Kılcal Damar Varisleri ve Venöz Yetmezlik Skleroterapi

Lady Di

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
77
29
42
Merhaba

Sol SFJ 4mm Sağ SFJ 5 mm venöz yetmezlik belirlenmiş bacaklarımda ince damarlar vardı onlar için baktırdım aslında köpük tedavisi yaptırdım (skleroterapi denilen tedavi ) geçen yıl Nişantaşı'nda bir klinikte bu yıl tekrar görünce renkli dopller çektirdim . Venöz yetmezlik için tedavi gören var mı ?​

Kılcal damarlar için köpük tedavisi demek ki komzetik bir işlem .​

Selamlar, İzmir de DR Onur Üstünel e tedavi oldum çok memnunum. Bana öncesinde herşeyi açık açık anlattı ve tedavimi tek seansta halletti. Bacaklarındaki ağrılar ve renk değişiklikleri gitti.

Tam olarak yapılan işlem/ tedavi nedir acaba yardımcı olur musunuz?
Görünen damarlara bir sıvı enjekte ediliyor o damar kapanıyor ve anında görünmez bir hal alıyor. Sadece ilaç öksürük yapıyor. Benim deneyimim.bu şekildeydi. Yine de venöz yetmezlik varsa mutlaka film çektirip ona göre başlamak lazım. Bir süre sonra yine mimin damarlar çıkıyor. O kocaman olanlar gitti simdikik sikinti yok .

Görünen damarlara bir sıvı enjekte ediliyor o damar kapanıyor ve anında görünmez bir hal alıyor. Sadece ilaç öksürük yapıyor. Benim deneyimim.bu şekildeydi. Yine de venöz yetmezlik varsa mutlaka film çektirip ona göre başlamak lazım. Bir süre sonra yine mimin damarlar çıkıyor. O kocaman olanlar gitti simdikik sikinti yok .
Merhabalr yapilan işlem bir gun icinde mi bitti. Sehirdisindan gitmeyi dusunuyorum da

X