Kıl kurdu hayatımı kabusa çevirdi lütfen yardım

Bağışıklığını baskılıyor insanın bu tür ilaçlar aynen öyle de oldu bağışıklığı düştü. Çok zayıfladı. Böbrek tarafında şişmeler oldu. Endoskopi ve kolonoskopi oldu Midesinde gastrit çıktı ama bu süreçteki stresine bağlıyorum gastriti. En belirgini Tansiyon düşüklüğü sorunu yaşıyor tuzlu ayran zeytin yiyor hemen toparlıyor. Siz de de oldu mu değişiklikler, sorunlar ?
Ben 16 haftalık hamileyim. Kıl kurdu çıktı bende de ve bir türlü geçmiyor. Ben de bağışıklık sistemimin zayıflığına bağlıyorum bu durumu çocukluğumda bile kıl kurduna yakalanmayan ben bu yaşta başka neden yakalanayim. Bu ilaçlar bağışık sistemi mi zayıf düşürdü. Umarım başka bir hastalıklar çıkmaz

Merhabalar acaba gecti mi anne babanizdan
Neredeyse bir yıl geçmiş aradan nasıl kurtuldunuz ? Bursa’da annem aynı durumdan muzdarip. Kuşlar dadanmıştı balkona annem de besliyordu 1 yıl geçti aradan onların pisliğini temizlerken olduğunu düşünüyoruz ama bir yıl sonra neden! başka herhangi bir yerden de bulaşmış olabilir. Doktorların yanlış teşhisi yüzünden aylarca 3-4 ay oldu kurtulamadılar önce uyuz dediler kremler losyonlar fayda etmedi daha da arttı sadece deri altında vücutta geziyordu. Zaman geçtikçe saç dipleri, kaş ve kirpik dipleri hatta göze sıçradı. Annemlerin ısrarıyla doktor parazit hapı verdi ama doktorlar çözüm bulamıyor iç organlarını ultrason röntgen ile kontrol ettiler bir şey göremediler, 3gün peş peşe dışkı testi yaptılar yok en son üniversiteye araştırmaya gidin dediler. Bir ay sonraya gün bulabildiler bakalım bant testi ile yakalayıp götürecekler. Bu arada sarımsak çok iyi döküyor sabah akşam sarımsak yemeğe başladılar bir de karanfil çayı , ertesi gün dışkıda görmeye başladılar . Kaşıntı yok sadece ısırma hissi ve yürüdüklerini hissediyorlar ve dışarı çıkıyorlar gözle görülüyor mesela kolunda ısırma hissi hissetti sarımsak ya da sirke sürdü kendini dışarı atıyor. İlk zamanlar cilt altından yürüdüklerini de görüyordu. Böyle bir bela işte tabi ilk zamandan bu yana her gün temizlik çok zor. Bir tane örnek görüntü de paylaşayım annemden babama da geçti tabi. Babamın kazağında bir çift kurt var görüntüde. Tedavi olup iyileşenler bilgi verebilirse sevinirim.
Merhabalar nasil gecti acaba anne babanizdan iyi oldular mi

Merhabalar acaba gecti mi anne babanizdan

Merhabalar nasil gecti acaba anne babanizdan iyi oldular mi
Merhaba, Bursa’da Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde bir profesöre göründüler, dirsek içinden deri parçası alıp patolojiye gönderdiler iltihaplı egzama teşhisi koyuldu tamam o da vardı ama parazitin deri altından yürüdüğünü ve deriden dışarı çıktığını görüyorlardı, organ nakli olanların kullandığı bir ilaç verdi ama çok ağır bir ilaç onunla geçtiğini düşünüyoruz ama belki de zamanı gelmişti geçti gittiler bilmiyoruz.

X