşmalarını sinirlendiğim için gidip suıkast duzenledim.Hedefime ulaşamadım kılpayı kaçırdım sonra burda biri geldi bana eee sinirlendi tabii iyi yırtmış yine basbakan bişey olmadı desin.Sizdeki nasıl bir zihniyet arkadaş ?

Hadi ben normal değilim ve başbakanın konuşmalarını sinirlendiğim için gidip suıkast duzenledim.Hedefime ulaşamadım kılpayı kaçırdım sonra burda biri geldi bana eee sinirlendi tabii iyi yırtmış yine basbakan bişey olmadı desin.Sizdeki nasıl bir zihniyet arkadaş ?

Kötü manada söylemedim diye parentez içinde belirttim yine lafı getirip zihniyeti sorguluyosunuz! bunu ben demiyorum ki adam diyo sinirlendimde yaptım diye ha haklımı elbette değil bunu savunmuyorum zaten!!

Kötü manada söylemedim diye parentez içinde belirttim yine lafı getirip zihniyeti sorguluyosunuz! bunu ben demiyorum ki adam diyo sinirlendimde yaptım diye ha haklımı elbette değil bunu savunmuyorum zaten!!

Kötü manada söylemediğini savunuyorsan bu kadar açık fikrini zikrine yansıtmayacaksın ozaman.''Bir yumrukla iyi yırtmış'' tabirini bin tane parantez de kullanırsan ''ben kötü anlamda soylemedım de desen bunu kimseye inandıramazsın.Bağırıyor resmen yazdıkların.Dön bir daha oku yazdıgını.
Sonra neden zihniyeti sorguluyosunuz oluyor...

Bu insan bir günde nasıl hemen salıverilir aklım almıyor yarın bir gün daha kötü şeylerde yapabilir. Yukarıdaki yazıda da belirtildiği gibi nerede inmiş nasıl gelmiş hepsini anlatıyor mobese kameraları neden incelenmedi, neden üstüne gidilmesi, belki biri yaptırdı arkasında başkaları var. Kaldı ki çok enteresan adamın olaydan 3 gün önce banka borcu ödenmiş. Baya yüksek bir meblağmış kim ödedi bunu durumu ortada adamın mesela bunlar araştırılmaz mı arkanda kim var denilmez mi. Mecliste dolanmış durmuş kaç saat kimsenin dikkatini çekmez mi herkes elini kolunu sallayarak gelebilse ne olaylar olması gerekirdi mecliste halk tarafından bu zamana kadar görülmüş şey değil şimdi nasıl oluyor kimler yardım etti var yani arkasında bir şey. Birde Hüseyin Çelik 9 milyon üyemizden sabıkalı birinin üye olmasını özensizlik olarak görüyorum demiş yahu sanki sabıka kaydı istiyorlar da daha kaç üye vardır adam azılı katil olsa nereden bilecek herkesi üye yapıyorlar. Biri de cevap vermiş sabıkalı birini başbakan yaptınız da üye mi yapmıcaksınız size göre normal.. Eh doğru söze ne denir.

Kaldı ki o yaptırmıştır, seçim hezimetimi unutturmak için yaptırmıştır diyenler emin olmadığınız konularda konuşmayı çok seviyorsunuz günah alıyorsunuz sürekli. Bu adam bu olayın üzerinde tepinebilirdi, direkt ak partiyi suçlayabilirdi bundan gerçekten nemalanabilirdi ama yapmadı ve adam 1 günde salıverildi yarın bir gün ne yapacağı belli olmadan. Aynı şey Erdoğan'a yapılsaydı direkt kılıçdaroğlunu ya da başkalarını suçlardı meydanlarda konuşurdu ohoo neler çıkarırdı o yumruğun altından ne acitasyonlar yapardı artık. Öyle de bir günde salıverilmezdi yani.

Halkin werdii cwp ble yetmio yaaa.... ak parti ndn ugrassin ki hrkes olması gerektiği yerde....

ßůšr@

Back