• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kııızzzlar sizce hangisi güzel

pafiremm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
526
92
43
1. model sade ve şık...Güzel bir tercih olacaktır.Diğerleri abartılı gibi ama tabiki de kendi tercih ve zevkiniz şimdiden hayırlı olsun:)

Canım ben 2 ve 3ü çok beğendim , ama 3ü seçerdim :)

Çok şık ama biraz da pahalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaa bu siteyi biliyorummm , kuzenim söylemişti bu sitenin mağazsında çalışıyor ,

Banyo setleri için Banyo Aksesuarları girip bakmıştım siteyi inceleyince hatırladım ,

pahalı çünkü ürünlerin Alman gümüşü kaplama olduğunu söylemişti ama tüm ürünler öyle mi bilmiyorum , ve çok değişik farklı ürünleri var

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaa bu siteyi biliyorummm , kuzenim söylemişti bu sitenin mağazsında çalışıyor ,

Banyo setleri için Banyo Aksesuarları girip bakmıştım siteyi inceleyince hatırladım ,

pahalı çünkü ürünlerin Alman gümüşü kaplama olduğunu söylemişti ama tüm ürünler öyle mi bilmiyorum , ve çok değişik farklı ürünleri var

canım yaa magazası nerde bilgin varmı

canım yaa magazası nerde bilgin varmı

Canım kuzenim Ankara da mağazasında çalışıyor , başka yerde mağazası yok sanırım , çünkü bir şey almak istersen burdan gönderirim demişti , internetten de alınabilir tabi ,
Ama bence çok pahalı güzel ama o kadar pahalıya gerek yok sanki :)

Canım kuzenim Ankara da mağazasında çalışıyor , başka yerde mağazası yok sanırım , çünkü bir şey almak istersen burdan gönderirim demişti , internetten de alınabilir tabi ,
Ama bence çok pahalı güzel ama o kadar pahalıya gerek yok sanki :)

hadi yaa bi tabak içinde ankaraya gidilmez nete de güvenemem :) evet çok pahalı okadar verilmez ama begendim nette bakmakla yetincem artık:)

Back
X