kıl testere ile ahsap oymacılıgı

Tek kelime ile MUHTEEESEM! Cok gelecek vaad eden bir sanat bu. Yakin zamanda patlama yapacak. Yurt disinda yasamis olsaydiniz, köseyi dönmüstünüz. Bu gibi ürünler Almanyada Dawanda sitesinde yok satiyor. Basarilar diliyorum.

Tek kelime ile MUHTEEESEM! Cok gelecek vaad eden bir sanat bu. Yakin zamanda patlama yapacak. Yurt disinda yasamis olsaydiniz, köseyi dönmüstünüz. Bu gibi ürünler Almanyada Dawanda sitesinde yok satiyor. Basarilar diliyorum.

cok tesekkur ederız evet dedıgınız gıbı cok gelece vaad ediyor aynı zamanda turkıyede bu sanatla ugrasan sanatcılar parmakla gosterılmeyecek kadar az ben burda esım adana tanıtım yapmak ıstedım ılgılenen olur dıye . dawanda demıstnınız sanırım bu sıtenın linkını atarmısınız vede bu urunlerı tanıtacagm baska sıteler onereırsenız sevınırımm

hepsi birer şaheser.rahmetli babamı hatırladım.o da evimizin küçük wc atölye haline getirmişti.yaptıkları hala evimde durur.eşinizin ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…