Bu fikirlerin tutulur yanı yok. Hile vs değil. Haa belki özellikle doğuda kontrolden uzak bölgelerde hepsi birden hdp ye oy verebilirler, bunu kastedmiyorum tabiki... Son 5 ayda, Dolar aldı başını gitti, esnaf önceki 5 ayını arar oldu açıkçası.
Sonra, adını unuttuğum bir araştırma şirketinin 8 Haziran günü bir araştırması aklıma geliyor. Soruyorlar seçmenlere, bu durumdan memnun musunuz diye de, Mhp'lilerin %25i, eğer koalisyon olacağını bilseydik Akp'ye oy verirdik demişler.
Fazla değil, yaşı olanlar hatırlar benim gibi :) 13 yıl öncesinde 11 yılda 10 genel seçim yapılmıştı. Koalisyonlar bu devlete yaramıyor kızlar.
Ben şahsen, Chp %40 lı bantlarda olsaydı, oyumu Chp'den yana kullanırdım. İdeoloji, özgürlük vs vs ekonomiden sonra gelen şeyler. Karnı aç olan, para kazanamayandan daha köle kim var dünyada!
Akp ekonomiyi iyileştirdi, eskilere göre.. Bakın herkesin alım gücü var bir şekilde. Elbette daha iyisi olabilir, olacaktır da..
Ben şahsen Tayyip Erdoğanı severim. İstanbul'u, istanbul yapan kendisidir bi zatihi. Halk, eğer tercihi bu yönde kullanıyorsa ki kullanıyor, toplum bilincinin bir bildiği var demektir.
Haa ideolojik olanlar da , Mhp, Chp, Hdp diyorlar.
Bakın muhalefet partilerine, kaç tanesini elle tutulur ekonomik programı var!
Lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef. İnsanımız, takım tutar gibi parti tutmamalı.
Dönüp seçmenine de sorsun bi zahmet kılıçdaroğlu...
Diyor ya bazı chp seçmeni; hdp baraj altında kalırsa veririm...böyle bir mantık olabilir mi? Bence hem lider hem seçmen elele geldiler bugüne...kimse kimseyi suçlamasın boşuna...
Yeter ki akp gelmesin de diyeceğinize, bir elde chp bir elde hdp bayrağı ile miting yağacağınıza partiniz için çabalasaydınız şu an %30 35 leri konuşuyor olurdunuz....çevremde kaç tane chp li, bu hdp sempatikliği yüzünden 50 yıllık partisini bırakıp akp ye verdi...
Şöyle söylim o basına yansıyan bi elinde hdp bi elinde chp bayraklı fotoğraf benim bulunduğum yerde benim gözümün önünde çekildi...ve tüm bu konuşmalar orada yaşandı...Çevrendeki chpli kesimi merak ettim. Seçmen tavırlarına göre mi oy değiştiriyorlArmış.
Chp hdp bayrağıyla miting yapmadı. Hdp başknlık sistemini okeylediğinde görücem ben sizi. Hdpnin meclise girmesi hiç de işime gelmez.
Valla artik hic aglamayin, HDP meclise girdi, o yuzden sizinki de 59 sandalye daha alamayip baskanligini ilan edemedi. Artik bu saatten sonra HDP pesinde kosmak sizin isiniz. Seloya sirin gozukurseniz bakarsin millete verdigi sozden donup sizinkini basgan yapar, kim bilir?Şöyle söylim o basına yansıyan bi elinde hdp bi elinde chp bayraklı fotoğraf benim bulunduğum yerde benim gözümün önünde çekildi...ve tüm bu konuşmalar orada yaşandı...
Valla artik hic aglamayin, HDP meclise girdi, o yuzden sizinki de 59 sandalye daha alamayip baskanligini ilan edemedi. Artik bu saatten sonra HDP pesinde kosmak sizin isiniz. Seloya sirin gozukurseniz bakarsin millete verdigi sozden donup sizinkini basgan yapar, kim bilir?
Şöyle söylim o basına yansıyan bi elinde hdp bi elinde chp bayraklı fotoğraf benim bulunduğum yerde benim gözümün önünde çekildi...ve tüm bu konuşmalar orada yaşandı...
hdp'nin mecliste olması bence doğru bir şey. belki geçmiş 5 aydaki hatalarını yapmazlar ve hak arayışlarını demokratik olarak ararlar..
ben CHP nin kaybettiğini hiç görmedim. Kesin hile var kesin. Nasıl olur da Sandıklara sahip çıkan on binlere ( bu arada imla hatası yapmışım, hemen düzelttim, hemen. Malum imla kılavuzu arkadaşlar var aramızda ayıp olmasın onlara ) nerde kalmıştık,,,,, hee, rağmen yine de hile yapıldı. Üstelik ak troller bunun için pek çok yöntem geliştiridi. İmlaya çalışmayan kafaları bilgi işlem konusunda bi çalıştı ki görmelisiniz. ( imlaya uyacam diye de kılı kırk yarıyom yaniiiii, farkında mısınız bilmem) zaten seçimi kazanınca onlara on bin tl de ikramiye yapacaklarmış. Benden duymuş olmayın. Ayyy içime aktrol kaçtı galiba
kesinlikle haklısın.Hdp zafer kazanmıştı 4 ay önce ve bu 4 aylık süreçte yaşananlar yüzünden neredeyse barajı geçemiyordu. Mantıklı mı sence?
He hata yaptı. Pkkya sırt çeviremedi. Yapılanlara dur diyemedi. Ama olaylarla çok ilgisi olduğunu sNmıyorum. O kdar güçlü değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?