- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Deve tabani
Ya hahahha konu başlığını kıkırdak değilim diye okudum. Ve şu meşhur cilveli değilim tarzı konulardan biri sandımkıkırdamaktan türettim
![]()
Offf sukur yalniz degilmisim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hahahha konu başlığını kıkırdak değilim diye okudum. Ve şu meşhur cilveli değilim tarzı konulardan biri sandımkıkırdamaktan türettim
![]()
Çok yaşa e mi valla kızım uyuyor ona rağmen sesli güldümYa hahahha konu başlığını kıkırdak değilim diye okudum. Ve şu meşhur cilveli değilim tarzı konulardan biri sandımkıkırdamaktan türettim
![]()
Bana da yazabilir misiniz :)ben de hem kıkırdak hem de göbek deldirdikten sonra böyle enfeksiyon ile uğraştım. doktor bir krem yazmıştı ama babam "bu ne çöp bu" dediği için daha güçlü bir krem kullandım adını yazarım istersen, doktorlar yazmıyor genelde. antibiyotik içmedim kullanmıyorum ama kremle 1 haftada halletmiştim.
kremi sürdükten sonra kulağına bir şey değdirmemeye çalış bir de cidden üstüne yatmamaya çok dikkat et. ben gece uykudan zıpladığımı biliyorum öyle acıyordu. geçmiş olsun.![]()