• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu İzmir'de oy istedi: Atatürk'ü düşünün

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaptığı konuşmada vatandaşlardan Atatürk'ü düşünerek sandığa gitmeleri gerektiğini söyledi.
1 Kasım genel seçimleri için çalışmalarına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partililerle bir araya geldi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, vatandaşların mutlaka sandığa giderek oy kullanmasını istedi.

kemal-kilicdaroglu_5283.jpg

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü DÜŞÜNÜN
İzmirlilere "Bakın Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü düşünün. Kuvayi Milliye’nin yatağıdır buralar, efelerin, halktan yana olanların yatağıdır buralar" diye seslenen CHP Lideri, vatandaşları bir kişiyi ikna ederek oy vermeye gitmesi gerektiğini söyledi.

BİR KİŞİYİ İKNA EDEREK SANDIĞA GİDİN
Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

"Geçen seçimlerde sandığa gitmemiş, oy vermemiş veya başka bir partiye oy vermiş bir vatandaşımızı ikna edeceksiniz. Diyeceksiniz ki 'Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor. Bu ülkede sen huzur istiyorsan gel beraber sandığı gidelim'. Arkadaşınıza, dostunuza, akrabanıza telefon edin, sandığa gitmesini, oy kullanmasını isteyin. Dolayısıyla, çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakmak zorundayız. Bakın Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü düşünün. Kuvayi Milliye’nin yatağıdır buralar, efelerin, halktan yana olanların yatağıdır buralar. Binlerce çocuk yatağa aç gidiyor, yazık günah."
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=384469

Kimin kimi kullandığını anlayamıyorum artık.

Ama inanmak istiyorum..

Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaptığı konuşmada vatandaşlardan Atatürk'ü düşünerek sandığa gitmeleri gerektiğini söyledi.
1 Kasım genel seçimleri için çalışmalarına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partililerle bir araya geldi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, vatandaşların mutlaka sandığa giderek oy kullanmasını istedi.

kemal-kilicdaroglu_5283.jpg

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü DÜŞÜNÜN
İzmirlilere "Bakın Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü düşünün. Kuvayi Milliye’nin yatağıdır buralar, efelerin, halktan yana olanların yatağıdır buralar" diye seslenen CHP Lideri, vatandaşları bir kişiyi ikna ederek oy vermeye gitmesi gerektiğini söyledi.

BİR KİŞİYİ İKNA EDEREK SANDIĞA GİDİN
Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

"Geçen seçimlerde sandığa gitmemiş, oy vermemiş veya başka bir partiye oy vermiş bir vatandaşımızı ikna edeceksiniz. Diyeceksiniz ki 'Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor. Bu ülkede sen huzur istiyorsan gel beraber sandığı gidelim'. Arkadaşınıza, dostunuza, akrabanıza telefon edin, sandığa gitmesini, oy kullanmasını isteyin. Dolayısıyla, çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakmak zorundayız. Bakın Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü düşünün. Kuvayi Milliye’nin yatağıdır buralar, efelerin, halktan yana olanların yatağıdır buralar. Binlerce çocuk yatağa aç gidiyor, yazık günah."
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=384469
nasıl da haber çarpıtıyorlar:
--Kılıçdaroğlu, İzmir'in ilçelerinde yaptığı konuşmalarda devletin kinle ve öfkeyle, önyargıyla yönetilmeyeceğini, akılla, bilgiyle, sabırla yönetileceğini dile getiirdi. 1 Kasım'ın saltanatın yıkıldığı tarih olduğunu kaydederek, “Birileri yeniden saltanat kurmak istiyor, buna izin vermeyin. Siz bunu çok daha iyi biliyorsunuz. Kuvayi Milliye'nin yatağıdır buralar. Efelerin yatağıdır buralar. Buna izin vermeyelim. Kurulacaksın kaçak sarayına, oradan ahkam keseceksin. Binlerce çocuk yatağa aç giriyor. Bir yanlış dış politikan 2 milyon aç Suriyeli yarattı, neden? Küçük çocukların cansız bedenleri Akdeniz'in kıyılarına düşüyor neden? Bunları düşünmek zorundayız. Bu seçimlere diğerlerine benzemiyor. Elimizi vicdanımıza koyarak sandığa gitmeliyiz” diye konuştu.
Devletin kinle ve öfkeyle de yönetilemeyeceğini belirten Kılıçdaroğlu, “Önyargıyla değil, akılla, bilgiyle, sabırla yönetilir. Bunu yapmadığımız zaman toplumda gerginliklere yol açarsınız. Neredeyse caddelerde selam veremez hale geldik. Komşunun inancı sorgulanan hale geldik. Biz böyle miydik? Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğu zaman huzur ve barışı hedeflemişti” dedi. --
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/399917/Kilicdaroglu__Saltanati_yikacagiz.html

"
1 KASIM SALTANATIN YIKILDIĞI TARİH

Atatürk’ün saltanatı yıktığını anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "1 Kasım saltanatın yıkıldığı tarihtir. Birileri yeniden saltanat kurmak istiyor, buna izin vermeyin. Siz bunu çok daha iyi biliyorsunuz. Kuvayi milliyenin yatağıdır buralar. Efelerin yatağıdır buralar. Buna izin vermeyelim. Kurulacaksın Kaçak sarayına, oradan ahkam keseceksin. Binlerce çocuk yatağa aç giriyor. Bir yanlış dış politikan 2 milyon aç Suriyeli yarattı, neden? Küçük çocukların cansız bedenleri Akdeniz’in kıyılarına düşüyor neden? Bunları düşünmek zorundayız. Bu seçimlere diğerlerine benzemiyor. Elimizi vicdanımıza koyarak sandığa gitmeliyiz. Unutmayın Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için, sizin için çalışır. Rahmetli Ecevit’in geleneğinden geliyorum. O ne derdi ’ne ezen, ne ezilen insanca hakça bir düzen’ evet onu savunuyoruz biz de. Emekliye iki maaş ikramiye sözü verdik. Neden? insanca hakça bir düzen olsun diye. Bayramını huzur içinde geçirsin, torunlarından kaçmasın diye" dedi."
http://www.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-1-kasim-saltanatin/siyaset/detay/2140251/default.htm

"1 KASIM SALTANATIN YIKILDIĞI TARİH
Atatürk'ün saltanatı yıktığını anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "1 Kasım saltanatın yıkıldığı tarihtir. Birileri yeniden saltanat kurmak istiyor, buna izin vermeyin. Siz bunu çok daha iyi biliyorsunuz. Kuvayi milliyenin yatağıdır buralar. Efelerin yatağıdır buralar. Buna izin vermeyelim. Kurulacaksın kaçak sarayına, oradan ahkam keseceksin. Binlerce çocuk yatağa aç giriyor. Bir yanlış dış politikan 2 milyon aç Suriyeli yarattı, neden? Küçük çocukların cansız bedenleri Akdeniz'in kıyılarına düşüyor neden? Bunları düşünmek zorundayız. Bu seçimlere diğerlerine benzemiyor. Elimizi vicdanımıza koyarak sandığa gitmeliyiz. Unutmayın Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için, sizin için çalışır. Rahmetli Ecevit'in geleneğinden geliyorum. O ne derdi 'ne ezen, ne ezilen insanca hakça bir düzen' evet onu savunuyoruz biz de. Emekliye iki maaş ikramiye sözü verdik. Neden? insanca hakça bir düzen olsun diye. Bayramını huzur içinde geçirsin, torunlarından kaçmasın diye" dedi."

http://www.hurriyet.com.tr/kilicdarogluna-yogun-ilgi-40007890

Çok doğru söylemiş bize verilen emanete milletçe sahip çıkmalıyız. Cumhuriyet en değerli emanettir bişeylerin kıymetini bilmek için illa kaybetmek mi lazım....

Atatürk ün arkasına sığınmayıp ;onun yaptıklarının binde birini yapsanız şuan bu durumda olmazdık.
Bütün partiler için geçerli. Millet için ugras verin.

izmirliden oy istiyormuş. izmire geleli 6 ay oldu ne hayallerle geldim ama berbat derecede kokan bir şehir.
denizi , mahalleleri kokuyor.hele bir rüzgar ters yönde esmeye görsun bırakın balkonda oturmayı pencere bıle açamazsınız.
otogarı desen izmir gıbı bır sehre yakısmayacak kadar kötü.
zaten gelmeden önce izmirli bır arkadasım bu kadar hayal kurmayın üzülürsünüz demişti. cidden dediği gibi oldu.
Ama çok tuhaf insanlar leş gibi kokunun içinde oturuyorlar. şok oluyorum. soruyorum alıştık diyorlar. ALIŞTIK!
Aynı belediyeyle devam. Neden önemli olan şehrımız değil çünkü inadına oy vermek.

önce çalış, hak et sonra iste.

Atatürk ün arkasına sığınmayıp ;onun yaptıklarının binde birini yapsanız şuan bu durumda olmazdık.

izmirliden oy istiyormuş. izmire geleli 6 ay oldu ne hayallerle geldim ama berbat derecede kokan bir şehir.
denizi , mahalleleri kokuyor.hele bir rüzgar ters yönde esmeye görsun bırakın balkonda oturmayı pencere bıle açamazsınız.
zaten gelmeden önce izmirli bır arkadasım bu kadar hayal kurmayın üzülürsünüz demişti. cidden dediği gibi oldu.
Ama çok tuhaf insanlar leş gibi kokunun içinde oturuyorlar. şok oluyorum. soruyorum alıştık diyorlar. ALIŞTIK!
Aynı belediyeyle devam. Neden önemli olan şehrımız değil çünkü inadına oy vermek.

İzmir kokmuyor, nereden çıkardınız onu.
denizi de kokmaz, mahalleleri de. Esenler Otogarına gittiniz mi hiç?
http://www.hurriyet.com.tr/izmir-korfezinde-yuzmeye-az-kaldi-28484631
leş gibi dediğiniz deniz bu.

"2000 yılından önce Körfez tabanında 0’a kadar düşen ve balıklara yaşama şansı vermeyen çözünmüş oksijen seviyesi (yüksek su kalitesinin göstergelerinden biri) 2014 yılında litrede 6.97 miligram olarak tespit edildi. İç Körfez’de bile, deniz tabanında, balık gibi yüksek metabolizmalı canlıların yaşamasına izin verecek ölçüde oksijen oranı görüldü. Yönetmeliğe göre ışık geçirgenliğinin 2 metre olması istenirken, 2014 yılında yapılan ölçümlerde, İzmir Körfezi’nde 4 metre ile 9.7 metre arasında ışık geçirgenliği görüldü. Bu da Körfez’deki su kalitesindeki iyileşmeye bağlı berraklığın ve ışık geçirgenliğinin arttığının göstergesi oldu. Su Kirliliği Kontrol Yönetmeliği’ne göre deniz suyunda izin verilen maksimum askıda katı madde oranı (deniz suyunda çökmeyen katı maddeler, çürüyen planktonlar) litrede 30 miligram iken İzmir Körfezi’nde 3.63 olarak tespit edildi."
o beğenmediğiniz belediye kendi başına yaptı bunu.
metrosunu Ulaştırma Bakanlığına devretmeden tek başına tamamladı

yani kızıyorum böyle şeylere. İzmir çok göç alan bir büyük şehir ve hükümetten de min. destek görüyor buna rağmen belediye elinden geleni yapıyor, AKP yok ama çöp dağları falan yığılmıyor ne hikmetse.
eksikleri elbette var ama örneğin kente dikilecek çiçekler yurt dışından alınmak yerine Bayındırdan Kooperatiften alınıyor böylece köylü kalkınıyor, Konakta çiçek festivali yapılıp halka o çiçekler satılıyor ya da dağıtılıyor.
bunlar bence "ileri" olmaktan daha önemli şeyler.

Son düzenleme:
İzmir kokmuyor, nereden çıkardınız onu.
denizi de kokmaz, mahalleleri de. Esenler Otogarına gittiniz mi hiç?
http://www.hurriyet.com.tr/izmir-korfezinde-yuzmeye-az-kaldi-28484631
leş gibi dediğiniz deniz bu.

"2000 yılından önce Körfez tabanında 0’a kadar düşen ve balıklara yaşama şansı vermeyen çözünmüş oksijen seviyesi (yüksek su kalitesinin göstergelerinden biri) 2014 yılında litrede 6.97 miligram olarak tespit edildi. İç Körfez’de bile, deniz tabanında, balık gibi yüksek metabolizmalı canlıların yaşamasına izin verecek ölçüde oksijen oranı görüldü. Yönetmeliğe göre ışık geçirgenliğinin 2 metre olması istenirken, 2014 yılında yapılan ölçümlerde, İzmir Körfezi’nde 4 metre ile 9.7 metre arasında ışık geçirgenliği görüldü. Bu da Körfez’deki su kalitesindeki iyileşmeye bağlı berraklığın ve ışık geçirgenliğinin arttığının göstergesi oldu. Su Kirliliği Kontrol Yönetmeliği’ne göre deniz suyunda izin verilen maksimum askıda katı madde oranı (deniz suyunda çökmeyen katı maddeler, çürüyen planktonlar) litrede 30 miligram iken İzmir Körfezi’nde 3.63 olarak tespit edildi."
o beğenmediğiniz belediye kendi başına yaptı bunu.
metrosunu Ulaştırma Bakanlığına devretmeden tek başına tamamladı

kokuyor canm. yani sen istersen 3 sayfa kokmuyor dıye yaz ama kokuyor. izsu yu arıyorum adamlar bile yapacak bir şey yok altyapı kötü dıyorlar.
izmir kokmuyor dıyenın burnunda sorun ararım ben.
ayrıca başka şehirlerle neden kıyaslama içine gireyim ki ben yaşadığım yere bakarım.istanbul kötü diye izmir veyahut başka şehirler de bu şekilde mı olmak zorunda.
eşim bile kokuyu vs. hiç önemsemez. adam buraya geldıgınden beri gece uykusundan uyanıp söylenıyor. koku yüzünden.ama siz kokmuyor dıyorsanız dıyecek lafım yok.

google a bır yazın bakalım izmir kokuyor, izmir de koku sorunu diye. neler çıkacak. tarihlere de iyi bakın. yıllardır hiçbir şey değişmemiş.şimdi neden gerçekleri görmezden gelelim.
ayrıca izmirin belediyesı chp değil mhp,ak partı kım olursa olsun ben basındakı partıye değil yapılan işlere bakıyorum.
belki de o yuzden sizinle burada tartısmamız...

kokuyor canm. yani sen istersen 3 sayfa kokmuyor dıye yaz ama kokuyor. izsu yu arıyorum adamlar bile yapacak bir şey yok altyapı kötü dıyorlar.
ayrıca başka şehirlerle neden kıyaslama içine gireyim ki ben yaşadığım yere bakarım.istanbul kötü diye izmir veyahut başka şehirler de bu şekilde mı olmak zorunda.
eşim bile kokuyu vs. hiç önemsemez. adam buraya geldıgınden beri gece uykusundan uyanıp söylenıyor. koku yüzünden.ama siz kokmuyor dıyorsanız dıyecek lafım yok.

google a bır yazın bakalım izmir kokuyor, izmir de koku sorunu diye. neler çıkacak. tarihlere de iyi bakın. yıllardır hiçbir şey değişmemiş.şimdi neden gerçekleri görmezden gelelim.
ayrıca izmirin belediyesı chp değil mhp,ak partı kım olursa olsun ben basındakı partıye değil yapılan işlere bakıyorum.
kötü kokular almak ciddi bir rahatsızlık belirtisi olabilir, bir nöroloji uzmanına görünün isterseniz.
çünkü kokmuyor.

kötü kokular almak ciddi bir rahatsızlık belirtisi olabilir, bir nöroloji uzmanına görünün isterseniz.
çünkü kokmuyor.

tamam canım olur. tavsiye ettiğin biri olursa mesaj at.:KK56: ben nörolojıye gideyım de rahatsızlıgımdan kurtulayım.
umarım sizinde burnunuz ,kulagınız,gözünüz açılır. iyi akşamlar.

tamam canım olur. tavsiye ettiğin biri olursa mesaj at.:KK56: ben nörolojıye gideyım de rahatsızlıgımdan kurtulayım.
umarım sizinde burnunuz ,kulagınız,gözünüz açılır. iyi akşamlar.
size de iyi akşamlar
iyi dileğiniz için teşekkür ederim ama lüzum yok, yeterince açık hepsi.

Harmandalı tarafında yaşıyorsanız çöp kokusudur o burnunuza gelen.

Çöplüğün dibine yerleşip ama burası kokuyuuu demek de enteresan. İzmirin başka hiç bir yeri, körfez de dahil kokmuyor.

Harmandalı tarafında yaşıyorsanız çöp kokusudur o burnunuza gelen.

Çöplüğün dibine yerleşip ama burası kokuyuuu demek de enteresan. İzmirin başka hiç bir yeri, körfez de dahil kokmuyor.

hıhıı siz haklısınız kokmuyor.:KK53:
belediye chp değilde başka bır partı olsaydı. gercekten kokmasa bile neler söylerdınız.
ama tamam kokmuyor-muş. eeee bu kadar kişi kokmuyor dediğine göre.
google da yazanlarda yalan zaten. o kadar insan sırf izmiri kötulemek için bır araya toplanmış.:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Aynen İzmir hakkında söylediklerine katılıyorum
Bende biara gitmiştim birdaha gidesim yok inan
Hatta burda yazmıştım topa tutulmuştum bağzı izmirliler tarafından

Back