Kılıçdaroğlu’na Gitmeniz İçin Ne Lazım Diye Sordu Kılıçdaroğlu’na “gitmeniz için kaset mi gerekiyor”

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abbas Güçlü’nün hazırlayıp sunduğu Genç Bakış programına konuk oldu. Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi anfisinde yapılan TV programında Kılıçdaroğlu öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu’nun milli iradeye saygı üzerine konuştuğu sırada mikrofonu eline alan bir öğrenci CHP liderine yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı için ‘başçalan’ gibi ifadeler kullandığını hatırlatan genç, “Saygı duymadan saygı bekliyorsunuz, ayrıca yüzde 40’ın altında oy alınca gidecektiniz, gitmediniz. Gitmeniz için illa kasetiniz mi olması gerekiyor” dedi.
http://www.ensonhaber.com

Abovvvvvv... eee kılıçdaroğlu ne cevap vermişşş..

ne gerek var. sen ızledıysen anlat bız şöyle göz ucuyla okur, bir cevap buluruz yazıcak
polemiğemi girelim yani paylaştım isteyen izler isteyen izlemez kılıçdaroglu için çenemi yoramam

hımm işyerinde açılmıyor video canım evde izlicem merak ettimm..
çok önemli degil zaten ben haber hoşuma gitti paylaştım canım siyaset için tartışmaya gerilmeye gerek yok sandıkta çıkacak zaten kazanan kaybeden

Aslında bu sorunun muhatabı sadece Kılıçdaroğlu olmamalı.
Bahçeli de Davutoğlu da yanıtlamalı. Kabak yine Kılıçdaroğluna patlamış ama
İstifa et Kılıçdaroğlu.

Başkaları sözlerini tutmuyo bisey olmuyor da kılıçdaroğlu bir sözü
tutmayınca ne olacak, çekilmeyecek niye çekilecekmiş :) devam

kılıçdaroğlu için çenesini yoramayacak olan konu sahibi bu soru cumhurbaşkanına sorulsaydı da aynı cevabı mı verecektin?

ayrıca tayyip erdoğan bir başı çeksin sıra kılıçdaroğluna da gelir bahçeliye de.

tayyipci oldugumu nereden çıkardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…