Artik söyleyecek söz kalmadi gercekten, artik kelimeler kifayetsiz!
Henüz ne olup bittiginden, sorunun ne oldugundan bile habersiz!
Twitter ile yasanan sorun zaten iste o twitter ofisi Türkiye de olmadigi icin Kilicdaroglu!
Gecen cok sevdigim, yakin bir dostumla konusuyorduk.
Kendisi ölümüne CHP li öyle deyim yani o derece fanatik.
Dedimki " Allah askina tamam CHP li ol birsey demiyorum ama yani hic mi sinir olmuyorsun, hic mi CHP liderinin halinden rahatsiz olmuyorsun?"
Bana aynen söyle dedi " Evet hicbirseyden anlamiyor, liderlik vasfida yok ama ne yapalim, AKP olmasinda Kilicdaroglu na bile raziyim"
Dedim ki " Ama kendin söylüyorsun, anlamiyor, liderlik vasfida yok, ülke basina gelse ne olur hic düsünmüyor musun?"
Cevabi " AKP gitsinde yeni biri bulunur"
Güldüm ve cok üzerine gitmedim sinirlenmesin diye cünkü sevdigim bir dostum..
Yahu 10 senedir v asifli, güclü bir lider cikarsaniz AKP belkide gitmis olurdu ama yok anlatamiyorsun ki:))))
Artik söyleyecek söz kalmadi gercekten, artik kelimeler kifayetsiz!
Henüz ne olup bittiginden, sorunun ne oldugundan bile habersiz!
Twitter ile yasanan sorun zaten iste o twitter ofisi Türkiye de olmadigi icin Kilicdaroglu!
Gecen cok sevdigim, yakin bir dostumla konusuyorduk.
Kendisi ölümüne CHP li öyle deyim yani o derece fanatik.
Dedimki " Allah askina tamam CHP li ol birsey demiyorum ama yani hic mi sinir olmuyorsun, hic mi CHP liderinin halinden rahatsiz olmuyorsun?"
Bana aynen söyle dedi " Evet hicbirseyden anlamiyor, liderlik vasfida yok ama ne yapalim, AKP olmasinda Kilicdaroglu na bile raziyim"
Dedim ki " Ama kendin söylüyorsun, anlamiyor, liderlik vasfida yok, ülke basina gelse ne olur hic düsünmüyor musun?"
Cevabi " AKP gitsinde yeni biri bulunur"
Güldüm ve cok üzerine gitmedim sinirlenmesin diye cünkü sevdigim bir dostum..
Yahu 10 senedir v asifli, güclü bir lider cikarsaniz AKP belkide gitmis olurdu ama yok anlatamiyorsun ki:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?