Kıl kurdu

bozze

Biliyorsun Sen Bir Meleksin
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
79
17
13
Selam kızlar çok affedersiniz bende kıl kurdu var .. Döküntü yapıyor ... Ilaçta kullandım ama bir faydası olmadı ne yapmamı önerirsiniz :( :19:

Selam kızlar çok affedersiniz bende kıl kurdu var .. Döküntü yapıyor ... Ilaçta kullandım ama bir faydası olmadı ne yapmamı önerirsiniz :( :19:

onun bir çiğneme tableti var, daha önce kullandınız mı bilemiyorum ama.. sabah akşam çiğniyorsunuz bitiyor sorun..

ilaç pek etkili değil çiğköfteden oluyormuş diyorlar ... :( :44:

aaa sakın sakın yemeyin etli çiğ köfte, siz komageneye transfer olun :1: hatta çiğ sucuk, sosis de yemeyin. bir tek salam zararsız.. V ile başlayan bir ilaç var o çok etkili, eğer çiğ tüketimi de bırakırsanız biter :34:

canım aç karnına çikolata ye birde yine aç karnına kabak çekirdeği çitle iyi geliyormuş:40: geçmiş olsun

Kucukken her cocukta oldg biliorumda bu yasta bilmiodum nerden anladiniz nasil farkettiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım kıl kurdundan daha buyuk tenyalarım vardı afedersın camasırımda gezınırdı ayyyy ıgren cok zayıftım sebeb bu gıtmedım doktor kalmadı ılaclar gecırmedı en son ozele gıtım doktor acıp baktı sasırdı hemsire falan bu ne ya dıye yomesan tenya ılacı yazdı sukur gectı hemen bı kutu ılacta 4 tane falan var bıdahada cıkmadı ama o ılacı kullanana kadar cok cektım kıl kurdundan buyuk etkı eder mı bılmem eczaneye sorman lazım ucuz bısey zaten gecmıs olsun

aç karnına kabak çekirdeği ye....wc i temiz tutmaya çalış ve ailene dikkat et herkesin kullanması gerekiyor ilacı....

Tatlim sifa burda.sabah ac karnina bir avuc kadar kabak cekirdegini akabuklariyla yiyorsun ustunede maden suyu iciyorsun gecmis olsunn.tum ailende yapsa iyi olur.

kızlar çok tşk ederim ... bilgileriniz için... inşallah geçer namaz bile kılamıyorum :( :5::5:

henüz kurt görmedim ama belirtileri var 2 yaşındaki kızımda.. acile gitmeyi düşündüm ama eşim sabahı bekleyelim dedi.. bayram ama:(

siz çözebildiniz mi sorunu?

Belirtileri ne acaba cok merak ettim, gecmis olsun canim...

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Belirtileri ne acaba cok merak ettim, gecmis olsun canim...

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

vajina / popo kaşıntısı, diş gıcırdatması, uykuda ağızdan salya akması, karın ağrısı, gece idrar kaçırma, kilo alamama, sinirlilik, burun kaşıma,

uyuduktan 2-3 saat sonra ağlayarak uyanma (çocuklar için)

5 tanesi biz de var:((((((((( 26 aylık daha.. ilaç vs. nasıl vereceğim.. içmiyor kusuyor ilaçları:((((

Ay içim bir garip oldu. :(

kızımda büyük ihtimalle var teşhis edilsin streç filme saracağım artık onu dışarı çıkarken:( nasıl koruyacağım yaaaa :( sudan bile bulaşıyor.. o kadar dikkat eden bir anneyim gene bi pislik geldi bulaştı:(

Back
X