Kılıçdaroğlu olmayan twitter ofisine müfettiş önerdi

Yazdıkların hepsi eyvallah tamam da şu ilk yazdığını keşke yazmasaydın.Çünkü yazacakken kedimin hastalığıyla ilgilenmek zorunda kaldım yine de cevap bekliyorsun diye yazmaya oturdum pc başına.Saglam günah aldın..Nasıl bir ruh haline bürünmüşsen artık laf sokacağım diye geç yazdığımı ergen tribine bağladın..Böyle devam et daha çok günahlarını alırsın sen insanların.

ha o lafı anlamadıysanız sorun bende değil kusura bakmayacaksınız , geç yazmanıza vurgu yapmadım yaza yaza bunu mu yazdınıza vurgu yaptım gayet açıktı aslında ama neyse ... tam bir " yansıtma " durumu görüyorum sizde....
kediniz iyi olur umarım ve bakın son kez yazıyorum gerçekten baydı artık bir tarafı laf sokma çabasında görmeye kalkıpta hala sakız gibi sündürmek çelişkiye giriyor üzügünüm iyi geceler...

ha o lafı anlamadıysanız sorun bende değil kusura bakmayacaksınız , geç yazmanıza vurgu yapmadım yaza yaza bunu mu yazdınıza vurgu yaptım gayet açıktı aslında ama neyse ... tam bir " yansıtma " durumu görüyorum sizde....
kediniz iyi olur umarım ve bakın son kez yazıyorum gerçekten baydı artık bir tarafı laf sokma çabasında görmeye kalkıpta hala sakız gibi sündürmek çelişkiye giriyor üzügünüm iyi geceler...

'' İki saat düşündükten sonra bunları mı yazdınız''
Burdan başka bir anlam çıkmaz.Zorlama.
Son kez yazıyorum demişsin isabet olmuş.Lafının ardında durursun umarım.

'' İki saat düşündükten sonra bunları mı yazdınız''
Burdan başka bir anlam çıkmaz.Zorlama.
Son kez yazıyorum demişsin isabet olmuş.Lafının ardında durursun umarım.

hahah yaza yaza bunu mu yazmak demek o :)) e insan yazarken düşünüyor, düşünüyorda yazıyor ha sen düşünmeden yazıyorsan o ayrı ondan dolayı başka anlama çektin anlaşılmıştır tamam :)))

Saygıyı aşıyorsun.Hakarete giriyorsun.Ben o kadarına yokum ama.

Siz ki Akdeniz'e white sea diyen adamın destekçilerisiniz.Kılıçdaroğlu'nun gaflarıyla alay etmek neyinize?Hayır,alay etmeyin demiyorum,hobi olarak yine edin ama siz bu işi meslek haline getirmeye çalışıyorsunuz,böyle olmaz ki:19:

Valla Twitter vergi kaçakçısı lafını duyduğumda bende demiştim bir müfettiş göndersinler olsun bitsin.
Ama zaten Türkiye de ofisi yokmuş zaten hiç bir zaman denetlenmiyormuş.
Yıllardır Atatürk'e ve Cumhuriyet rejmine edilen hakaretin, küfrün haddi hesabı yoktu kimsenin sesi çıkmıyordu şimdi mi akıllarına geldi kökünü kazımak.
Bende buna çok gülüyorum işte.

Ya komik olmayan rica ederim. İkinci konu açmak sorun değil siyasette ki bir çok kez acildi nedense ilk defa göze batiyor... Ayrıca ben konuyu actigim da konu ikinci sayfadaydi gözümden kacti yani.... İkinci konu avciligina baslandi simdide te allahim :)

bir sayfada aynı konu alt alta olunca illa göze batıyor canım kör olmak lazım görmemek için değil mi ilk defa göze batmıyor her zaman aynı konular farklı kişilerce açılınca sonradan açılan kapatılır bu sitede bu herzaman böyleydi. Konu avcılığına gerek yok arkadaş aratıp bulmamış ki alt alta zaten senin bakınca direkt gözüküyor aynı konu aynı başlıkla hem de. İşimiz gücümüz yok ya aynısından başka var mı diye araştırıcaz. Ayrıca kendiniz söyleyip kendiniz dinlemişsiniz 2 sayfa boyunca insan kendi kendine de cevap verir mi enteresan. :9: haa konuya yorum istiyorsan önce Erdoğan'a bakın vergi kaçakçısıymış filan şimdi mi aklına geldi 12 senedir başbakan twitter da senelerdir var şimdi mi gözüne batmış araştırılsın o zaman demiş Kılıçdaroğlu da ha bürosu yoksa ve o yüzden müfettiş zaten gönderilemeyecekse Erdoğan ispat edemeyeceği bir şey üzerinden neden konuşuyor adamlar zaten bizi kaale almıyorlar ki.

Valla Twitter vergi kaçakçısı lafını duyduğumda bende demiştim bir müfettiş göndersinler olsun bitsin.
Ama zaten Türkiye de ofisi yokmuş zaten hiç bir zaman denetlenmiyormuş.
Yıllardır Atatürk'e ve Cumhuriyet rejmine edilen hakaretin, küfrün haddi hesabı yoktu kimsenin sesi çıkmıyordu şimdi mi akıllarına geldi kökünü kazımak.
Bende buna çok gülüyorum işte.

Yaa işte bende ona şaşırıyorum ya bu twitter Türkiye'de birkaç aylık bir şey değil senelerdir kullanıyoruz şimdi mi gözüne batmaya rahatsızlık vermeye başladı ilk kullanmaya başladığımız zaman itiraz etseydi neden etmedi. Hakaret ediliyormuşta tek ona mı ediliyor bize edilenlerin haddi hesabı yok oküfürler hakaretler hem de en ağza alınmayacak şekilde kendi seçmenine baksın bakalım kaldı ki bir de belediye başkanı Melih Gökçek önde olmak üzere tüm kabinesine baksın adamlar twitter yasakken bile girdiler başbakan kökünü kazıyacağız diyor bunlar giriyor ama hem de ne aşağılamalar hakaretler kendilerine oy vermeyenlere bunlar ne olacak. Çok açık ve net o kadar zaman sorun olmayıp şimdi oluyorsa bunun yolsuzluklarla, ses kayıtlarıyla çok alakası var. Yarası var işte. Sonra kılıçdaroğlu öyle dedi böyle dedi ee daha dün adam göndediler büro açacaklar diyen bunlar değil miydi onlar biliyorsa Kılıçdaroğlu da biliyordur ona istinaden de demiş olabilir.

dejavucum ikinci konu açılamaz kuralı yok siyasette :))) hani uzun zamandır takılıyorsunuz bilmeniz lazım dı hiç gördünüz mü ikinci konuların kapatıldığını ... zaten daha önce de olduğun da ben kendim ikinci konu gerekçesiyle bildiride bulunmuştum herhangi birşey yapılmadı sonradan öğrendim ki öyle bir kural yok muş :)) şimdi de siz öğrenmiş oldunuz sanırım :))

Yaa işte bende ona şaşırıyorum ya bu twitter Türkiye'de birkaç aylık bir şey değil senelerdir kullanıyoruz şimdi mi gözüne batmaya rahatsızlık vermeye başladı ilk kullanmaya başladığımız zaman itiraz etseydi neden etmedi. Hakaret ediliyormuşta tek ona mı ediliyor bize edilenlerin haddi hesabı yok oküfürler hakaretler hem de en ağza alınmayacak şekilde kendi seçmenine baksın bakalım kaldı ki bir de belediye başkanı Melih Gökçek önde olmak üzere tüm kabinesine baksın adamlar twitter yasakken bile girdiler başbakan kökünü kazıyacağız diyor bunlar giriyor ama hem de ne aşağılamalar hakaretler kendilerine oy vermeyenlere bunlar ne olacak. Çok açık ve net o kadar zaman sorun olmayıp şimdi oluyorsa bunun yolsuzluklarla, ses kayıtlarıyla çok alakası var. Yarası var işte. Sonra kılıçdaroğlu öyle dedi böyle dedi ee daha dün adam göndediler büro açacaklar diyen bunlar değil miydi onlar biliyorsa Kılıçdaroğlu da biliyordur ona istinaden de demiş olabilir.[/QUOTE]

İşlerine geldikleri gibi davranıyorlar bu yüzden samimi bulmuyorum.
Yasaklandı da ne oldu sanki kimse giremedi mi bari en başta AKP'li vekiller uysalardı yasağa.
Kendileriyle çeliştiler resmen.
Twettirda demiştir ya bi gidip bakalım ofisimiz yokmuş orayada açalım bi ofis ne olacak :) bizimkilerde vayy bee başbakandan tırstılar o yüzden geliyorlar modundalar. :9:
Kılıçdaroğlu gerçekten bilmiyor olabilir bu ayrıntıyı eksiklik mi eksiklik orası ayrı oturup ağlancak halimize gülüyoruz valla

Back