Kıl Dönmesine Toz Seker !

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1_sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1

1_sen

Ziyaretçi
Yıllardır bacaklarımda kıl dönmeleri var. Bunlar zamanla kahverengi lekelere dönüşüyor. Sıktığımda da içinden uzamış kıllar çıkıyor. Lekeler de bir türlü geçmiyor. Ne yapmalıyım?
-Kese yapmanız gerekiyor. Bu sayede kıl kökleri daha rahat çıkar. Bir kase toz şeker ve yumurta akını karıştırıp vücudunuza sürün. Bunu ovarak çıkarın. Duştan çıktıktan sonra limon suyuyla masaj yapıp pudra sürün. Bu işlemi haftada bir kez yapın.

SUNA DUMANKAYA

kizlaar deneyen oldu mu?sonuclari bizimle paylasin..

ya deniyim denemesine de 1 kase şekere yazık değilmi diye düşünüyorum walla. bi de 1 yumurta akıysa 1 kase şekere az gelmez mi o?

ya deniyim denemesine de 1 kase şekere yazık değilmi diye düşünüyorum walla. bi de 1 yumurta akıysa 1 kase şekere az gelmez mi o?

yok guzelim fazla gelmez..buyuk bir kase olmadigi surece..sonucta peeling yapacaksin sivi olmasi gerekmiyor..bak guzguzeli memnun kalmis sende dena bakalima.s

bende ilk kez denedim.bir yumurta akı fazla bile geldi.karışımda nerdeyse ayağımdan boynuma kadar her yere yetti :))))) yalnız evde limon kalmamış.bakakım bi süre denices inşallah o lekeciklerden kurtulurum!

ya arkadaşlar ben de denicem bacaklarımda. ama bişi sorcam, benim bikini bölgesinde de kıl dönmesi oluyor. acaba oraya kullanılması sakıncalı mıdır? lütfen bilenler cevaplasın. yoksa kafayı yicem. yoksa bikini bölgesindeki kıl dönmelerine başka çözümü olan varsa yazsın lütfen. bekliyorum

heh tebrikler güsel soru valla. bilen varsa yazsın arkadaşlar.bide ayrı boyut açayım soruya aklıma takılıyo çünküm ;şimdi bu nimetleri sağımıza solumuza sürmekte bi sakınca var mı bide banyoda akıp gidiyo ya ne dersiniz?

kızlar ya şu kabak lifimi deniyo hani aktarlarda satılıyo genelde bööle uzun sarı bişey sert umarım biliyosunuz dur işte onunla yıkanmayı bi deneyin.biraz açıyo ama hem selülite (kan dolaşımını hızlandıracağından dolayı) hem batık tüylere iyi geleceğini düşünüyorum.almıştım 1 seneden fazla oldu duruyo bu gün cesaret ettim bence deneyin!

hadi kızlar bilen yok mu cevap verin lüften. valla ben çok mutsuzum bu bikini bölgesindeki kıl dönmelerinden. nefret ediyorum yaa. çok kötü görünüyo. yardımm

bence sakincasi olmaz agda neyden yapiliyor zaten...
peki kullanan arkadaslarin sorunu gectimi devam ediyor mu acaba..

Amma zahmetliymiş yafff uff kim uğraşcak,ya bi jel falan olsa satılan,sürünce bütün kıl dönme sorununu halletse demi

alacaksın zımparayı zıpmatalıcaksın uyuz şeyleriKötü Kazen sadistligim üstümde bugun sanırımsenağlama

ben sadece bacağımda denedim pek etkisi olmadı ama yine denicem. vaktim yoktu hemen yıkamak zorunda kaldım. bi dahaki deneyimimi de sölerim.
ya vvalla bıktım yaa, sinir oluyorum. hem bacaklarımda oluyo hem de bikini bölgesinde. kırmızı kahverengi lekeler hiç de güsel olmuyo özellikle de bikini bölgesi.
ya bepantene falan kullansak acaba faydası olur mu?

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıDenemedim ilk defa duydum:1shok: deniycem faydasını görürsem yazarım:teytey:

Ben denedim arkadaşlar,hem de 3kez,gerçekten faydası oluyor.Fakat birkeresinde bir çorba kaşığından fazla şeker koyduğum için olmadı.Maksimum 1.5 çorba kaşığı şeker koyun bendne söylemesi.Deriye sürüldüğü zaman bi 5 dakika kadar bekletilip kir çıkarır gibi iyice ovalıyorsunuz,suyla yıkıyorsunuz ve sonra limonla masaj yapıyorsunuz,biraz yakabiliyor limon ama faydası oluyor gerçekten.Batıkla oluşan lekeler için zamanla limıon çok fayda ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…