Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün aşılamamın 14 günü test yaptım önce 15 dakika sonra çok silik çizgi çıktı sonra yavaş yavaş belirginleşti sizce hamilemiyim
İnşallah canım yarın kan testi vericem inşalah vardırVar gibi insalllah hamişsindir ama 5 dakikadan sonra çıkan sonuca aldanmayın diyorlar pek de ümitlenme ki Allah korusun yoksa üzülürsün bı tane daha yap test ya da direk kan ver inşallah hayirli haberler alırız
Ayyy aminnn inşallah isteyen herkese banadaPozitif duruyor. Kan verin.![]()
Aminnn Allah razı olsun Kızlar çok saolun inşalah vardırVar gibi ama her ihtimale karşı erken test yapmanı öneririm hakkında hayırlısı![]()
İnşallah canım yarın kan testi vericem inşalah vardır
evet var gibiBugün aşılamamın 14 günü test yaptım önce 15 dakika sonra çok silik çizgi çıktı sonra yavaş yavaş belirginleşti sizce hamilemiyim
Amin Allah razı olsun inşallah vardır inşallahBenimde böyleydi beta hcg yüksek çikti direk belli olmuştu beklemeden hayirli olsun inşallah vardir
Regl oluyorum büyük ihtimalle hem sancım hem kahverengi akıntıevet var gibi
Bu ayda olmadıBenimde böyleydi beta hcg yüksek çikti direk belli olmuştu beklemeden hayirli olsun inşallah vardir
hamileliktede sancı olur adet olacakmış gibi benimde sancım oldu kahve renkli akıntım geldi 2 gün sürdü ara ara sonra kesildi adetim gecikince testim pozitif çıktı belkide seninki de öyle olyorRegl oluyorum büyük ihtimalle hem sancım hem kahverengi akıntı
çünkü testin baya belirginBugün aşılamamın 14 günü test yaptım önce 15 dakika sonra çok silik çizgi çıktı sonra yavaş yavaş belirginleşti sizce hamilemiyim
Çizgiyi gördüm ama birkaç gün sonra tekrarla derimBugün aşılamamın 14 günü test yaptım önce 15 dakika sonra çok silik çizgi çıktı sonra yavaş yavaş belirginleşti sizce hamilemiyim