Kılcal damarları hafifleten kremler

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar bir sitede mist spreylerin damarlara iyi geldiğini okudum türkiyede pek bulamadım ama ne olduugnu tam anlayabilmiş değilim.
ancak bunları azaltan hafifleten kremler vs varmış bilen varmı?_

ben kullanmadım ama eczanede görmüştüm . dermokozmetik ürünlerin kılcal damarları hafifletio ciltteki kızarıklığı azaltan kremleri var. bana denemem için bioderma nın testerını vermişlerdi ama denemek nasip olmadı :) kılcal damar derken bunu mu kastetmiştiniz bilmiyorum ama umarım yardımcı olabilnişimdir :)

ben 2 hafta önce doktora gittim,kılcal damarlar tamamen estetik sorunu o yüzden güzellik merkezlerine gidin dedi.
ilaç verin dedim, ilaçla geçicek birşey değil lazer yaptırabilirsin dedi.
yani kılcal damar sorunu kremle falan çözülecek birşey değil:(

göz altındaki kılcal damarların kalınlığından mı bilmiyorum ama göz altı morlukları için bildiğiniz krem var mı ?

canım benim bacaklarımda kılcal damarlar var ama bi arkadaşım göz altındaki morluklar ve damarlar için basur kremi iyi geliyor demişti tabi ne kadar doğru bilemem.

evet ya çözümü yok mudur bunun ? ciltteki nemsizliğin kılcal damarlara neden oldugunu duymuştum bu doğrumu..yani iyi bir nemlendirici seçerek en azından ileride oluşumunu önlemek mümkünmü..ayrıca ben alkolü tonik kullanıyorum sanırım o da kötü yonde etkiliyor kılcal damarları veya hassas ciltte kılcal damar oluşumunu :44:

benimde yüzümde var ama belli belirsiz gamzemin olduğu yerde çıktı galiba cildim çok aşırı hassas. Geçen sene kışın cildimi çok iyi kremle korumamıştım güneşten. Artık cildime krem sürmeden balkona çıkmıyorum. Kılcal damarda azalma yok ama krem sürmeyi ihmal etmiyorum.

Back
X