• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler kıızlarr yardım ediiiiiin braunun mu yoksa rowentann saç düzleştiricisi mi !!!!

bursez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
56
0
96
Antalya
kızlar ben babylissin 2 tane düzelştiricsini kullandm ewet güzel düzleştiriyo ama çok uğraşmak gerekiyo we kalıcı olmuyo.yeni bi düzleştirici almak istiyorum saçlarımı hep fönlü gibi yumuşak yapıcak bişe.rowentayla braun arasında kaldm,rowentanın respect CF7710 ile Cf 7650 Sublıme güzele benziyor yorumlarda iyi ama braunda oldukça iyi bir marka çok kararsızm yardım edrsenz çok sevinicemm

rowenta derim ben... kolay ve kullanışlı... ben kullanıyorum.dayanıklı oluyor şekillendirilen saç...çok ta uğraştırmıyor...:16:

canım bende yeni braunun saç düzleştiricisini aldım çook güzel :29: benım saclarımda cok dalgalı benım sacımı hiçbişey düzleştırmez derdım ama bu düzleştırıo hatta saçı yumuşacık yapıo ve sacı yıpratmıo tercıh senın tabıkı de ben kullandıım için soleyım dedım

bende çok düşündüm sonra braun.a karar verdim..ve şu na çok memnunum...

canım bende yeni braunun saç düzleştiricisini aldım çook güzel :29: benım saclarımda cok dalgalı benım sacımı hiçbişey düzleştırmez derdım ama bu düzleştırıo hatta saçı yumuşacık yapıo ve sacı yıpratmıo tercıh senın tabıkı de ben kullandıım için soleyım dedım
cnmm benmde biraz dalgalı saçlarım işte dümdüz yumuşck olsun istiorum düzlştrnce parlasın böyle çok şey mi istiorum yaa :1:

Benimki braun satin hair ve ben memnun değilim.Yapması çok zaman alıyor.Rowentayı kullanmadığım için birşey diyemem

Benimki braun satin hair ve ben memnun değilim.Yapması çok zaman alıyor.Rowentayı kullanmadığım için birşey diyemem

saçların gür ve uzun mu bnm öyle de babyliss kullandm ince olduğu için çok uzun sürüodu yapmam tek tek ayırıodum falan bu sefr öyleçok uğraştırıcı bişey olsun istemiorum braunda incee

birde buharlı oluşu çok iyi diyebilirim.. ama yinede sen karar ver.. benimde saçlarım çok gür ve belime kadar...:52:

cnmm benmde biraz dalgalı saçlarım işte dümdüz yumuşck olsun istiorum düzlştrnce parlasın böyle çok şey mi istiorum yaa :1:

canım bende senın gıbı düşünuyodum bugun yaptım hatta saclarım dümdüz sıcaklık derecesını kendın ayarlıosun ve bugun eşim saçlarımı çook begendi

birde buharlı oluşu çok iyi diyebilirim.. ama yinede sen karar ver.. benimde saçlarım çok gür ve belime kadar...:52:
bugn baktığım yerdde kız bana işte buharlı olması daha iyi falan dedi kız pek bişe bilmiodu buraya su mu koyucaz die arkadşna sorduuu dedm bende bu bişeyden anlamıoyo ondan güvenemedm:27::27: ama söyledğin iyi oldu cnm teşekkr ederimm

saçların gür ve uzun mu bnm öyle de babyliss kullandm ince olduğu için çok uzun sürüodu yapmam tek tek ayırıodum falan bu sefr öyleçok uğraştırıcı bişey olsun istemiorum braunda incee

Saçlarım çok uzun değil ama epey gür evet.Yapmam nerdeyse 1 saat sürüyor ve ilk yapınca gayet güzel ama sonra elektrikleniyor hemen birde elektriklenmesin diye satin hair aldık.ablamda philipsin ilk çıkan saç düzleştiricisi var şu seramik olmayan o bile çok daha güzel ve kısa zamanda yapıyor saçlarımı

bugn baktığım yerdde kız bana işte buharlı olması daha iyi falan dedi kız pek bişe bilmiodu buraya su mu koyucaz die arkadşna sorduuu dedm bende bu bişeyden anlamıoyo ondan güvenemedm:27::27: ama söyledğin iyi oldu cnm teşekkr ederimm

Bişi diil tatlım.. umarım benim tecrübe ettiğim .düzleştirici ile ilgili fikirlerim işine yarar... :69:

canım bende senın gıbı düşünuyodum bugun yaptım hatta saclarım dümdüz sıcaklık derecesını kendın ayarlıosun ve bugun eşim saçlarımı çook begendi
cnm peki modelnide söyler misin şu kırmızı gibi olan mı,bide böyle tek tek az az ayırmak gerekio mu bide çok yapışıp hemen yağlndrıo mu saçları ben babylissten çok çektim çoookk ya :52:

Back