• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIEHL'S ürünlerini kullanan var mı?

adyghe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
100
34
103
İstanbul
arkadaşlar aranızda Kiehl's ürünlerini kullananlar varsa yorumlarını almak istiyorum.
çok kararsız kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. ...

Türkiye de hiç rastlamadm ama avrupa da mağazaları filan var ve yorumlarından bildiğim kadarıyla baya iyi bi marka

bir kaç yerde sadece nemlendiricisini kullanan insanların yorumlarıyla karşılaştım ama onun dışında herhangi diğer bir ürün yorumu göremedim.
bu kadar süre içinde yorum gelmeyince de almaktan vazgeçtim zaten :S

ben de kullanmadım, ankara'da mağazası yok ama istanbul'a gittiğimde ilk işim bu mağazaya uğramak olacak. kullananlar çok memnunmuş, almayı düşündüğüm birkaç ürünü var. leke açıcı serumu, peeling, göz kremi.

Camur/toprak maskesini kullaniyorum, cok cok memnunum. Kil maskesi filan yaninda fos kaliyor benim icin.
Maskesinden memnun kaldigim icin diger urunlerine de gecmek istedim. Vaktinde ayni camur serisinin yuz temizleme losyonunun, toniginin ve nemlendiricisinin numunesini aldim. Hicbirinden memnun kalamadim. Temizleme losyonu kopurmuyor. Tonigi de sanki cidden camur suyu gibi, icinde kum gibi birseyler var, kullanmayinca dibine cokuyor filan. Hic yuzumu temizlemiss hissi vermediler, ben de almaktan vazgectim. Sadece maskesiyle mutlu mesut yasiyorum.

Urun bu:
$kiehl22.JPG

Midnight Recovery Challenge diye bi gece serumu varmış akıllara zarar ! sabaha güzel,genç,diri pırıl pırıl uyanıyormuşsun,ilk fırsatta gidip alıcam. bir de cildini ufak bir teste sokup ona göre ürün tavsiye ediyorlarmış,her ürünleri her cilt tipine uymuyormuş zaten.

Kiehl's markası benim bildiğim kadarıyla sadece istanbulda marmara forumda bulunmaktadır. Ben kiehls argan yağı özlü sampuanı, kremini ve banyo sonrası yagını kullanıyorum ve çok memnunum.. Benm saçlarım kalın telli kuru ve çok kıvırcıktır ama bu ürünler gerçekten iyi geldi o yüzden öneririm:)

Kiehl's markası benim bildiğim kadarıyla sadece istanbulda marmara forumda bulunmaktadır. Ben kiehls argan yağı özlü sampuanı, kremini ve banyo sonrası yagını kullanıyorum ve çok memnunum.. Benm saçlarım kalın telli kuru ve çok kıvırcıktır ama bu ürünler gerçekten iyi geldi o yüzden öneririm:)

banyo sonrası yağından memnun musun? ben de bu markanın vücut ürünleri kullanmak istiyorum da kararsız kaldım?

Kiehl's markasının cilt bakım ürünlerinden "Ultra Facial Oil-Free Cleanser" yüz temizleme jelini kullanıyorum. Cildim hem karma hem de hassas. Normalde diğer ürünlerde kısa sürede garip sivilceler oluşuyordu ama bu ürünle birlikte tertemiz oluyor ve sivilcelenme de azaldı. Temizlerken yalnızca ciltteki fazla yağı dengeliyor, cildin nemini almıyor. Ayrıca paraben, parfüm vs. içermiyor. Çok memnunum ben. Fiyatlarının çok pahalı olduğunu sanıyordum ama benzeri diğer ürünlerle neredeyse aynı. Haftasonu Aquaflorya alışveriş merkezinden aldım. Bir de parfümlerini denedim hazır gitmişken. İncir kokulu bir parfümleri var çook enteresan.

bu siteye gerçekten kiehl's hakkında bilgi vermek için üye oldum Kiehl's le tanışmam yaklaşık 3 ay önce oldu anadolu yakasında ''bu yaka'' alışveriş merkezinde dolaşırken magazasında beyaz gömlekli doktor gibi görünen bayanların sureklı kadınların yüzlerine bişeyler sürerken gördüm ve daldım içeriye (bu arada cilk bakımı için çok değişik bir sürü markalar kullandım strivectinin peelingi dermologica estee lauder biotherm clinique tabikide bu markalar dünyada bir çok insan tarafından beğenilerek kullanılan markalar fakat ben hiçbirinde uzun süreli ve gerçekten işte budur dediğim etki görmedim ama hiçbişekilde tabiki kötülemiorm strivectinde oldukça başarılı bir ürün) neysee bana direk cilt testi yaptılar ve cildimin yapısına baktılar ve bana bir kaç cilt ürünü saç bakım ürünleri önerdiler. ve kesinlikle belirtmeliyimki ilk gittiğimde sadece ''rare earth pore minimizing lotion ve sunflower conditioner'' almıstım ve yanında diğer bütün merak ettiğim ürünlerin testerlarını severek bana verdiler ve bu konuda çok cömertler gece göz kremının tester ürünü 30 ml boyutunda çünkü Kiehl's ürünlerine çok güveniyor. tabiki diğer gidişlerimde bütün ürünlerimi tamamladım ve size gerçekten en beğendiklerimi anlatmak istiyorum ilk olarak MAGIC ELIXIR die bir saç bakım yağı var bu yağ 15 günde bir kullanılıo (ilk duydugumda 15 günde bir hiçbir etki göstermiycegını iddia etmiştm)saç diplerine masaj yapılarak kullanılıo bu üründen inanılmaz memnunum saçı yumuşacık yapıo beslio parlatıo ve gercktn etkisi uzun sürüo düzenli kullanımda kesinlikle etki edio kısa kısa gecıorum aslında cokta uzun anlatabilirm ikinci ürünüm rare earth serisi kremi kil maskesi temizleme jeli hepsinden inanılmaz memnunum benım yüzüm akneye meğilli dönem dönem sivilcelerim çıkıyo bu yüzden bu seri benim için mükemmel ve birde saçlar için hergün kullanmaya uygun avakadolu bir saç kremi var bunu nemliyken saça sürüoruz ve yıkamıoruz kırıklarla savaşıyo ''strengthening and hydrating hair oil in cream'' bu üründende çok memnunum. ben burada sadece size kullandığım sadece bir kaç ürününden bahsettim Kiehlsin ama şunu bütün markaya olan güvenimle söleyebilirimki aradığım herşeyin cevabı kiehlste kesinlikle aldığınızdan hiçbir zaman pişman olmayacagınız ve verdiginiz her kuruşu sonuna kadar hakeden bir marka. En azından magazaya giderek ücretsiz tester ürünlerinden isteyebilirsiniz ve deneme fırsatınız olur.

Ben de kiehls kullanıyorum bu aralar. Artistry ve kiehls dönüşümlü olarak kullanıyorum.

Bende Vitamin C serumu , ve bir kaç adet nemlendiricisi var. Gayet güzel ürünler.

toniklerinde alkol yok bu harika ! Cildim gerçekten pürüzsüz olmaya başladı.

Bundan önce Clinique kullanıyordum. Asla almam Clinique. Hiççççç bir faydasını görmedim. Farkı Kiehls kullanınca anladım.

Sadece çok aşırı pahalı buluyorum bu markayı. Ayrıca ürünleri fazla bereketli değil. 4-5 pompa nemlendirici bana yüz , boyun ve dekolte bölgeme ancak yetiyor tek bir kullanışta ve bu krem 70 TL. Yani 1 ayda bitecek gibi görünüyor..

ben ydır kullanıyorum yaklaşık 2 aydır çok fazla ürününü hemde o gece kullanılan serum hakikaten süper ışıl ışıl oluyor cilt gözaltı kremleride harika ben kil maskesi ve peelinginden çok memnunum tonik ise en eski ürünleri olan blue bir toniği var süper temel bakım ürünleri denen bir seri var çok çok güzel ben aldım ve değişiklik 2 ay içinde gösterdi kendini herşeyden önce yumuşacık bir cilt kesinlikle öneririm

Ben Kiehhl's MIDNIGHT RECOVERY EYE Göz kremini kullanmaya başladım yaklaşık 1 hafta oldu benim sıkıntım genetik olan göz altı morluklarımdı tabiki biliyorum genetik olan göz altı morluklarını geçmesi gibi bir durumun olamayacagı ( bunun için senelerce bir çok kaliteli yabancı firmanın ürününü kullandım netice sadece nemlendirme ) markanın temsilcisi zaten ürünü tavsiye etmeden önce dedi genetik olan bir sorunu kesinlikle yok edemz sadece morluk rengini hafif açar dedi bende bunun bilincinde olarak ürünü aldım ürün gerçekten nemlendirme yapıyor ama benim göz altlarım torbalı oldugu için göz pınarlarımda çizgilenmeler var bu ürün okonuda yetersiz kalıyor onun için bir dahaki gidişimde başka bir ürün tavsiye etmesini istiycem yani size tavsiyem estalauder göz kremine 150 lira bayılıp bir netice almamaktansa ki ben yaptım bu hatayı imkanınız varsa bu markayı denemenizi tavsiye ederim bu firmanın tek kötü tarafı taksitlendirme yapmaması kredi kartına peşin almanız gerekiyor onun içinde tek seferde yıkamaydı ,tonikti.nemelendiriciydi. hepsini bir arada alamıyorsunuz :((( ve ürünleri geri dönüşümlü bitirdiginiz ürünleri magazaya götürdügünüzde adedine göre sizi hediye ürün veriyorlar.ve size bir cilt analizinden sonra cilt bakım yaklaşımı adında bir kitapçıkta cildiniz için istediginiz nedir sizinle belirleyip hangi ürünleri kullanabilirsiniz diye cildinize göre ürün reçetesi diyim oluşturuyorlar son olarakta gece kullanılan C vitaminli serumları gerçekten güzel bende testırı var bitince büyük boyunu almayı düşünüyorum ammada uzun yazdım umarım merak eden veya cesaret edemeyen arkadaşlara birazcık yardımcı olabilmişimdir :)):3:

Bende Buyaka Avm'de rastlayınca daldım direkt.

Ultra Facial yüz temizleme jeli
Ultra Facial Oil Free tonik
Ultra Facial Oil Free losyon aldım.

Tonikten sadece pek memnun kalmadım. Diğerleri gayet iyi. Hatta İstanbula bi sonraki gidişimde çok övülen Creamy Eye treatmen göz kremini ve rare earth maskeyi alıcam! Çok beğendim testerlarını kullanıp:16:

Kızlar selam,

Bu markayı hiç bilmiyorum başlıgı görünce atladım direk. :) 25 yaşımdayım ve yaglı bir cildim var. Ergenlikte pek sivilce çıkarmadım. Şöyle yüzüme uzaktan bakınca da karmaymış gibi duruyo aslında. karmadan yaglıya dönük diyim. Son bir senedir yanaklarımda alnımda çok fazla sivilce çıktı ve cildimde hep lekeler kaldı. bu sürede cildimi bir şey kullanmayı sevmediğim için sadece gül suyu, ve dogal limonlu ya da güllü zeytinyaglı sabunlar kullandım. Ve bunların gözeneklerimi büyüttüğünü düşünüyorum çünkü bir dolu siyah nokta oluştu. Bir ay kadar önce de clinique in antiblemish setini aldım. Gerçekten çok faydasını gördüm sivilcelerden eser kalmadı diyemem hala minik minik şeyler var ama eski pürüzsüz haline yaklaştı. Bu arada bu setin toniği cildi çok kuruttugu için nemlendiriciyi mutlaka kullanmak gerekiyordu ama ben onu bile kullanmamama ragmen cildmde hiçbir kuruma olmadı ki ürün hakkında gelen en çok şikayet kuruma ve pul pul dökülme şeklinde şeylerdi bunları yaşamadım. Tek sorunum siyah noktalarım hiç mi azalmaz!!! Hala yerinde duruyor.

Çok uzun yazdım ama buraya kadar cilt tipimi anlatamaya çalıştım aslında. Sizlere sormak istediğim bu kullandıgım ürüne ek olarak bir peeling kullanmak istiyorum ve de clinique in sadece toniğini kullanıp temizlemek için daha güçlü bir ürün almayı düşünüyorum. Onun araştırmasındayım bir süredir. Kiehls da aradıgım gibi "agresif" bir ürün var mıdır bildiğiniz benim yıllanmış siyah noktalarımı temizleyecek :)

Kızlar selam,

Bu markayı hiç bilmiyorum başlıgı görünce atladım direk. :) 25 yaşımdayım ve yaglı bir cildim var. Ergenlikte pek sivilce çıkarmadım. Şöyle yüzüme uzaktan bakınca da karmaymış gibi duruyo aslında. karmadan yaglıya dönük diyim. Son bir senedir yanaklarımda alnımda çok fazla sivilce çıktı ve cildimde hep lekeler kaldı. bu sürede cildimi bir şey kullanmayı sevmediğim için sadece gül suyu, ve dogal limonlu ya da güllü zeytinyaglı sabunlar kullandım. Ve bunların gözeneklerimi büyüttüğünü düşünüyorum çünkü bir dolu siyah nokta oluştu. Bir ay kadar önce de clinique in antiblemish setini aldım. Gerçekten çok faydasını gördüm sivilcelerden eser kalmadı diyemem hala minik minik şeyler var ama eski pürüzsüz haline yaklaştı. Bu arada bu setin toniği cildi çok kuruttugu için nemlendiriciyi mutlaka kullanmak gerekiyordu ama ben onu bile kullanmamama ragmen cildmde hiçbir kuruma olmadı ki ürün hakkında gelen en çok şikayet kuruma ve pul pul dökülme şeklinde şeylerdi bunları yaşamadım. Tek sorunum siyah noktalarım hiç mi azalmaz!!! Hala yerinde duruyor.

Çok uzun yazdım ama buraya kadar cilt tipimi anlatamaya çalıştım aslında. Sizlere sormak istediğim bu kullandıgım ürüne ek olarak bir peeling kullanmak istiyorum ve de clinique in sadece toniğini kullanıp temizlemek için daha güçlü bir ürün almayı düşünüyorum. Onun araştırmasındayım bir süredir. Kiehls da aradıgım gibi "agresif" bir ürün var mıdır bildiğiniz benim yıllanmış siyah noktalarımı temizleyecek :)

Evet çok güzel maskeleri var hele de rare earth serisinin çamur maskesi tam tarif ettiğin sorunlar için! mutlaka denemelisin!

Kiehl's muhtesem bir marka. Daha yeni facial serisini aldim, cildim yagliya donukmus, tam yagli degil yani. Ve tavsiye ettikleri temizleme jeli, tonigi ve nemlendiricisi son derece guzel. Bir cok urun denedim ama bu kadar olmadi, yuzunuzdeki isiltiyi aninda farkediyorsunuz.. Jelle yikayinca hem nemlendiriyor hem mat yapiyor. Tonik ve ozellikle nemlendirici cok basarili, yuzumun iki gunde toparlandigina sahitim. Bu arada sigarayi da biraktim tabi:) bastan bir yenilenme surecindeyim:) muhtesem bir urun bu hanimlar lutfen alin paranizin sonuna kadar hakkini veriyor. Bir suru urun arastirdim, cok da kullandim en son bu urundeyim..

Avokadolu göz kremi var, kimi yorumlar çok iyi kimisi de kötü. Siz ne düşünüyosunz ben de almak istiyodum ama?:26:

Bugün Kiehls'ın Blue Herbal Gel Cleanser'ını aldım, satıcı bayan çok övdü, yabancı sitelerde de çok güzel yorumlar okumuştum. Umarım memnun kalırım. Güle güle akneler ve lekelerr :33:

Back