- Konu Sahibi sevdiceksiz
-
Lazer yüz tüylerinde etkili değil pek fazla en azından benim bıyıklarda işe yaramadı en iyisi sen iğneli epilasyona git biraz acı verir ama uzatmana gerek olmaz çıktıkça gidersin hem de kesin çözüm bir daha asla çıkmıyorlar :)
Canım ondada yanma ihtimali var bide yazın pek önermiyorlar sanırım
İşinin ehlini bulursan yanma ihtimali vs yok canım.Ayrıca lazer yazın yapılmaz asıl iğneli epilasyonda yazın yapılmaz diye bir şey bilmiyorum ben yaptırdım.Gerçi güneş koruyucu sürüyordum yüzüme.Sen bilirsin yine de ama lazeri denemiş biri olarak yine hsrana uğrarsın ki zaten uzamadan cımbızla alırsan kesin uğrarsın
Canım sir ağda denedin mi, siyah noktaları bile alıyor, kısa da olsa o tüyleri alamamışsa senin kullandığın normal ağda olabilir gibi geldi.
lazer epilasyon yaptırıyorsan kesinlikle cımbızla almayacaksın,
hem de öyle bir ay değil, lazer uygulandığı sürece diye biliyorum ben.
cımbızla alırsan lazer tedavisi boşa gider.
uzadıkça epilatörle traş et bence.
yeni çıkan epilatörleri dene.
hem traş lazer uygulandığı sürece tüyleri daha da kuvvetlendiremez.
canım aynen benim derdimi anlatmışsın. aynı sorunu yaşıyorum. bir de farkeden herkesin ''aa lazere neden gitmiyosun nasıl uğraşıyorsun'' diye sormalarına ayrıca sinir oluyorum yıllardır. ben de lazere gittim denedim ama olmadı. o jiletle alma makasla kesme olayı çok kötü. hergün insan içine çıkan biriysen çok zor ki ben aynen öyle jiletle alıp lazere giteme rağmen hiçbir çözüm olmadı.. şimdi yeniden denemeyi düşünüyorum ama jilet uygulamadan yapan yerler varmış araştırıyorum. çok umudum yok ama en azından bir kere daha deneyeceğim.. yoksa başka çare yok ben de sir ağda ve iple aldırmaya devam ediyorum..dipler belli olmaya başlayınca da kapatıcı sürüyorum ne yapayım ki. çok şükür erkek arkadaşım görmüyor ya da çok fazla sorun etmiyor. takmamak lazım heralde ama haftada 2 kere almak şart, kuaföre gidince daha düzenli oluyor hepsi tek seferde en azından...
makasla dibinden kes lazerin boşa gitmesin bari...kalınsa sonuç alırsın lazerde..kökü önemli...sert ve kalın olmalı
evet kalın amasorunda ordazaten bir ikitane değilki çok var makasla alıncadipleri belli olcak dün almıştım bugun lazer yaptı 2,3 tane çektimlazzerden sonra yarın arkadaşlarımla olacağım için..
evet kalın amasorunda ordazaten bir ikitane değilki çok var makasla alıncadipleri belli olcak dün almıştım bugun lazer yaptı 2,3 tane çektim lazzerden sonra gözükenleri yarın arkadaşlarımla olacağım için..
Parasını vermişsiniz bari devam edim belki işe yarar kimsede hor görerek bakmaz merak etme sonuçta sana bağlı bir durum değil,istemsiz.Doktora gittiniz mi?Bir hormon testi falan yaptırdınız mı?Kılların çıkma sebebi hormonal bir problem yüzündende oluyor ona bir çözüm bulursanız belki ileride de çıkmaz.
ben tum vucut ıcın lazer yaptırıyoruum ama bıyık bolgesı gercekten cok can sıkıcı ,
benım bıyıklarım acık renk olmasına ragmen cıktıgı bellı oluyor
bazı dusuncesızler neden almıyorsun , bıyıkların terlemıs gbı salakca seyler soyledıklerı ıcın
ben dayanamadım aldım ama 3 ay sabrettım hıc dokulme olmamıstı bende ıns sen dayanırsın ve kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?