• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler kıızlarr yardım ediiiiiin braunun mu yoksa rowentann saç düzleştiricisi mi !!!!

remingtonda sacın nemini alan bi model var buharlı diye gecebilir o modelde.saclarımı kırmıyo diyebilirim.ki sacım ince tellidir benim.:82:

canım özellikle parlaklık konusunu vurguladığın için yazma gereği duydum.ben 3 senedir braun kullanıyorum ve çok memnunum saçlarımı parlak ve doğal gösteriyor.kuzenime de uyguladım ve çok beğendi ardından kendi de almaya karar verdi.ancak rowenta almış öyle denk gelmiş.aradı ve saçlarının braunla uygulama yaptığımdaki kadar parlak olmadığını ve kabarık durduğunu söyledi..ben kullanmadım ama referans olarak belirteyim dedim.rowenta da çok iyi bir marka tabiki karar sana kalmış.

Aynen aynen remington diyorum bende. Heralde üstüne yoktur. Ama braunda çok büyük bi marka eniştem orda çalışıyo ve ablama aldı saç düzleştirici yarın gelicek işte. Ablam en iyisi çok iyi ağzın açık kalcak falan diyo ama bakıcaz artık:)

cnm peki modelnide söyler misin şu kırmızı gibi olan mı,bide böyle tek tek az az ayırmak gerekio mu bide çok yapışıp hemen yağlndrıo mu saçları ben babylissten çok çektim çoookk ya :52:

evet canım satin hair colour kırmızı renklı olan benım sacım çok dalgalı oldugu normal alıorum.az degıl yanii.hiçbir sekılde ne yaglandırıo ne de yapısıo fön cektırmiş gibi oldu saclarım.ayrıca seramık yapısından dolayı sacı yıpratmıyo

canım özellikle parlaklık konusunu vurguladığın için yazma gereği duydum.ben 3 senedir braun kullanıyorum ve çok memnunum saçlarımı parlak ve doğal gösteriyor.kuzenime de uyguladım ve çok beğendi ardından kendi de almaya karar verdi.ancak rowenta almış öyle denk gelmiş.aradı ve saçlarının braunla uygulama yaptığımdaki kadar parlak olmadığını ve kabarık durduğunu söyledi..ben kullanmadım ama referans olarak belirteyim dedim.rowenta da çok iyi bir marka tabiki karar sana kalmış.

ayy çok teşkkür ederim böyle duyunca braun biraz daha kafama yatıyo,ama anlamadğım çoğu yorum braun için iyi ama arada böyle hiç memnun değilm tavsye etmem falan diyen arkdşlarda oluyo acaba onların saç tipinden mi kaynaklanıyo o birazck kafamı karıştırıyo açıkcası

Aynen aynen remington diyorum bende. Heralde üstüne yoktur. Ama braunda çok büyük bi marka eniştem orda çalışıyo ve ablama aldı saç düzleştirici yarın gelicek işte. Ablam en iyisi çok iyi ağzın açık kalcak falan diyo ama bakıcaz artık:)

aaa yarın gelince sende uygulsana bi saçına canım ona göre bize fikrini yazarsın çok iyi oluurr ,yap yap yap yap:46:

ayy çok teşkkür ederim böyle duyunca braun biraz daha kafama yatıyo,ama anlamadğım çoğu yorum braun için iyi ama arada böyle hiç memnun değilm tavsye etmem falan diyen arkdşlarda oluyo acaba onların saç tipinden mi kaynaklanıyo o birazck kafamı karıştırıyo açıkcası

Ben memnun değilim ama belki sen memnun kalacaksın.Zaten gittiğin yerde deneme şansın oluyor.Denersin ona göre karar verirsin.:34:

aaa yarın gelince sende uygulsana bi saçına canım ona göre bize fikrini yazarsın çok iyi oluurr ,yap yap yap yap:46:

Şimdi sordum pazartesi gelcek dedi. Gelir gelmez uygulucam ve yazıcam hemen buraya canım:) Ama dediğim gibi remington'u araştır derim ben.

bir arkadaş yorumunda yazmış deneme yapabilirsin diye.ben de denemiştim ve çok etkilenmiştim.onun üzerine aldım braun düzleştiriciyi.saç tipiyle de alakalı muhakkak.ama sindire sindire ve orta ısının biraz üzerinde yapıyorum ben genelde.onun da etkisi olabilir.mesela braunun maşasını almaya karar vermiştim bi ara.mağazada deneme yaptım ve hiç memnun kalmadım.babylissi denedim ve almaya karar verdim.kuaförden çıkmış gibi oluyorum her seferinde.demek istediğim bir markanın her bir ürünü randıman vermeyebiliyor.bizzat kendin denemelisin canım.bakalım tercihin ne olacak:34:

ben daha yeni philipsin sac düzleştiricisini aldım.tabakası kalın ve 230 a kadar çıkıyor ısısı.beyaz renkli üstü.cok kullanıslı,benım saclarım kabarırdı normalde ama bu çok iyi yapıyor kabarmıyor.tavsiye ederim bilgin olsun:34:

bende kingin var.çok memnunum
braunun plakları çok yoluyo saçları:63:

bence remıngton al, ben bır yıldır kullanıyorum buharlı olanı benımkı, ancak buharlı olan bır arkadasın yazdıgı gıbı sacın nemını alan model degıl, buharlının ozellıgı ıcıne su konuyor ara ara kendılıgınden buhar verıyor saca zarar vermemek ıcın, ve cok kalıtelı,ben banyodan sonra kurutup duzlestırıyorum ve yıkayana akdar hıc ama hıc bozulmuyor utulenmıs gıbı dumduz oluyor, duzlestırıcım sacımada zarar vermıyor

aslında arzumun saç için maşaları ve düzleştiricileride çok kaliteli ve iyi ama en iyisi profosyonel olan her bakımdan braun tabiki

bir ay önce falan kardeşim için braun es2 düzleştiriciyi aldık.
ama kardeşimden çok ben kullanıyorum :9:
benim saçlarım kalın telli sayılır ayrıca dalgalı da.gayet güzel düzleştiriyo.
her şeyden önce yumuşacık yapıyo,iyon özelliği de parlak gösteriyo.
bir de uçlarına falan dalga yapıyorum ben çok güzel oluyo.
tavsiye ederim :68:

kızlar ben babylissin 2 tane düzelştiricsini kullandm ewet güzel düzleştiriyo ama çok uğraşmak gerekiyo we kalıcı olmuyo.yeni bi düzleştirici almak istiyorum saçlarımı hep fönlü gibi yumuşak yapıcak bişe.rowentayla braun arasında kaldm,rowentanın respect CF7710 ile Cf 7650 Sublıme güzele benziyor yorumlarda iyi ama braunda oldukça iyi bir marka çok kararsızm yardım edrsenz çok sevinicemm

braun daha ıyı kesinlıkle onu al

kesinlikle arzum siena derim....

bende arzum aldım ilkini tm 3 sene kullandım ve hala bozulmadı sırf sıkıldıgım için gittim bitanedaha aldım arzum 4 sene oluyor ilkinde hiçbirşey yok daha yeni aldıgımı kullanmaya fırsatım olmadı açıkçası ..

bende arzum aldım ilkini tm 3 sene kullandım ve hala bozulmadı sırf sıkıldıgım için gittim bitanedaha aldım arzum 4 sene oluyor ilkinde hiçbirşey yok daha yeni aldıgımı kullanmaya fırsatım olmadı açıkçası ..

süper...güle güle kullan canım...

Back