Lazer Epilasyon Kıl sorunu !!!azer epilasyonda çalışan ya da bilgisi olan var mı :(

Ütüleme tekniği ile olan lazer cihazını deneseniz o işe yarıyor. Kontrol seansına gerek duyulmuyor hiç. 2 ay önce gittim. 2 aydır tüyler uzadıkça kopuyor. Hala etkisini gösteriyor.ve de zaman açısından çok iyi birkaç dakikada bitiyor. Yanık izi de kalmıyor ciltte. Önceki gittiğim yere göre bu sonuncu gittiğim yer çok iyi. Ve makinesi gerçekten işe yarıyor

1 hafta geçti dökülme yok. Bir hafta sonra gideceğim kontrole bakalım ne olacak
Bir haftada dokulmemesi normal benimde genital bölge 10 günden sonra dökülmeue başladı ama bacak yaparken zaten seans sirasinda yüzde 90 gitti benim. Acaba yüksek çalıştıkları için mi gitti anlamadim kökleri görünüyor ama yüzeyde kil kalmadı gözden kaçan yerler içinde kontrolde yapacaklar zaten. Siz biraz sabredin bence alex etkili çünkü beyaz ten siyah kilda

Aa ciddi misin? Kaç seans gittin ve ne kadar süre geçti?

Aa ciddi misin? Kaç seans gittin ve ne kadar süre geçti?

7-8 seansta falan bitmişti ama ben gideli yıllar oldu, yeni değil gitmem. Tek tük çıkıyor tabi arada ama jiletleyiveriyorum, bitti gitti. Öyle çoğalmadı yani.

7-8 seansta falan bitmişti ama ben gideli yıllar oldu, yeni değil gitmem. Tek tük çıkıyor tabi arada ama jiletleyiveriyorum, bitti gitti. Öyle çoğalmadı yani.

Tüy rengin ten rengine yakın mıydı? Benim bazı bölgeler öyle tüy rengi açık kahverengi, kolun alt kısımları vs. O yüzden merak ettim.

Tüy rengin ten rengine yakın mıydı? Benim bazı bölgeler öyle tüy rengi açık kahverengi, kolun alt kısımları vs. O yüzden merak ettim.

Yani benimkilerin bir kısmı bildiğin sarıydı, bazı yerlerimde siyah renkli çıkıyordu. Kollarımdakiler sarıydı mesela, bacaklarımın üst kısmı vs. Sorun olacağını sanmam sizinkinin.

Yani benimkilerin bir kısmı bildiğin sarıydı, bazı yerlerimde siyah renkli çıkıyordu. Kollarımdakiler sarıydı mesela, bacaklarımın üst kısmı vs. Sorun olacağını sanmam sizinkinin.

Iyiymiş sahiden. Eskiden sarı köklü tüyleri görmez diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…