kil maskesi kullanıp memnun kalan var mı?

prensesimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
11
0
arkadaşlar ben bi süredir haftada 2 kez buhar banyosu hemen ardından yeşil kil maskesi uyguluyorum yüzüme.cildim sivilceli ve lekeli.düzelme görüyorum.kullananlar varsa yorumları alabilir miyiz.

haftada bir kil maskesi yapıyorum ondan önce küçük kabak lifi keseyle hafifçe yüzümü temizliyorum sonra maske maskeden sonra portakal jojoba ve e vitamin karışımı hazırlayıp sürüyorum tabi bunları akşam yapıyorum yarım saat sonra yıkayıp bepanten sürüyorum ve yatıyorum...buarada kil maskemi ısparta markalı gül suyuyla hazırlıyorum.bugün 3. yü yapacam bakalım nasıl olacak ama memnunum

ne çok şey sürüyorsun :) günde 3 ürün yada uygulama diyelim yüze kullanmak sakıncalı oluyormuş.2 yi geçmemeliymiş. ben bi sıralar yüzümle ilgilendikçe dahada berbat ettim. çok önemsememek gerekiyormuş. ben kili elma sirkesiyle yapıyorum. çok güzel temizliyo.

canım ben haftada 2 kere önce oda sıcaklığında bir iki dakika beklettiğim yarım çay kaşığı tereyağı ile cildimi bi güzel ovuyorum.tam 5 dk masaf yapıyorum.ondan sonra bu şekilde 5 dk bekliyorum.suratımı yıkamadan yani tereyağı yüzümde vıcık vıcık dururkene kil, mısırununu süt ile maske kıvamına getirip yüzüme bi güzel sürüyorum. çok kurutmadan (çok kurutmak ve o şekildeyken ovmak cilde inanılmaz zarar veriyo) ovarak çıkartıyorum. ardından duşa girip kabak lifi ile hafif hafif masaj yaparak cildimi temizliyorum.duşumu alıp çıkıyorum.çok az bepanten krem sürüp işlemi bitiyorum. bu tarifi şem aslan var cilt uzmanı ondan duymuştum.lekelerim çok açıldı.birde kabak lifif gerçekten mucize.benim bacaklarımda çok batık vardı.böyle pütür pütürdü bacaklarım.kabak lifif ile bacaklarımı bi güzel keseleyim bepanten merhem sürüyorum. çok işe yaradı.üst kollarımdaki minik sivilce tarzı pütürlükler geçti.ben çok memnun kaldım kabak lifinden.uzun oldu ama düz mesala görümcem lekelerin gitmiş ne yapın cildine dedi.bende bunları söledim.kolay gelsin tatlım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…