ismihazan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2016 1.082 2.788 133 10 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #1 Merhaba microblading kıl tekniği yaptırdım kaşlarıma. Phibrows markası. Ama ciddi bir koyuluk var şu anda. Bu koyuluk geçer mi yaptıranlar cevap verirse çok sevinirim :)
Merhaba microblading kıl tekniği yaptırdım kaşlarıma. Phibrows markası. Ama ciddi bir koyuluk var şu anda. Bu koyuluk geçer mi yaptıranlar cevap verirse çok sevinirim :)
Cynd Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ocak 2022 748 477 33 30 11 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #2 Geçiyor normalde dönüyor 1 hafta falan sürmüştü sadece
kahvemelegi Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2020 177 113 53 24 11 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #3 rengi zaten en geç 1 ay ıcerısınde akıyor eder akmazsa pudralama yaptırabılırsınız
S SMS5308 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2018 40 11 38 34 30 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #4 Bende dün yaprırdım çok koyu geliyor gözüme alışamadım yaaa. Siiznki açıldı mı rengi durumunuz nedir
ismihazan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2016 1.082 2.788 133 11 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #5 SMS5308 .!.: Bende dün yaprırdım çok koyu geliyor gözüme alışamadım yaaa. Siiznki açıldı mı rengi durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Evet tam olarak kendi doğal kaşlarımın rengini aldı asla işlem olduğu anlaşılmıyor çok memnunum ama tam rengi alması 1ayı hatta bir buçuk ayı buldu
SMS5308 .!.: Bende dün yaprırdım çok koyu geliyor gözüme alışamadım yaaa. Siiznki açıldı mı rengi durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Evet tam olarak kendi doğal kaşlarımın rengini aldı asla işlem olduğu anlaşılmıyor çok memnunum ama tam rengi alması 1ayı hatta bir buçuk ayı buldu
A aslanbaran Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2018 42 19 88 23 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #6 ismihazan .!.: Evet tam olarak kendi doğal kaşlarımın rengini aldı asla işlem olduğu anlaşılmıyor çok memnunum ama tam rengi alması 1ayı hatta bir buçuk ayı buldu Genişletmek için tıkla... Merhaba kaşımızdan hala memnun musunuz? Bir de kime yaptırdığınızı yazar mısınıx eğer memnunsanız?
ismihazan .!.: Evet tam olarak kendi doğal kaşlarımın rengini aldı asla işlem olduğu anlaşılmıyor çok memnunum ama tam rengi alması 1ayı hatta bir buçuk ayı buldu Genişletmek için tıkla... Merhaba kaşımızdan hala memnun musunuz? Bir de kime yaptırdığınızı yazar mısınıx eğer memnunsanız?
A aslanbaran Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2018 42 19 88 24 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #7 Çok teşekkür ederim hızlı yanıtınız için. Ben İzmir’de yaşamadığım için önerdiğiniz yere gidemem ama sizin mesajlarınızla cesaretlendim. Sağolun.
Çok teşekkür ederim hızlı yanıtınız için. Ben İzmir’de yaşamadığım için önerdiğiniz yere gidemem ama sizin mesajlarınızla cesaretlendim. Sağolun.
ismihazan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2016 1.082 2.788 133 2 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ismihazan #8 aslanbaran .!.: Merhaba kaşımızdan hala memnun musunuz? Bir de kime yaptırdığınızı yazar mısınıx eğer memnunsanız? Genişletmek için tıkla... Evet memnunum işlem olduğu hiç anlaşılmıyor ben samsunda yaptırdım
aslanbaran .!.: Merhaba kaşımızdan hala memnun musunuz? Bir de kime yaptırdığınızı yazar mısınıx eğer memnunsanız? Genişletmek için tıkla... Evet memnunum işlem olduğu hiç anlaşılmıyor ben samsunda yaptırdım