• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kikirdakla burun estetigi revizyonu

YILDIZ47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
823
380
103
44
Merhaba arkadaslar ben 2 yildan fazla oldu burun estetiği oldum. Duz bi burun isterken baya kavisli bi burnum oldu. Ameliyattan sonra aylarca depresyondan cikamadim gittim dolgu yaptirdim hatta. Simdi doktorum istersen kikirdakla kavisi doldururuz kucuk bi opreasyon muayenehanede yaparim diyor. Ama sonraki surec beni korkutuyor. Yaptiranlar yardimci olursa sevinirim

ben küçük bi operasyonla yapılacağını düşünmüyorum açıkçası sonrasından sıkıntı yaşarsın bence iyi bi doktor bulup yaptır birdaha uğraşma

ben küçük bi operasyonla yapılacağını düşünmüyorum açıkçası sonrasından sıkıntı yaşarsın bence iyi bi doktor bulup yaptır birdaha uğraşma
Aslinda ben revizyon düşünmüyordum cok memnun olmasamda alışmaya baslamistim. Doktoruma baska bi islem icin foto atmistim. Burnumu begenmedi ve kendi teklif etti😂

Nasıl küçük bir operasyonmuş ilginç ve muayenehanede yapacak bir de. Revizyonunun en zor ameliyatlarından zaten kıkırdak eklenmesi.Yeterli kıkırdak burnunuzun içinde var mı yok mu, kulaktan mı alacak, kaburgadan mı? Bunları belirlemeden gel kıkırdak ekleyelim demesi oldukça garip geldi açıkçası. Ben oldum 3 hafta önce diğer burun ameliyatları gibi oldukça ciddi ve zorlayıcı süreçler yaşıyorsunuz tabi ki bunda da.

Nasıl küçük bir operasyonmuş ilginç ve muayenehanede yapacak bir de. Revizyonunun en zor ameliyatlarından zaten kıkırdak eklenmesi.Yeterli kıkırdak burnunuzun içinde var mı yok mu, kulaktan mı alacak, kaburgadan mı? Bunları belirlemeden gel kıkırdak ekleyelim demesi oldukça garip geldi açıkçası. Ben oldum 3 hafta önce diğer burun ameliyatları gibi oldukça ciddi ve zorlayıcı süreçler yaşıyorsunuz tabi ki bunda da.
Ayrintilari hic konusmadim birkac gun icinde gidip yuzyuze goruscem. Dista hic dikis olmayacak dedi

Kıkırdak eklemek bence ameliyattan da zor, mesela benim burnuma da eklendi, maalesef dışardan belli oluyor 8 ay olmasına rağmen, sonra kavisten kurtulacağım derken bir de kemerle uğraşmak zorunda kalmayın

Kıkırdak eklemek bence ameliyattan da zor, mesela benim burnuma da eklendi, maalesef dışardan belli oluyor 8 ay olmasına rağmen, sonra kavisten kurtulacağım derken bir de kemerle uğraşmak zorunda kalmayın
Yaa gerçekten mi 😐 kaçınca aydan itibaren hissetmeye başladınız kemeri. Doktorunuz kimdi? Bana da eklendi şu an tedirgin oldum. Burun konusu gerçekten çok sıkıntılı, telafisi olmuyor. Doktorunuz ne dedi bu duruma

Yaa gerçekten mi 😐 kaçınca aydan itibaren hissetmeye başladınız kemeri. Doktorunuz kimdi? Bana da eklendi şu an tedirgin oldum. Burun konusu gerçekten çok sıkıntılı, telafisi olmuyor. Doktorunuz ne dedi bu duruma
Yok benimki kemer bölgesine konulmadı Allahtan, burun kanadına konuldu ama konulduğu yerde hafif çıkıntı var ve belli oluyor

Kavise konulursa kemer gibi görünebileceğini ifade etmek istedim, başına gelenler vardı burda

Back