Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm peki modelnide söyler misin şu kırmızı gibi olan mı,bide böyle tek tek az az ayırmak gerekio mu bide çok yapışıp hemen yağlndrıo mu saçları ben babylissten çok çektim çoookk ya
canım özellikle parlaklık konusunu vurguladığın için yazma gereği duydum.ben 3 senedir braun kullanıyorum ve çok memnunum saçlarımı parlak ve doğal gösteriyor.kuzenime de uyguladım ve çok beğendi ardından kendi de almaya karar verdi.ancak rowenta almış öyle denk gelmiş.aradı ve saçlarının braunla uygulama yaptığımdaki kadar parlak olmadığını ve kabarık durduğunu söyledi..ben kullanmadım ama referans olarak belirteyim dedim.rowenta da çok iyi bir marka tabiki karar sana kalmış.
Aynen aynen remington diyorum bende. Heralde üstüne yoktur. Ama braunda çok büyük bi marka eniştem orda çalışıyo ve ablama aldı saç düzleştirici yarın gelicek işte. Ablam en iyisi çok iyi ağzın açık kalcak falan diyo ama bakıcaz artık:)
ayy çok teşkkür ederim böyle duyunca braun biraz daha kafama yatıyo,ama anlamadğım çoğu yorum braun için iyi ama arada böyle hiç memnun değilm tavsye etmem falan diyen arkdşlarda oluyo acaba onların saç tipinden mi kaynaklanıyo o birazck kafamı karıştırıyo açıkcası
aaa yarın gelince sende uygulsana bi saçına canım ona göre bize fikrini yazarsın çok iyi oluurr ,yap yap yap yap
kızlar ben babylissin 2 tane düzelştiricsini kullandm ewet güzel düzleştiriyo ama çok uğraşmak gerekiyo we kalıcı olmuyo.yeni bi düzleştirici almak istiyorum saçlarımı hep fönlü gibi yumuşak yapıcak bişe.rowentayla braun arasında kaldm,rowentanın respect CF7710 ile Cf 7650 Sublıme güzele benziyor yorumlarda iyi ama braunda oldukça iyi bir marka çok kararsızm yardım edrsenz çok sevinicemm
kesinlikle arzum siena derim....
bende arzum aldım ilkini tm 3 sene kullandım ve hala bozulmadı sırf sıkıldıgım için gittim bitanedaha aldım arzum 4 sene oluyor ilkinde hiçbirşey yok daha yeni aldıgımı kullanmaya fırsatım olmadı açıkçası ..
süper...güle güle kullan canım...