rowentanın hangi modeli peki arkdşmm pişman olmak istemiorum çok araştırıorum ondan kafam çok karşıyıo yarowenta derim ben... kolay ve kullanışlı... ben kullanıyorum.dayanıklı oluyor şekillendirilen saç...çok ta uğraştırmıyor...
cnmm benmde biraz dalgalı saçlarım işte dümdüz yumuşck olsun istiorum düzlştrnce parlasın böyle çok şey mi istiorum yaacanım bende yeni braunun saç düzleştiricisini aldım çook güzelbenım saclarımda cok dalgalı benım sacımı hiçbişey düzleştırmez derdım ama bu düzleştırıo hatta saçı yumuşacık yapıo ve sacı yıpratmıo tercıh senın tabıkı de ben kullandıım için soleyım dedım
rowentanın hangi modeli peki arkdşmm pişman olmak istemiorum çok araştırıorum ondan kafam çok karşıyıo ya
Benimki braun satin hair ve ben memnun değilim.Yapması çok zaman alıyor.Rowentayı kullanmadığım için birşey diyemem
cnmm benmde biraz dalgalı saçlarım işte dümdüz yumuşck olsun istiorum düzlştrnce parlasın böyle çok şey mi istiorum yaa
bugn baktığım yerdde kız bana işte buharlı olması daha iyi falan dedi kız pek bişe bilmiodu buraya su mu koyucaz die arkadşna sorduuu dedm bende bu bişeyden anlamıoyo ondan güvenemedmbirde buharlı oluşu çok iyi diyebilirim.. ama yinede sen karar ver.. benimde saçlarım çok gür ve belime kadar...
saçların gür ve uzun mu bnm öyle de babyliss kullandm ince olduğu için çok uzun sürüodu yapmam tek tek ayırıodum falan bu sefr öyleçok uğraştırıcı bişey olsun istemiorum braunda incee
bugn baktığım yerdde kız bana işte buharlı olması daha iyi falan dedi kız pek bişe bilmiodu buraya su mu koyucaz die arkadşna sorduuu dedm bende bu bişeyden anlamıoyo ondan güvenemedmama söyledğin iyi oldu cnm teşekkr ederimm
cnm peki modelnide söyler misin şu kırmızı gibi olan mı,bide böyle tek tek az az ayırmak gerekio mu bide çok yapışıp hemen yağlndrıo mu saçları ben babylissten çok çektim çoookk yacanım bende senın gıbı düşünuyodum bugun yaptım hatta saclarım dümdüz sıcaklık derecesını kendın ayarlıosun ve bugun eşim saçlarımı çook begendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?