Abovvvvvv... eee kılıçdaroğlu ne cevap vermişşş..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abbas Güçlü’nün hazırlayıp sunduğu Genç Bakış programına konuk oldu. Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi anfisinde yapılan TV programında Kılıçdaroğlu öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Kılıçdaroğlu’nun milli iradeye saygı üzerine konuştuğu sırada mikrofonu eline alan bir öğrenci CHP liderine yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı için ‘başçalan’ gibi ifadeler kullandığını hatırlatan genç, “Saygı duymadan saygı bekliyorsunuz, ayrıca yüzde 40’ın altında oy alınca gidecektiniz, gitmediniz. Gitmeniz için illa kasetiniz mi olması gerekiyor” dedi.
http://www.ensonhaber.com
video yu izlemediniz miAbovvvvvv... eee kılıçdaroğlu ne cevap vermişşş..
ne gerek var. sen ızledıysen anlat bız şöyle göz ucuyla okur, bir cevap buluruz yazıcakvideo yu izlemediniz mi
hımm işyerinde açılmıyor video canım evde izlicem merak ettimm..video yu izlemediniz mi
polemiğemi girelim yani paylaştım isteyen izler isteyen izlemez kılıçdaroglu için çenemi yoramamne gerek var. sen ızledıysen anlat bız şöyle göz ucuyla okur, bir cevap buluruz yazıcak
çok önemli degil zaten ben haber hoşuma gitti paylaştım canım siyaset için tartışmaya gerilmeye gerek yok sandıkta çıkacak zaten kazanan kaybedenhımm işyerinde açılmıyor video canım evde izlicem merak ettimm..
aynı konu yu açmışım yasaksa kapatabilirsiniz konumu
Evet aynı konu olunca kapatılıyor.Yönetici Mune gelince kapatıraynı konu yu açmışım yasaksa kapatabilirsiniz konumu
Aynen bende yoramam..polemiğemi girelim yani paylaştım isteyen izler isteyen izlemez kılıçdaroglu için çenemi yoramam
bilmiyordum ve farketmemiştim az önce haberler bakarken dikkatimi çekti paylaştımEvet aynı konu olunca kapatılıyor.Yönetici Mune gelince kapatır
yani orası manasız olmuşkaset çıksa ne olacak zaten "montajdır".
tayyipci oldugumu nereden çıkardınızkılıçdaroğlu için çenesini yoramayacak olan konu sahibi bu soru cumhurbaşkanına sorulsaydı da aynı cevabı mı verecektin?
ayrıca tayyip erdoğan bir başı çeksin sıra kılıçdaroğluna da gelir bahçeliye de.
cevaplardan anlaşılıyor bence ki öyle olsa bile önemli değil.tayyipci oldugumu nereden çıkardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?