kızlar bısı sorcam yaaaaa gecen gun magazasına denk geldım byaaa ııdı bırazda ınternette arastırdım herkes cok memnun bu markadan aramızda hıc kullanan veya duyan oldumu bu markayı sımdıden herkese cokkkkkkkkk tesekur ederımmmm
Ben ürünlerini bir bucuk ay önce almıstım canım.Temizleyicisi toniği ve kil maskesi var bende.Peeling önermediler.Sunu söyleyebilirim ürünler güzel düzenli kullanım gerektiriyor.Ama mesela nette organik markaları da arastırıyorum fazlasıyla su ara.Fiyatları asırı pahalı değil bu markanın ,performansına bakarsak iyi de sayılır ama zararsız oldugunu düşünmemek lazım.Mesela maske yüzümü yakıyor evime cok yakın magazaları gidip sordum 2 kez farklı uzmana ama bir çözüm bulunamadı.Cilt tipine göre değişebilen bir durum da olabilir.Ben beyaz tenli hassas bir yapıya sahibim bu da işimi her zman zorlastırıyor.Bu markanın dudak nemlendiricisi vardı bak onu gercekten öneririm yuvarlak kutu içerisinde olan.(Pahalı diye almadım shea butter kullanıyorum aynı performans)Bir de tester ürün konusunda bonkörler istemelisin bence.
Camur maskesini uzun suredir severek kullaniyorum. Arindirip yumusatiyor yuzu.
Baska urunlerine de niyetlenmistim. Ama almadim. Tonik ve nemlendiricisinin orneklerini alip evde kullandim. Hic hosuma gitmedi. Sadece maskesini kullaniyorum.
ultra facial nemlendiricisi,yüz temizleme eli,midnight recovery gece bakım iksiri ve kil maskesini kullanıyorum.tek kelimeyle harika! 3-4 gün de bile ciltte gözle görülür aydınlanma,iyileşme,canlanma gerçekleşiyor. zaten bitkisel ürünleri ve 168 yıllık bir marka. ben tereddütsüz tavsiye ederim.
bu siteye gerçekten kiehl's hakkında bilgi vermek için üye oldum Kiehl's le tanışmam yaklaşık 3 ay önce oldu anadolu yakasında ''bu yaka'' alışveriş merkezinde dolaşırken magazasında beyaz gömlekli doktor gibi görünen bayanların sureklı kadınların yüzlerine bişeyler sürerken gördüm ve daldım içeriye (bu arada cilk bakımı için çok değişik bir sürü markalar kullandım strivectinin peelingi dermologica estee lauder biotherm clinique tabikide bu markalar dünyada bir çok insan tarafından beğenilerek kullanılan markalar fakat ben hiçbirinde uzun süreli ve gerçekten işte budur dediğim etki görmedim ama hiçbişekilde tabiki kötülemiorm strivectinde oldukça başarılı bir ürün) neysee bana direk cilt testi yaptılar ve cildimin yapısına baktılar ve bana bir kaç cilt ürünü saç bakım ürünleri önerdiler. ve kesinlikle belirtmeliyimki ilk gittiğimde sadece ''rare earth pore minimizing lotion ve sunflower conditioner'' almıstım ve yanında diğer bütün merak ettiğim ürünlerin testerlarını severek bana verdiler ve bu konuda çok cömertler gece göz kremının tester ürünü 30 ml boyutunda çünkü Kiehl's ürünlerine çok güveniyor. tabiki diğer gidişlerimde bütün ürünlerimi tamamladım ve size gerçekten en beğendiklerimi anlatmak istiyorum ilk olarak MAGIC ELIXIR die bir saç bakım yağı var bu yağ 15 günde bir kullanılıo (ilk duydugumda 15 günde bir hiçbir etki göstermiycegını iddia etmiştm)saç diplerine masaj yapılarak kullanılıo bu üründen inanılmaz memnunum saçı yumuşacık yapıo beslio parlatıo ve gercktn etkisi uzun sürüo düzenli kullanımda kesinlikle etki edio kısa kısa gecıorum aslında cokta uzun anlatabilirm ikinci ürünüm rare earth serisi kremi kil maskesi temizleme jeli hepsinden inanılmaz memnunum benım yüzüm akneye meğilli dönem dönem sivilcelerim çıkıyo bu yüzden bu seri benim için mükemmel ve birde saçlar için hergün kullanmaya uygun avakadolu bir saç kremi var bunu nemliyken saça sürüoruz ve yıkamıoruz kırıklarla savaşıyo ''strengthening and hydrating hair oil in cream'' bu üründende çok memnunum. ben burada sadece size kullandığım sadece bir kaç ürününden bahsettim Kiehlsin ama şunu bütün markaya olan güvenimle söleyebilirimki aradığım herşeyin cevabı kiehlste kesinlikle aldığınızdan hiçbir zaman pişman olmayacagınız ve verdiginiz her kuruşu sonuna kadar hakeden bir marka. En azından magazaya giderek ücretsiz tester ürünlerinden isteyebilirsiniz ve deneme fırsatınız olur.