• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl tüy sorunu özgüvenimi etiliyor.

sevdiceksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
150
0
46
İstanbul
Bu konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde derdim bu :14: Çene altımdaki kalın tüyler..Hergün alıyorum ama tek tük kalıyo nokta nokta belli oluyor..biriyle konuşurken rahat olamıyorum acaba farkediliyomu diye..Ben aynaya baktığım zaman yakından belli oluyo çünkü..Ağda falan almıyo çok uzatmam gerekiyo küçük ve kalın olduğu için gelmiyo :14: Bu duruma çok takmış durumdayım.Bugunde lazere gittim uygulamaya doktor 1 ay dipten çekmeyeceksin ya jilet ya makasla kes dedi..Bir ay boyunca nasıl öyle dolaşayım :14: Jiletle alırsam dahakötü olma ihtimali var ilerde..Makaslada nokta şeklinde kara karar belli olucak..O kadar paraverdim ama sanırım cımbızla almaya devam edeceğim..Bi yandanda hergün almaktan bıktım aldığım halde rahatda olamıyorum insanların yanında..Kafamda büyütmüş durumdayım Ne yapıcam ben :14:

Lazer yüz tüylerinde etkili değil pek fazla en azından benim bıyıklarda işe yaramadı en iyisi sen iğneli epilasyona git biraz acı verir ama uzatmana gerek olmaz çıktıkça gidersin hem de kesin çözüm bir daha asla çıkmıyorlar :)

Lazer yüz tüylerinde etkili değil pek fazla en azından benim bıyıklarda işe yaramadı en iyisi sen iğneli epilasyona git biraz acı verir ama uzatmana gerek olmaz çıktıkça gidersin hem de kesin çözüm bir daha asla çıkmıyorlar :)

Canım ondada yanma ihtimali var bide yazın pek önermiyorlar sanırım:14:

Canım ondada yanma ihtimali var bide yazın pek önermiyorlar sanırım:14:

İşinin ehlini bulursan yanma ihtimali vs yok canım.Ayrıca lazer yazın yapılmaz asıl iğneli epilasyonda yazın yapılmaz diye bir şey bilmiyorum ben yaptırdım.Gerçi güneş koruyucu sürüyordum yüzüme.Sen bilirsin yine de ama lazeri denemiş biri olarak yine hsrana uğrarsın ki zaten uzamadan cımbızla alırsan kesin uğrarsın

İşinin ehlini bulursan yanma ihtimali vs yok canım.Ayrıca lazer yazın yapılmaz asıl iğneli epilasyonda yazın yapılmaz diye bir şey bilmiyorum ben yaptırdım.Gerçi güneş koruyucu sürüyordum yüzüme.Sen bilirsin yine de ama lazeri denemiş biri olarak yine hsrana uğrarsın ki zaten uzamadan cımbızla alırsan kesin uğrarsın

Napıcamı bilmiyorum ki güvenemiyorum iğneye risk var çünkü bnm yaptırdığım ütüleme ama boşa gidicek büyük ihtimal çünkü ben dayanamayıp o görüntüye alırım gibime geliyo :5:

Canım sir ağda denedin mi, siyah noktaları bile alıyor, kısa da olsa o tüyleri alamamışsa senin kullandığın normal ağda olabilir gibi geldi.

Canım sir ağda denedin mi, siyah noktaları bile alıyor, kısa da olsa o tüyleri alamamışsa senin kullandığın normal ağda olabilir gibi geldi.

Ben normal ağdayla denedim almadı kuaföre gittim o sir ağda yaptı hepsini almadı kalanları cımbızla çekti..Haftada bir olsa dua edicem ama hergün çekilmiyo :( İnsanlara fazla yaklaşınca çekiniyorm

Son düzenleme:
lazer epilasyon yaptırıyorsan kesinlikle cımbızla almayacaksın,
hem de öyle bir ay değil, lazer uygulandığı sürece diye biliyorum ben.
cımbızla alırsan lazer tedavisi boşa gider.
uzadıkça epilatörle traş et bence.
yeni çıkan epilatörleri dene.
hem traş lazer uygulandığı sürece tüyleri daha da kuvvetlendiremez.

canım aynen benim derdimi anlatmışsın. aynı sorunu yaşıyorum. bir de farkeden herkesin ''aa lazere neden gitmiyosun nasıl uğraşıyorsun'' diye sormalarına ayrıca sinir oluyorum yıllardır. ben de lazere gittim denedim ama olmadı. o jiletle alma makasla kesme olayı çok kötü. hergün insan içine çıkan biriysen çok zor ki ben aynen öyle jiletle alıp lazere giteme rağmen hiçbir çözüm olmadı.. şimdi yeniden denemeyi düşünüyorum ama jilet uygulamadan yapan yerler varmış araştırıyorum. çok umudum yok ama en azından bir kere daha deneyeceğim.. yoksa başka çare yok ben de sir ağda ve iple aldırmaya devam ediyorum..dipler belli olmaya başlayınca da kapatıcı sürüyorum ne yapayım ki. çok şükür erkek arkadaşım görmüyor ya da çok fazla sorun etmiyor. takmamak lazım heralde ama haftada 2 kere almak şart, kuaföre gidince daha düzenli oluyor hepsi tek seferde en azından...

lazer epilasyon yaptırıyorsan kesinlikle cımbızla almayacaksın,
hem de öyle bir ay değil, lazer uygulandığı sürece diye biliyorum ben.
cımbızla alırsan lazer tedavisi boşa gider.
uzadıkça epilatörle traş et bence.
yeni çıkan epilatörleri dene.
hem traş lazer uygulandığı sürece tüyleri daha da kuvvetlendiremez.

Benimkide boşa gidecek gibi gözüküyor.

canım aynen benim derdimi anlatmışsın. aynı sorunu yaşıyorum. bir de farkeden herkesin ''aa lazere neden gitmiyosun nasıl uğraşıyorsun'' diye sormalarına ayrıca sinir oluyorum yıllardır. ben de lazere gittim denedim ama olmadı. o jiletle alma makasla kesme olayı çok kötü. hergün insan içine çıkan biriysen çok zor ki ben aynen öyle jiletle alıp lazere giteme rağmen hiçbir çözüm olmadı.. şimdi yeniden denemeyi düşünüyorum ama jilet uygulamadan yapan yerler varmış araştırıyorum. çok umudum yok ama en azından bir kere daha deneyeceğim.. yoksa başka çare yok ben de sir ağda ve iple aldırmaya devam ediyorum..dipler belli olmaya başlayınca da kapatıcı sürüyorum ne yapayım ki. çok şükür erkek arkadaşım görmüyor ya da çok fazla sorun etmiyor. takmamak lazım heralde ama haftada 2 kere almak şart, kuaföre gidince daha düzenli oluyor hepsi tek seferde en azından...

Belli oluyo yani o kadar belki benimkide o kadar belli oluyodur ama söylemiyo olabilirler :14:Hergün çıkmıyorum ama çıktığımdada rahatsız oluyorum ben...Off erkekler ne şanslı yaaa..Alalhtan benm sevgilim yok olsada çekinirdim zaten fazla bakamazdım suratına belli olcak diye

Son düzenleme:
makasla dibinden kes lazerin boşa gitmesin bari...kalınsa sonuç alırsın lazerde..kökü önemli...sert ve kalın olmalı

evet kalın amasorunda ordazaten bir ikitane değilki çok var makasla alıncadipleri belli olcak dün almıştım bugun lazer yaptı 2,3 tane çektim lazzerden sonra gözükenleri yarın arkadaşlarımla olacağım için..

Son düzenleme:
evet kalın amasorunda ordazaten bir ikitane değilki çok var makasla alıncadipleri belli olcak dün almıştım bugun lazer yaptı 2,3 tane çektimlazzerden sonra yarın arkadaşlarımla olacağım için..

bende bıyık için 3-5 seans lazere girmiştim bende köklerden rahatsız olduğum için devam etmedim iple alıyorum.lazer uygulanan bölgede yüz için geçerlimi bilmiyorum ama ortalama 2 hafta kadar geçtikten sonra dökülüyor.ben normale gitmiştim iğneli epilasyonu araştır istersen.

evet kalın amasorunda ordazaten bir ikitane değilki çok var makasla alıncadipleri belli olcak dün almıştım bugun lazer yaptı 2,3 tane çektim lazzerden sonra gözükenleri yarın arkadaşlarımla olacağım için..

ee seansını ziyan etmişsin azıcık dayan bence....ne bilim fazla yaklaşma kapatıcı sür falan..ama dayan biter inş..

Parasını vermişsiniz bari devam edim belki işe yarar kimsede hor görerek bakmaz merak etme sonuçta sana bağlı bir durum değil,istemsiz.Doktora gittiniz mi?Bir hormon testi falan yaptırdınız mı?Kılların çıkma sebebi hormonal bir problem yüzündende oluyor ona bir çözüm bulursanız belki ileride de çıkmaz.

ben tum vucut ıcın lazer yaptırıyoruum ama bıyık bolgesı gercekten cok can sıkıcı ,
benım bıyıklarım acık renk olmasına ragmen cıktıgı bellı oluyor
bazı dusuncesızler neden almıyorsun , bıyıkların terlemıs gbı salakca seyler soyledıklerı ıcın
ben dayanamadım aldım ama 3 ay sabrettım hıc dokulme olmamıstı bende ıns sen dayanırsın ve kurtulursun

Parasını vermişsiniz bari devam edim belki işe yarar kimsede hor görerek bakmaz merak etme sonuçta sana bağlı bir durum değil,istemsiz.Doktora gittiniz mi?Bir hormon testi falan yaptırdınız mı?Kılların çıkma sebebi hormonal bir problem yüzündende oluyor ona bir çözüm bulursanız belki ileride de çıkmaz.

Gittim test yaptırdım bişey çıkmadı göbeğimde bile çıkıyo ama benim için ne o önemli nede bıyık sadece çene altındakiler

ben tum vucut ıcın lazer yaptırıyoruum ama bıyık bolgesı gercekten cok can sıkıcı ,
benım bıyıklarım acık renk olmasına ragmen cıktıgı bellı oluyor
bazı dusuncesızler neden almıyorsun , bıyıkların terlemıs gbı salakca seyler soyledıklerı ıcın
ben dayanamadım aldım ama 3 ay sabrettım hıc dokulme olmamıstı bende ıns sen dayanırsın ve kurtulursun

Ben şimdiden taktım bu konuyu dayanıcamı sanmıyorum..Hergün almaktanda bıktım bi çözümüde yok :( Allah korusun bişey olsa 2 3 gün alamasam sakallı dedelere dönücem :14:

Son düzenleme:
lazer siyahlastiyor tüyleri sarilarida mahvetti.. önermem ama ise yarayanalrda var

anlamdigim herkes yaptiriyor iyi sadece bende ise mi yaramadi

Back