Mutfak Dekorasyonu kiler rafı yaptıranlar kullanışlı mı?

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
slmlar allahın izniyle bıkac ay sonra yenı evıme tasınıcam mutfakta uzun bı dolabım var ıcıne kıler rafı yaptırmak ıstıorum ama temızlıgı zor mu olur yada kullanıslı mı dıe tereddutdeım fıkır verırsenız cok sevınırım:71:

Çekmece gibi, tel sepet gibi çıkan mekanizmalardan koyduracaksanız çok kullanışlı olduklarıbı söyleyebilirim. Ama direkt raf, raf bir şey olacaksa ve eğer dolap da derin bir dolapsa biraz temizlikte zorlanılabilir. Çok büyük olmayan rafları yerinden çıkartıp temizleyebiliyor insan da, raflar büyük olunca yerinden çıkarıp takmak biraz problem olabiliyor.

Çekmece gibi, tel sepet gibi çıkan mekanizmalardan koyduracaksanız çok kullanışlı olduklarıbı söyleyebilirim. Ama direkt raf, raf bir şey olacaksa ve eğer dolap da derin bir dolapsa biraz temizlikte zorlanılabilir. Çok büyük olmayan rafları yerinden çıkartıp temizleyebiliyor insan da, raflar büyük olunca yerinden çıkarıp takmak biraz problem olabiliyor.

cvp ıcın tskrlr:71: tel sepet gıbı olanlardan dusunuorum

ben de yaptırmayı düşünüyorum. büyük çekmeceli içinde tel kafesli yandan kullanılanlardan düşünüyorum ben.

Ben kullanıyorum. Çok kullanışlı tavsiye ederim.

ya ne dicem fotosunu ekleyebilir misin??? bize de fikir olur. ben nette çok araştırdım ama öyle açık halde foto bulamadım pek. hatta baika arkadaşlarda da yaptıranlar fotolarını koyaarsa çok iyi olur..

Back
X