Lekeler, Çiller kil maskesinin faciası:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

plasure

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
1.019
766
kızlar bugun kil maskesi yapayım dedim ve burdaki bi arkadaşın verdiği tarifle yaptım ama pürüssüz olan alnımda minik minik delikler oluştu..iğne deliği gibi ve bissürü..şuan acaip sinirlerim bozuk zaten lekelerlerle başım belada uzun zamandır bi de üstüne pürüssüz olan tek yerimide mahvettim:çok üzgünüm: sizce zamanla eski halini alırmı yoksa daha da büyürmü? şuan acaip moralim bozuk lütfen yardım edinsenağlama

geçmiş olsun,yaptığın kil doğal değilmiydi nerden aldın ne markaydı?benim bildiğim bazı kimyasal içeren maskeler bu delikleri yapar o yüzden yüz maskelerini 15 günde veya 1 ayda yapmak lazım

benimde zaten ilk yapışımdı ve aktardan almıştım hazır satılan killerden tek kullanımlık olanlar ama paketini attım yani bilmiyorum markasını off çok sinirlerim bozulduu(.. yani küçük küçük delikler zamanla geçeceğinden emin olsam bu kadar kafaya takmam ama hadi büyürse işte o zaman bunalıma girerim iyice

gözeneklerin temizlenmiş boşaldığı içinde böyle olmuş olabilir zamanla geçer bence,kafana takarsan büyürde büyürr

ya gözeneklerin açılması mı iyi kapanması mı açıkken delik delik bi surat kapalıyken minik minik siyah noktalar yokmu tamamen gideren bişi

cnm bnde denyımımı paylasım,bnde arkadas tavsıyesıyle aldım yesıl kıl,kndım evde hazırladım yaptım cıltte yumusaklık oldu ama ıyılestırıcı bı etkı yok fakt kıl ın ole bı yan etkısı olamaz cnm,yaptın yuzunu yıkaıdn hmn delık mı cıktı yuzunde,bnce bask bısıdır bu..

cnm ben zaten roaccutane kullanıyordum biteli 3hafta oldu yani yüzüm hala hassas ama ben sorun olmaz diye düşündüm ve yaptım belki öncedende çok küçük delikler vardı farkedemeyeceğim kadar ama maskeden sonra bi anda gözüme göründüler hemde bissürü tabiki çok yakından bakınca ama büyür diye endişe ediyorum gerçi şuan ilk günkü kadar değiller ama hala varlar ne zaman geçer bilemiyorum ama artık düşünmekten yoruldum

Dermokilin kil maskesini bende haftada 1 yapıyorum yağlı ciltler için olanını niye öyle yaptıki sende anlamadım..

banada kil yaramıyo cildim hassas olduğu için minik minik sivilceler çıkıyo

arkadasalar bende kullandım kil maskesi gecen gün ama her hangi bi şikayetim yok demekki böyle maskeleri uygulmadan önce test etmek gerekiyor...

benimde yanaklarımdaki gözeneklerim çok açık ve burnumun kenarında siyah nokta vardı sıkmadan çıkmıodu çıkardım ama şimdide orası delik oldu kapanır mı acaba zamanla çok sinirimi bozuor siyah nokta ve sivilcelerden nefret ediorum ya çıkarsan bir dert çıkarmasan başka bir dert

merhaba hanımlar bende kil maskesini her hafta yapıyorum cildim karmadan yağloya dönük özellikle yağlanma ve sivilce sorunu olan cilde çok iyi geliyor

diş macunu kıvamına sıcak su ile getiriyorum içine bir kaç damla limon ve gül suyu da ekliyorum

ister tam kuruduğunda cildinizi önce ıslatıp ovarak çıkartın ister tam kurumadan ovarak çıkartıp yıkayın

çok bekletmeyin:92: yüzdeki tüm ölü deriyi söküp alıyor bi kere o şekilde uyuya kalmışım yüzüm kıpkırmızıydı ertesi sabah yıkadığımda 2 gün
güneşten yanmış gibi duruyordum dermokilin nemlendiricisiyle yatıştırdım geçti

bilmediğiniz markaları kullanmayın bence. bir akrabamın küçükken bilmediği bir maske kullanmaktan yüzünde hala minik minik delikler var, o sivilce sorunu için kullanmış ama sivilceleri geçirirken oluşan izler kalıcı olmuş

tek kullanımlık kil maskesinden aldım bu akşam yüzüme bakım yapayım diye sürmemle yıkamam bir oldu sanki yüzüme kolanya sürmüş gibi yanma yaptı sizdede böyle bir şey oldumu arkadaşlar(

Aktardan açık kil alıp kendiniz uygulasanız daha iyi olur ben bu paket killere hiç güvenmiyorum... Hatta imkanınız varsa Nevşehir'den falan getirtin kilin aslı orada...

tatlım öncelikle geçmiş olsun:) roaccutane ı bnde kullanmıştım çok eskiden cildi aşırı derecede kurutuyor. eğer kil maskesini beyaz kille yaptıysan üstüne o da cildini kurutmuştur. Gözeneklerinin öyle açılması çok normal. Bol bol nemlendir yüzünü hemencecik geçecekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…