Kılcal Damarlarından Sikayetçi Olanlar Buraya

maviyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
42
0
43
Yüzünde yada bacaklarında kılcal damar olan arkadaşlar, annem lazer ile kılcal damar tedavisi yaptırdı sonuçlar süper daha ilk seansta sanki silgi ile silinmiş gibi tüm damarlar kayboldu. Yanlız bir sorun var yaptırdıktan sonra varis çorabı diye birşey varmış onu giymek gerekiyor. Yaptırmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

bilmiyorum hayatım daha ilk seansı ancak damarın kendini toplaması için giyilmesi gerektiğini söyledi doktor.

benim annemdede çok fazla var bacaklarında peki bir seansınta ne kadarı kayboldu ne kadar tuttu bilgilendirirsen sevinirim

zaten daha yeni yapıldı dediğim gibi seansa girdi çıktığında yok olmuşları. şok olduk annemle bu kadar başarılı olacağını tahmin etmemiştik. çünkü daha önce de ıpl yöntemi ile yapılmıştı ve başarılı olamamıştı. bu farklı bir yöntemmiş. ama baya acımış annem öyle söyledi.( kıyamam ben ona :)

zümrtüanka canım birde ağrı oluyordu artık bacaklarında senin annendede varmı ağrı?

Maviyim benimde bacaklarımda lazer değilde var öyle biraz çatlak sinir oluyorum. Yani bu başlığına en çok ben sevindim sanırım :))) Senden ricam annen nerde yaptırdı birde maliyeti ne kadar? Emin ol sana minnettar kalırım :))

Canım burada reklam oluyor isim veremiyorum ki nasıl haberleşsek msn ye gel istersen..

"Huriline " benim açtığım konuyla senin yazdıklarının ne alakası var, yorum yapman gerekiyor reklam değil.... herşeyin altından sen çıkıyorsun.

Bende devlet hastanesinde dizimin arka tarafında olan kılcal damar çatlağına yaptırdım bideğişiklik olmadığı gi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…