• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl Dönmesine Toz Seker !

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1_sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyide şeker kıl köklerini beslemezmi zaten sir ağdayıda bunun için yaptırmıyomuyuz içinde şeker yok diye ???

kızlaaar ben size söyledim daha önce hatta aratırsanız konu mevcut!
topuk taşı ponza taşıda deniyor...
heh alın elinize bacaklar kuruyken daireler çizerek hafiften ovalayın...
ölü derinin pul pul döküldüğünü göreceksiniz...
hem masaj niyetine...
ben yıllardır hep yaparım...
ne kıl dönmesi var ne bişiy pırıl pırıl :)

cnm o ponza taşı tahriş etmiyor mu cildi???bir de şeker gerçekten besliyor mu kıl köklerini???

hanımlar bu tarif erkeklerin kıl dönmesi için de yapılırmı.kardeşimin böyle bir derdi var da

ya ben açmıştım konuyu silinmiş :(
en iyisi şu mükemmel ponza taşını tekrar yazıp konuyu açmak...

Kızlar yaa gerçekten işe yarar mı şeker besler mi acaba kıl köklerini uzun zamandır bunları uygulayıp iyi sonuç alan var mı bende denicem de

ayyyyyyy bende cok merak ettim hemen denicemmm
size sonucu yazarım

sonuc alan varmı arkadaslar? 1 kase sekerdenmi 1,5 tatlı kaşıgı sekerdenmi yaptınız bilgi bekliyoruzz

kızlar benim bi arkadasımın bacakları cok kotu artık yara olmus doktoroda gitti bi çözüm bulamadı ilk aldığından beri boyleymiş onada etkisi olurmu acep?

Kızlar ben bu şekerle yumurta yı denedim de bi faydasını göremedim 1 kere yaptım.Açıkçası bir de korktum çarpılırım falan diye başka çare düşüncem artık.Başka bi arkadaşta fucidin krem demişti onu deneyen var mı:uhm:

canlarım şeker kılları besler onun yerine tuz kullanabilirsiniz veye kahvede olabilir.güzelce de kese ohh miss valla..

Ben bunu biraz farklı yapıyorum.
2 tatlı kaşığı kahve 2 tatlı kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz ve 3-4 çorba kaşığı kadar zeytinyağını karıştıyorum, banyoda banyo öncesinde kendime iyi bir peeling yapıyorum. Sonra da yıkanıp üzerine bir de kese yapıldı mı süper yumuşacık da bir teniniz oluyor. Duştan çıkmadan bebeyağı da sürerseniz cildinize inanamayacaksınız.

Back