canım ben haftada 2 kere önce oda sıcaklığında bir iki dakika beklettiğim yarım çay kaşığı tereyağı ile cildimi bi güzel ovuyorum.tam 5 dk masaf yapıyorum.ondan sonra bu şekilde 5 dk bekliyorum.suratımı yıkamadan yani tereyağı yüzümde vıcık vıcık dururkene kil, mısırununu süt ile maske kıvamına getirip yüzüme bi güzel sürüyorum. çok kurutmadan (çok kurutmak ve o şekildeyken ovmak cilde inanılmaz zarar veriyo) ovarak çıkartıyorum. ardından duşa girip kabak lifi ile hafif hafif masaj yaparak cildimi temizliyorum.duşumu alıp çıkıyorum.çok az bepanten krem sürüp işlemi bitiyorum. bu tarifi şem aslan var cilt uzmanı ondan duymuştum.lekelerim çok açıldı.birde kabak lifif gerçekten mucize.benim bacaklarımda çok batık vardı.böyle pütür pütürdü bacaklarım.kabak lifif ile bacaklarımı bi güzel keseleyim bepanten merhem sürüyorum. çok işe yaradı.üst kollarımdaki minik sivilce tarzı pütürlükler geçti.ben çok memnun kaldım kabak lifinden.uzun oldu ama düz mesala görümcem lekelerin gitmiş ne yapın cildine dedi.bende bunları söledim.kolay gelsin tatlım sana