- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- Konu Sahibi sezenpanpisiniz
ya benimde ara ara seyreklikler vardı sarımsakla ( önce doğal yolları deniorm olmazsa sunilere bakıorm ) biraz artırdım oraları ama yavaş ilerlio tabi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırdın mı bilmiyorum ama ben varım canım kaşımı aldırırım kendisi nasıl becerdiğini bilmediğim eski kuaförümün düşürdüğü kaşlarımı gayet toparlamıştı Kaş kontorune geleni bayagı cok kötü olsa gitmezler. Bende yardımcısı hariç abartı bariz kahtalı mıçı formunda kaş görmedim açıkcası.Onunda kadının kendi isteği olduğunu düşünüyorum.(eski bu arada gittiğinde gözlerin ararsa yok yani oralarda :))Kontor yaptırmadığım için sana çok yardımcı olamam ama paraaaa diye bağıran kadınlardan değildir.Müşteri memnuniyetine önem verir tatlı bir hanım görüşmeye gidersen sana zaten ne yapıp ne yapamayacağını açıkça belli eder. Tanıyan var mı diye sormuşsun diye yazdım ha birde araştırman devam ediyorsa Nişantası Bulut Aras a da bir bak derim onda yaptırmış sonrada rotus (akınca yapılan işlem )attırmış birini bizzat tanıdım doğaldı onunkide.ben kaslarımı aldırdıgım kıza sordum, İstanbul kartal da dilek kara diye bir kızı tavsiye etti
instegramda baya foto var ben de gideceğim galiba, bu kişiyi tanıyan var mı?
yaptırdın mı bilmiyorum ama ben varım canım kaşımı aldırırım kendisi nasıl becerdiğini bilmediğim eski kuaförümün düşürdüğü kaşlarımı gayet toparlamıştı Kaş kontorune geleni bayagı cok kötü olsa gitmezler. Bende yardımcısı hariç abartı bariz kahtalı mıçı formunda kaş görmedim açıkcası.Onunda kadının kendi isteği olduğunu düşünüyorum.(eski bu arada gittiğinde gözlerin ararsa yok yani oralarda :))Kontor yaptırmadığım için sana çok yardımcı olamam ama paraaaa diye bağıran kadınlardan değildir.Müşteri memnuniyetine önem verir tatlı bir hanım görüşmeye gidersen sana zaten ne yapıp ne yapamayacağını açıkça belli eder. Tanıyan var mı diye sormuşsun diye yazdım ha birde araştırman devam ediyorsa Nişantası Bulut Aras a da bir bak derim onda yaptırmış sonrada rotus (akınca yapılan işlem )attırmış birini bizzat tanıdım doğaldı onunkide.
Neresi olduğunu öğrenebilir miyim?Canım akşam paylaşabilirim. Ben antalya da bir ark baz alarak gittiğim bi güzellik salonunda 650 tl ye yaptırdım. Herkes onu tavsiye etti. Kısacası bu işin piyasası max 600 650
Canım albümünü göremedim ama memnunsan nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyimKızlar,bende iki gün önce Kıl Tekniği yaptırdım kaşlarıma. Çok beğendim sonucu. Kaşlarımı ala ala azalmıştı ve inceltmişti daha önce Kaş aldırdıgım bayan. Kaş kalemi ve Kaş farı kullanmaktanda sıkılmıştım. Malum,yaz geliyor . Deniz havuz sıkıntı olacağını düşünerek yaptırım :) Iyikide yaptırmışım :) Bir ay sonra rötuş için gideceğim.
Merak edenler için albüm oluşturdum. Beni izlemeye alanlar sonucu görebilir
Albümümü kaldırdım Canım..Canım albümünü göremedim ama memnunsan nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyim